Lidija je dobila cimra. Takšnega, ki ji je pognal kri po žilah in v njej prebudil nekoliko pozabljene občutke.

erotične zgodbe najstnice

Živela je v prevelikem stanovanju, ki je imelo idealno ločene prostore z dvema vhodoma. Stanovanje je podedovala od staršev in, ker je živela sama, si je omislila dodaten zaslužek. Na oglas se je javilo kar nekaj oseb, ki pa ji zaradi tega ali onega razloga niso bili všeč. Želela si je nekoga, ki je nekadilec in v stanovanje ne bo vozil drugih ljudi in nima domačih živali. Ni želela vznemirjati svoje ljubke psičke. Kak študent bi bil tako idealen. Tih, ki bi se cele popoldneve učil in ji vsak mesec plačal najemnino.

In prav to se je zgodilo. Sprejela je študenta zadnjega letnika medicine, ki ji je bil za povrh vsega še simpatičen. Nekaj je bilo v njegovih očeh in globokih pogledih. Bil je super sostanovalec. Povsem nemoteč, prijazen in ustrežljiv. Edino kar sta si morala deliti je bila seveda kopalnica. Imela sta dogovor ob kateri uri je kdo na vrsti in vse je potekalo gladko. No ja, skoraj vse.

Lidija ni mogla spregledati njegovih oči, ki so jo božale po celem telesu kadarkoli sta se srečala ali govorila. Trudil se jo je gledati v oči, a mu je pogled nenehno vleklo k njenim joškom. Nalašč ga je izzivala z globokimi dekolteji, pred njim vedno kaj pobirala s tal in se mu zapeljivo smehljala. Opazila je rdečico na njegovem obrazu in to ji je bilo všeč. Postala je prava packa in namenoma hodila iz kopalnice ob uri, ko bi moral biti na vrsti že on.

“Joj, sori! Malo se mi je zavleklo,” je zažgolela, ko je smuknila mimo njega ogrnjena le v velikansko brisačo.

erotika in erotični oglasi

Revežu je skoraj odpadla čeljust in Lidija si ni mogla kaj, da ne bi poškilila skozi staro ključavnico. Stal je tam z zadnjico naslonjen na umivalnik in v roki poganjal trdega tiča. Odprtih ust je strmela vanj in tuhtala ali mu bo odneslo orgazem čisto do vrat. Njen načrt je uspel. Bil je nor nanjo in lahko je prešla na fazo 2. Vedela je, da jo tudi on skrivaj opazuje zato ni bilo težko pripraviti zasede.

“Veš, vrata kopalnice imam vedno odprta. Lahko kadarkoli zavpiješ, če se ti mudi,” mu je nekoč namignila.

In se mu je mudilo. Še tisti večer se je že pred svojo uro smukal okoli priprtih vrat kopalnice. Opazila je izdajalsko senco, ki se je sprehodila po svetli kopalnici, ko je zastrl pot svetlobi iz hodnika. Čeprav je bil pameten in študiral medicino na kaj takšnega enostavno ni mogel pomisliti. Lidija je bila zvita kot lisica. Nalašč je paradirala po kopalnici gola sem ter tja in si celo brila češpljo pred njim. Na ustnice se ji je prikradel nasmešek ob misli na njegov šokiran pogled.
In bog-ve, ali nima morda spet trdega? Kaj pa, če si ga ta moment meče na roke?!

Ko je končala se je obrnila, s prsti pogladila mednožje in zadovoljno zamrmrala. Bila je svilnato mehka in gladka, ravno takšna kot jo je imela najraje. Pa ne le ona. Ogrnila se je v brisačo in preden je ubožec uspel dojeti kaj ga bo doletelo, ga je z vrati sunila proti steni na hodnik.

“Ups! Soriii!” se je hitela nedolžno opravičevati.

Pri tem je seveda od “presenečenja” iz rok izpustila brisačo. Ne le, da je spet morala nekaj pobrati s tal. Zdaj je dejansko to počela celo gola. Obrnila mu je hrbet (češ, da ne bo jošk in sveže pobrite češplje gledal), se sklonila kakor se je najbolje znala in zelooo počasi pobrala brisačo. Zdelo se mu je, da jo pravzaprav zlaga na tleh tam pred njim in ne pobira. Pozabil je zakaj je tam. Kar buljil je v tisto napeto rit in v glavi vrtel scenarij iz zadnjega porniča, ki si ga je ogledal prejšnji dan.

erotika in erotični oglasi

Lidija se je končno ogrnila nazaj in se obrnila k njemu:

“Veš, sicer po stanovanju hodim gola, zdaj, ko si ti tukaj pa se malce držim bontona hehe! No ja, kolikor mi pač znese.”

