Strahospoštovanje in tiho občudovanje je počasi preraslo v hrepenenje, to pa je vodilo v niz odločitev nad katerimi ni imela več prav nobenega vpliva

Bila je le ena od pridnih mravljic v podjetju, ki so skrbele, da je vse teklo kot namazano. Skoraj 200 zaposlenih je z vrha svojega kraljestva opazoval skrivnosten poslovnež, ki je kljub svojim zgodnjim letom veljal za zelo uspešnega in vplivnega na zahtevnem področju. Obdajala ga je nekakšna temna avra, ki ga je v očeh žensk delala neznosno privlačnega. Temnolas, večinoma v temnih oblačilih s pogledom, ki je hipnotiziral vse kar je pogledalo proti njemu. Zapeljiv nasmešek, ki je ves čas počival na možatem obrazu je topil srca in rahljal kolena ubogih deklet, ki so hitela sem ter tja po ogromni stavbi.

A bil je prepovedan. Močno prepovedan!

Redno je prihajal k njej v pisarno po zadnje analize. Bila je ena najboljših analitičark kar si jih lahko dobil na trgu in to ji je dajal vedeti. Ko je vstopil v prostor se ji je vedno povišal utrip. Vsak utrip je čutila v grlu in izdajalske bradavičke se ji nikoli niso izneverile. Dobro je vedela čemu njegov pogled proti njenim vzburjenim prsim. Dolgo, kar predolgo se je z očmi ustavljal na njih in si nadel tisti znamenit nasmešek. Niti besede ni zmogla in, ko jo je vprašal ali je kaj novega je samo zaigrano odkimala. Želel je neke dokumente in ponje je morala na drugo stran pisarne. Groza! Noge je niso ubogale in v glavi je videla prizor kako neslavno pada pred njegove noge.

Potem pa nenadoma preblisk. Videla je kako jo opazuje in s pogledom sledi njenim razgaljenim nogam. Od nikoder se je v njene misli pritihotapila silna samozavest. Sprehodila se je je kot izkušen Charlijev angelček, vtaknila glavo v omaro in se pošteno sklonila navzdol. Papirji so bili na spodnji polici, počepniti pa ni upala saj bi ji razparalo oprijeto krilo. Vedela je, da je videti seksi in tako se je tudi obnašala. Nalašč je dolgo iskala po kupu papirjev in pri tem zapeljivo zibala svoje boke. Čutila je njegove oči na svoji riti in takrat je vse tisto njeno občudovanje tega človeka zamenjalo novo čustvo. Hrepenenje!

Želela si ga je kot še nikogar prej. Ko se je vrnila je dobro vedela, da njene bradavičke v iskanju pozornosti kar kričijo izpod elegantne bluze. Prvič v življenju ji ob tem ni postalo nerodno. Zasadila je svoj pogled v njegove oči in se potopila v njihovo temno globino. Tam je videla izjemno podobnost z gospodom Greyem in vse tiste odtenke sive barve. V globini njegove temne duše so ležali biči in lisice. Ne da bi se je dotaknil ali ji karkoli rekel, jo je mučil. Bila je blazna od želje po divjem, neustavljivem fuku kar tam sredi pisarne, on pa je miren kot le kaj, z zadnjico naslonjen na rob njene pisalne mize z očmi božal njene jebene bradavičke. Ubijal jo je z vsako novo sekundo, ko ni storil ničesar.

V roke mu je potisnila sveženj papirjev, pogoltnila velik cmok v ustih in pri tem mislila na njegovega tiča v njih. Tako močno si ga je želela obdelati, mu pokazati kako dobra je v tem. Ko bi ji vsaj namignil ali pa jo kar zgrabil tam za rit in potegnil nase. Takoj bi se mu predala. Ohh kako zelo!
Potem je z roko segel v žep in iz njega potegnil zanimivo verižico z nadvse umetelno izdelanim usnjenim obeskom. Iztegnil je roko in ji jo ponudil.

“Izvoli,” je rekel in se nasmehnil kot je znal le on. “Ko bo čas pravi si jo nadeni. Vedela boš kdaj je to.”

Potem je izginil skozi vrata in za seboj pustil le omamen vonj parfuma, ki ga je nosil in velik vprašaj nad njeno glavo. Le kaj hudiča je mislil s tem, da bo vedela kdaj je čas za njegovo verižico. In zakaj ji jo je sploh podaril? Je nor?! Kaj bo rekla njegova zmajevka in kaj ljudje v podjetju, če bi izvedeli, da je prejela darilo od “vsemogočnega”. Tako so mu namreč pravili na skrivaj.

