Brazilci so znani kot izjemno veren narod, saj boste tam na vsakem koraku opazili kri, prav tako okoli vratov vernih Brazilcev. Kljub temu, pa gre tudi za deželo seksa in erotike.

Še kako znani so brazilski karnevali na katerih ne manjka na pol golih mičnih žensk, ki s pozibavanjem svojih bokov začarajo vse prisotne. Gola koža vsekakor ni nekaj kar bi vabilo v množico cerkev po Braziliji, vendarle pa gresta tam vera in seks precej z roko v roki. Kar četrtina vseh Brazilcev, ki obiskujejo cerkev, namreč zaide tudi v trgovino z erotičnimi igračkami.

erotične igračke

Da bi dobili pravi občutek glede tega kako zelo imajo Brazilci radi erotiko in z njo povezane dejavnosti je tule podatek o dolžini trajanja njihove predigre. Vsi se v postelji radi zabavamo, meškamo s partnerjem, božamo in vzburjamo. A Brazilci to s pomočjo erotičnih igračk počno kar debelih 19 minut!

erotika in erotični oglasi

Če v naših koncih letimo v kinematografe samo kadar je tam nov film Toma Cruisea ali pa kakšna romantična komedija, je v Brazilijo to povsem drugače. Brazilci obožujejo ogled filmov z erotičnim nabojem zato so kinematografi razprodati kadar je na sporedu kakšen erotičen triler ali pornografski film.

Kot zanimivost je vredno dodati še nekaj. Visoko verna država seveda da veliko tudi na deviškost, ker pa v Brazilcih vre in prekipeva od erotike njihove ženske do resnega partnerja večinoma to počno oralno in analno! In ko smo že pri zadnjicah… brazilske ritke so nekaj posebnega kajne? Kot ste tudi sami verjetno že opazili Brazilci niso ljubitelji suhljatih deklet z majhnimi ritkami. Za pravega Brazilca pride v poštev večja in lepo zaobljena ritka ter boki na katere lahko odloži svoje dlani.

 

DELI
Prejšnji članekTestni zaklep (Unlock protocol)
Naslednji članekMoja aferica je prišla na dan!!!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.