Ko je stal sredi kopalnice še vedno ni vedel zakaj pravzaprav je tam. Da bi se tuširal? Po vsem tem?! Ni šans!!!

Stopil je ven. Tiho, previdno zakorakal po hodniku. Tokrat v nasprotno smer od svoje sobe. Šel je mimo kuhinje, spalnice in se napotil proti koncu hodnika. Tam je bila njena ogromna dnevna soba. Vrata so bila do polovice odprta in takoj je lahko ugotovil, da se ni lagala. O brisači ne duha ne sluha, Lidija pa je bila tako neverjetno zapeljivo sklonjena preko kavča na katerem je očitno brskala po kupčku cunj. Verjetno je iskala pižamo, a njega to niti najmanj ni zanimalo.

seks na kavčuV resnici pa Lidija ni iskala ničesar. Njena past je delovala kot je pričakovala in slišala je pritajeno sopenje tik za seboj. Vstopila je v njegove misli, da bi jih prebrala. Predala mu je vse potrebne informacije, ga naredila noro pohotnega, se opravičila z neumnim izgovorom in mu sedaj takole nastavila svojo potrebno rit. Če bi imela češplja zobe, bi ga tisti hip verjetno vseeno vtaknil vanjo. Tako zelo prepričana je bila v svojo nastavljeno igro. Še naprej se je pretvarjala, da nekaj išče medtem pa je on stal že tik za njo. Tresoči roki je iztegnil proti njej in si v glavi zavrtel dva scenarija.

Prvi je bil, da bo Lidija znorela in ga sredi noči načevljala na cesto, morda celo klicala policijo. Drugi scenarij pa je bil … vse ostalo. Pogoltnil je velik cmok, ki se mu je zatikal v grlu in se s prsti dotaknil njene gole kože. Če bi še malenkost močneje odprl oči bi mu te verjetno padle iz jamic. Na smrt je bil prestrašen, a poln adrenalina, ki ga je gnal v tisto dejanje. Niti zganila se ni. Še naprej je počela svoje. Potem ji je šel z dlanmi po lepo zaobljenih ritnicah kakršne je imel rad. Nor je bil na takšne ritke in tiča mu je izstrelilo izpod spodnjih hlač.

Zdaj je za hip zastala, kot bi ga šele opazila. Ampak to ni bilo mogoče. Zagotovo je že vsaj minuto vedela, da je tam za njo. In je res. Na obrazu ji je čepel nasmešek hudičevke, ki bo vsak hip svet pognala v brezmejno temo. Bradavičke na prsih so ponorele, misli pa si je napolnila s tistim tičem, ki ga je videla oni večer, ko si ga je revež metal na roke v kopalnici. Že prej je bila potrebna. Kar pa je čutila tisti trenutek, pa je bil čisti izvleček največje pohote tega sveta.

Ko je bil končno prepričan, da se nahajata v isti igri, ga je strah minil. Gnetel je njeni ritnici, ki sta se tako mamljivo nastavljali pred njim in se z nabreklim mednožjem podrgnil obnjo. Njene dlani so iztegnjene zdrsnile daleč naprej pod kramo, ki jo je prebirala na kavču, glavo pa je naslonila na vrh kupa. Njegove roke so šle počasi navzgor po njenem telesu. Moral si je izpolniti tisto veliko željo, ki jo je gojil odkar je Lidijo prvikrat videl. Moral je objeti tiste čudovite joške, jih pobožati in se poigrati z njenimi bradavičkami. Celo skozi majico jih je večkrat videl vzburjene štrleti in ga klicati k sebi.

Ko jih je končno dobil v roke je bil navdušen. Tako zelo navdušen, da ji je tiča oblečenega v hlače skoraj zarinil v tamalo. Čeprav s hlačami preko korenjaka, je dobro občutil poplavo med njenimi nogami. Še vedno ni rekla niti besede, on pa je nadaljeval z igranjem nevidnega moža. Stežka je s prsti zapustil tisti nabrekli jagodi, ki sta krasili lepi joški in se spustil k njeni ritki. Opazil je, da stoji na prstih. Zadnjico je molela visoko v zrak, se nekoliko razkoračila, ko je počepnil in zdaj je pred seboj ugledal nekaj najlepšega v svojem življenju. Medena češpljica se je voljno razprla in ga vabila k sebi kot najlepši cvet sredi čudovitega cvetličnega vrta. Poljubil jo je pod desno ritnico, potem še pod levo, z jezikom zarisal črto med njima in se zelo počasi spustil k bistvu.

