Slovenke in Slovenci iz leta v leto dokazujemo, da nam seks veliko pomeni, in da smo pripravljeni svoje najgloblje fantazije tudi deliti.

Seveda ne s komerkoli, pač pa s partnerjem, ki nam je blizu. Določen odstotek ljudi se s tem ne strinja in priznava še precej večjo odprtost glede spolnih preferenc. Svoje fantazije si tako zelo želijo uresničiti, da partnerja zanje poiščejo kar preko spleta, saj na princa z belim konjem, v tem primeru, ne gre čakati.

SODELUJ v NAGRADNI ANKETI – SEKS IN SLOVENCI 2023 in dodaj svoj kamenček v vroč mozaik sila zanimivih odgovorov na pikantna vprašanja.

Tvoja erotične zgodbe
Slovenke priznavajo, da jih mika …

Anketa je popolnoma anonimna, vprašanja v njej pa vsekakor dovolj provokativna, da so rezultati analiz po koncu ankete več kot vredni branja. Za najbolj vročo in razširjeno anketo na temo spolnosti med Slovenci že leta skrbi vroči oglasnik Urgenca.com, kjer ta hip že dobrih več kot 40.000 mesečno aktivnih uporabnikov išče vroče avanture in partnerja, s katerim bi doživeli svoje skrite fantazije.

O priljubljenosti tovrstnega iskanja spolnega partnerja pričajo tudi podatki iz prejšnjih let, ki pravijo, da osamljeni in novih izkušenj željni ljudje vse pogosteje iščejo svojega sanjskega ljubimca ali ljubimko prav preko spleta. Urgenca se na tem področju izkazuje z bogatim naborom storitev za člane, kot tudi z izjemno mobilno izkušnjo!

IZKORISTI BREZPLAČNI PREIZKUS!

Kako zelo erotičen je naš svet?

Ljudje smo tudi erotična bitja in na vsakem koraku iščemo lepoto, skladnost in privlačnost. Če nas nekdo ne privlači že na videz, bomo težko z njim stkali vezi, ki so potrebne za uspešen partnerski odnos.

Na drugi strani pa se kaj hitro lahko »zaplete«, četudi do nekoga ne čutimo drugega kot zgolj erotično privlačnost.

O tem, zakaj je temu tako in zakaj erotika tako močno vpliva na vse nas, pišemo tudi tukaj na erotičnem blogu Evin Svet. Slovenci smo še do nedavnega veljali za dokaj zaprt narod, kateremu vladajo tabuji.

A v zadnjem času se reči na tem področju močno spreminjajo. Na to kažejo tudi rezultati vsakoletne ankete, ki bo v letu 2023 zagotovo razkrila nove vroče podrobnosti.

Nove generacije prinašajo zasuk v miselnosti

Znano je, da se ljudje iz generacije v generacijo spreminjamo, prilagajamo in na svet prinašamo nova znanja ter spoznanja.

Tudi v spolnosti seveda ni nič drugače, zato bo še toliko bolj zanimivo sodelovati v NAGRADNI ANKETI – SEKS IN SLOVENCI 2023 in prispevati svoj del podatkov v raziskavo, ki razgalja naše intimne navade in razvade.

  • Koliko žensk si želi postati neusmiljena domina ali pa se predati dominantnemu moškemu?
  • Koliko je junakov, ki si v postelji neizmerno želijo trojčka?
  • Kje najraje seksamo, katere erotične igračke in spolne prakse nas najbolj privlačijo?
  • Smo pripravljeni gojiti odprte odnose in se dobivati z več osebami naenkrat?

Vse to in še več v vroči anketi, ki se prav nikomur ne bo zdela dolgočasna. Za vse tiste, ki si drznete vstopiti v svet vročih romanc in avantur, pa je TULE na voljo BREZPLAČEN PREIZKUS Urgenca.com!

DELI
Prejšnji članekVmesne počitnice
Naslednji članekDevica moram biti!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.