Bi se ljubili s silikonsko lutko? Tehnologija je tudi na tem področju noro napredovala!

Če so bile sex lutke nekoč bolj tema za zabavo v moški družbi in zbadanje, pa danes temu ni več tako. Tudi na tem področju je bil v zadnjih letih storjen ogromen napredek in na trgu so se pojavile kar nekoliko srhljivo resnične seks lutke. Te so na pogled in tudi otip videti kot prave in omogočajo “obdelavo” vseh treh mest, ki so na voljo tudi v resničnem svetu.

erotika in erotični oglasi

Silikon iz katerega so narejene je na otip močno podoben človeški koži, prsi se nežno ugreznejo pod prsti in zazibajo, ko je lutka v obdelavi, njena zadnjica pa čvrsta in popolna. Silikonske lutke imajo vse do potankosti izdelane vagine, analno odprtino in usta. Seveda je pri seksu s takšno “bejbo” potrebno uporabiti vlažilni gel, a v največji plus ji štejejo, da je vedno za stvar. Ni glavobolov in mesečnih pavz, pričakajo pa te v položaju, ki ti je v tistem trenutku najbolj pri srcu.

Silikonske seks lutke je moč naročiti preko spleta kjer si lahko izbereš tudi frizuro, barvo las in oči, makeup, azijski ali katerikoli drug videz in podobno. Tiste najbolj napredne imajo v vagino vgrajen celo grelec, ki do potankosti posnema pravo muco. No ja, o tem naj raje sodijo tisti, ki po teh lutkah posežejo.

Silikonske seks lutke niso poceni, a so vseeno postale zelo popularne. Cene najbolj dovršenih dosegajo tudi cene nekaterih avtomobilov. Zanimivo, da si je na najbolj popularni strani s pornografskimi posnetki PornHub moč ogledati preko 1500 posnetkov v katerih se pojavi seks s silikonsko lutko! Seveda niso pozabili niti na silikonske seks lutke za ženske. Ena izmed spletnih trgovin jih prodaja TULE po ceni slabih 2000$.

via GIPHY

Dragi moji, drage moje … svet gre v maloro 😅. Seksajte dokler lahko, ne se “šparat”, da vam partner ne uide z lutko. To bi bilo pa res nekaj česar ne bi upali povedati nikomur hehe!

DELI
Prejšnji članekPresenetila me je
Naslednji članekČas za neprekinjen užitek
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.