Ko se je z vrhom jezika zapeljal med sramne ustnice je prvikrat slišal njen glas. Tiho je zaječala in obraz zarila v cunje. Njeno telo se je napelo do zadnje mišice in počakal je, da je prvi krč popustil. Potem je z usti zabredel v poplavo, sesal mokro ustje in z jezikom poiskal iskal nabrekel gumbek. Kljub vsem majicam in brisačam na ustih, je lahko slišal njeno ječanje. Če je prej stala na prstih je zdaj na nohtih. Ali pa kar lebdela nad tlemi. Njeno telo je ljubko potresavalo, ko se je ljubil z njeno vlažno pičkico. Tiča je osvobodil objema pretesnih hlač in ga ob strani spustil ven.

erotika in erotični oglasi

Po nekaj dolgih sekundah popolnega obdelovanja z jezikom, je le tega potegnil iz sladke češplje. Z vrhom je potegnil navzgor po presredku, s prsti razmaknil ritnici in nadaljeval po hrbtu. Z vrhom nabreklega tiča je medtem nalašč drgnil po njenih stegnih vse dokler se ni ustavil tik pod ritko. Tako mamljivo nastavljeno, razprto in pripravljeno. Z roko ji je šel proti glavi, zakopal prste v lase in ji glavo potegnil iz kupa cunj. Zdaj je lahko razločno slišal njeno ječanje in prošnjo naj jo nasadi. Všeč mu je bilo, ko ga je tako prosila. Zdelo se mu je, da ji vrača za vse tisto kar mu je v preteklih dneh naredila.

Spretno je povedel svojega nabreklega korenjaka vse do povsem razprte in poplavljene muce, ki si ga je tako strašansko želela. Bila je potrebna do nezavesti in kričala:

“Daaaj me! Pofukaj me … kot prasico potrebno me daj!

Bila je slišati blazna. Blazna od vse potrebe in želje po dobrem fuku. Predolgo je bila že sama v tistem stanovanju. Potem ji je ustregel. Zasadil se je vanjo, jo še močneje potegnil za lase in opazoval izjemen lok, ki ga je izoblikovala njena hrbtenica. Prste je zarila pod kavč in se potegnila višje na naslon. Kar je sledilo potem je bil erotičen masaker dveh potrebnih ljudi, ki sta uničevala ubogi kavč. Njegovo telo se je z glasnimi tleski zaletavalo v njeno zadnjico pod katero je ekspresno švigal njegov korenjak. Lidija je ostajala brez sape, ječala in vzdihovala v trenutkih naslade in prihajala kot že dolgo ne.

Nenadoma se je spremenil ritem. Njegovi sunki so postajali vse bolj neritmični, nepričakovani, potem je za hip zastal globoko v njej, čisto do polnih jajc, zgrabil za njene prsi, se še dvakrat zabil globoko vanjo potem pa izvlekel mokrega tiča, se zapeljal z njim med razprti ritnici in brez opozorila izlil neomejene količine vrele lave po njeni dolini. Prihajalo mu je neverjetno silovito, posamezni brizgi so pristajali visoko na njenem hrbtu, nakar je končno, zadihan obležal na njej.

“Fak, pa ti si nor,” je dahnila s tresočim glasom. “”Tole je bilo noro in kako noro mi je šele prišlo!”

“Hmm, ” se je oglasil še sam. “Ti si cela nora. Tako dobro že dolgo nisem fukal.”

“Mmmm  … upam, da ni bilo zadnjič,” je rekla in nežno zavrtela boke, da je vrh mastnega tiča pristal točno na njeni ritni luknji.

Potem ga je z njo nežno masirala in zraven zapeljivo stokala.

“Tole mi fulll paše. Dober občutek je in me ima, da bi še malo …” je zapredla.

“Mogoče ljubica,” jo je presenetil. “Mogoče pa danes zvečer. Čez pol ure moram biti na faksu.”

DELI
Prejšnji članekZačinite sexting z emotikoni!
Naslednji članekNe vesta kaj bi sama s sabo? Igrajta se!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.