Še nekaj “izgovorov” za seks, ki vedno pridejo prav, a tudi držijo!

Znanstveniki že leta promovirajo seks kot nekaj fantastičnega (v mnogih pogledih). Seveda opozarjajo tudi na slabe strani, vendar je veliko lepše slišati in upoštevati tiste, ki nam svetujejo, da moramo čim več seksati 😍.

seks za zdravje

Seks je dobra terapija za boljše počutje, a se izkaže tudi kot preventivni ukrep. Z raziskavami so ugotovili, da se med seksom pri ženskah izloča hormon (estrogen), ki poskrbi, da koža postane mehkejša in da lasje dobijo zdrav lesk.

Nežen in sproščujoč seks čisti pore in preprečuje mozolje.

S seksom porabljate kalorije, ki ste jih zaužili med romantično večerjo pred njim. Seks je najboljši šport: oblikuje mišice, med uživanjem pa jih tudi raztegujete, in to po celem telesu. Pa še posebnih športnih copat vam ni treba kupovati.

Seks je takojšnje zdravilo za depresijo! Proizvaja endorfin v krvi, vam daje občutek evforije in vas spravi v dobro voljo. Spolna aktivnost proizvaja veliko količino feromona, ki nasprotni spol spravi ob pamet. Seks je najboljše sredstvo za pomirjanje na svetu. Strokovnjaki naj bi celo dokazali, da je kar desetkrat učinkovitejši od ostalih medicinskih pomirjeval.

Že en poljub na dan (ampak tisti pravi, po francosko) preganja potrebo po zobozdravniku. Med poljubljanjem nastaja večja količina sline, ki izpere ostanke jedi iz ust, zmanjšuje raven kisline, ki lahko povzroči karies in preprečuje nastajanje zobnih oblog.

Seks zmanjšuje glavobol, migreno in napetost. Brez izgovorov, da vas boli glava, torej!

Veliko seksa pomaga pri prehladu. Je namreč naravno zdravilo, ki pomaga v borbi proti astmi in visoki temperaturi.

Če vam vse tole še vedno ni dovolj, pa res ne vem 😂😂😂

DELI
Prejšnji članekO ne ljubček ti pa ne!
Naslednji članekRada bi se igrala
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.