Bojda vsaj ena tretjina prevaranih partnerjev ali takšnih, ki so dobili košarico poišče partnerja za seks iz maščevanja. Tudi Ana, a ona je vse skupaj še malce nadgradila.

Potem, ko jo je njen vrli mož zapustil zaradi umetno napihnjene barbike se je za nekaj časa predala obupu nato pa kmalu spremenila pogled na svet. Seveda ne bi šlo brez “pokvarjenih” frendic, ki imata na zalogi vedno kakšno pikantno (pa tudi več kot zgolj to) idejo.

video sex

Še posebej ji je šlo na živce, ker se je bivši na vsak način trudil, da so določene fotografije z njegovo plastično lepotico vedno našle pot do nje. Na Instagramu je kar naprej gledala storyje z njenimi velikimi joški, ki so se sončile na kakšni eksotični plaži. Nekoč je bila tako besna, da je napisala komentar “Upam, da jih raznese prasici plastični!”.

Po nekaj kozarčkih v dobri družbi se ji je to pač zdela dobra ideja, naslednji dan pa je imela moralca a je bilo že prepozno. Vsekakor pa je bila prepričana, da se je bivši njenemu ljubosumnemu komentarju samo zadovoljno nasmejal. Potem pa sta njeni kolegici prišli na vrhunsko idejo. Zakaj pa ne bi ubodla tistega lepotca, ki je že nekaj časa puščal pohotne oči na njenem telesu in vse skupaj nadgradila s kakšno fotko ali celo videom ter zadevo nekako spravila do bivšega, da mu pade čeljust.

erotika in erotični oglasi

Ni je bilo treba preveč dolgo prepričevati. Ideja se ji je zdela vrhunska in še isti teden je navidezno klonila pred tistim tipom in sprejela povabilo na kavo. Seveda sta s kavo zaključila od 22h in nekoliko okajena šla k njej domov. Zakaj pa ne? Samska, potrebna… in maščevalna.

A tipček ni vedel, da vsako njuno potezo budno spremlja digitalno oko. Ni se zadovoljila samo s fotkami. Kar video si je omislila. Oblekla je svoje najbolj zapeljivo erotično perilo, ki ga je nekoč dobila v dar o prevarantskega moža. Nikoli je ni videl v njem zato je želela, da bo prvič še posebej vroče. Njen sveži ljubimec je do pasu slečen ležal na njeni postelji in čakal, da se mu pridruži. Že tako je bil nor nanjo, ko pa jo je videl v tistih črnih tangah s pohotnim pogledom, ki je božal njegovo mednožje, je ostal brez besed.

Dobro je vedela, da jo kamera snema naravnost v rit, ko se je po vseh štirih plazila proti njemu in mu začela odpenjati kavbojke. Vmes je nekajkrat z nohti potegnila po čvrstem trebuhu in se ugriznila v spodnjo ustnico. Bila je potrebna za znoret, a nekje zadaj v možganih se je zdelo, da bolj tistega maščevanja kot pa samega seksa. Ko je prišla do lepega junaka v njegovih spodnjicah se ga je veselo lotila z usti. Kamera tega seveda ni ujela je pa v ta namen pa zapeljivo ječala in glasno cmokala, ko je ljubkovala nabrekel penis.

Tipček je bil opazno navdušen saj tako vroče pohotnice res ni pričakoval. Še dobro, da ni poznal ozadja sicer bi bil verjetno kar malce užaljen. Med oralnim zadovoljevanjem svoje žrtve je prav zapeljivo vrtela z boki in z napeto ritko pošiljala pozdrave proti kameri. V mislih je imela bivšega, kako bo odprtih ust zijal v rito, ki jo je zapustil. Zaradi kupa plastike. Upala je, da se bo zadavil z njo.

Maščevalna sla jo je tako močno gnala, da je zajezdila tistega tiča kot še nobenega nikoli prej. Ob tem je vriskala in stokala ter se kar sama udarjala po ritnicah kot bi se priganjala h galopu sredi neskončnega travnika pohote in naslade.

Ko je naslednji dan pregledovala posnetek je sama sebi zakrivala oči in najraje bi si tudi ušesa. Ni mogla verjeti, da je izrekla vse tiste reči, ki jih je. Lagala si je, da je bil kriv alkohol a v resnici je dobro vedela kaj je počela in zakaj. Tako je v nekem delu slišati moški glas:

Začudena Eva“Ohhh fakkkk … prišlo mi bo …!”

Potem pa njen, nadvse lenoben odgovor:

“Ne skrbi ljubček, ti samo prihajaj … imava to.”

Seveda ga je jezdila dalje in ječala tako, da je dopolnjevala njegove stoke, ko jo je polnil s svojim orgazmom.

Videa ali kakšne fotke bivšemu sicer še ni poslala a imela ga je vedno pri sebi in naslednjič, ko bo zagledala tiste plastične joške ali kakšen njegov osladen komentar … “Send”.

DELI
Prejšnji članekNedosegljiva dva metra stran
Naslednji članekPrihajajo poletne temperature!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.