Eroticna zgodba seks talisman

Doma je ležala na zofi in med prsti gladila nenavaden obesek. Božala se je po ustnicah z njim, ga poljubljala in si ga celo spustila med jedre prsi. Bil je njegov in imela je občutek, da to počne z njim. Potem si je z roko segla pod ohlapne športne hlače za doma in pričela božati vzburjeno muco. Kar treslo jo je od potrebe zato je ni presenetil niti hiter orgazem kakršnih sicer ni bila vajena. Ko bi le vedel kaj v mislih počne z njim.

Tretji dan po dogodku se je doma opazovala v ogledalu. Bila je lepa ženska, zelo seksi in v tisti sliki s srajčko z globokim dekoltejem je videla le eno napako. Lepe prsi bi lahko nekoliko okrasila. Nadela si je njegovo darilo in videti je bila zares popolna. Prvič sta se srečala v kopirnici. Opazila je njegov pogled, ki se je zazrl v njegovo darilo okoli vratu in jo pogledal na način kot je ni še nikoli. Šla je po hodniku in zavila v arhiv, da bi se za nekaj minut skrila. Tja je hodila kadar je potrebovala kakšno minutko zase. Komaj se je skrila za eno izmed mnogih omar, so se odprla vrata. Nekdo je tiho vstopil in po čevljih ga je prepoznala. Od strahu ni vedela kaj bi zato se je pretvarjala, da išče neke stare spise.

Približal se ji je od zadaj, vonjala je njegov omamen parfum in koraki so zastali. Ogovoril jo je, a se ni obrnila. Odgovorila je, da nekaj išče v glavi pa vrtela svoje filme. Bila sta sama, tja je zahajal redkokdo, mrak, … Nenadoma je začutila njegove roke na bokih. Previdno je s prsti segal vse globlje proti njenemu trebuhu, zavil navzgor in se oprijel njenih vzburjenih prsi. Malo je manjkalo pa bi padla v nezavest. Še vedno ni izdavila niti besede, njene roke so obstale pri miru, kolena pa so se pričela vdajati. Naslonil se je ob njeno zadnjico in ji dal vedeti kaj se dogaja v njegovih hlačah. Lahko bi štela centimetre tako dobro ga je čutila na ritnici.

Strumno nabrekle bradavice in njeno globoko dihanje je bilo vse kar je tisti hip rabil vedeti. Potem ji je spretno potegnil verižico preko glave in jo vzel k sebi. Začutila je vročo sapo na svojem vratu in vrele ustnice, ki so jo poljubile na golo kožo. Mislila je, da ji bo prišlo že samo od tega. Strah se je pomešal z navalom adrenalina in vsa morebitna vprašanja so za nekaj trenutkov izginila neznano kam. Levico je spustil na njeno levo zapestje in ji roko počasi potegnil nazaj. Enako je potem storil še z desnico. Zdelo se ji je, da ji je okoli rok nekaj poveznil in, ko je začutila tisti “zippp” je končno dojela kaj je bila tista nenavadna verižica.

seksi ritka rdece hlacke

Če si prijel oba konca, ki sta gledala iz obeska si lahko prilagodil dolžino. Ali pa enostavno zvezal dve zapestji. Oči so ji skorajda padle iz jamic, ko je to storil in iskala je prave besede, ki bi opisale njeno počutje. Ni jih našla. Bila je noro vzburjena, srce ji je butalo pod brado, prsi lezle iz razpete srajčke in padale v njegove razprte dlani. Vzel si je čas, jih božal, gnetel in občudoval.

“Prelepa si,” ji je šepnil za uho. “In tako noro seksi.”

Več kakor novega globokega vdiha ni bila sposobna. Potem je z desnico segel pod njeno krilo in se čisto počasi prebijal s prsti navzgor po njenem stegnu. Bila je tako vlažna, da ji je bilo skoraj nerodno. Zaobšel je rob spodnjic in si prste ovlažil v njeni poplavljeni češplji. Zdaj je zaječala. Ni zmogla več ostati tiho. Nemočna, zvezana, v mračnem arhivu mu je bila na razpolago. Bogu erotike katerega so si vse želele. Niti njena najboljša prijateljica ne bo nikoli izvedela tega. Bilo je prenevarno. A tisti hip je živela za nevarnost. V njej so se prebujali občutki kakršnih ni poznala. Krilo ji je dvignil preko pasu, umaknil premočene tangice in …

Za hip ji je zmanjkalo zavesti. Ni vedela kdaj mu je to uspelo, a očitno je nekje vmes odpel hlače, vzel ven svojega orjaka in ga divje zapodil vanjo vse do zadnjega milimetra. Celega ji je podaril v enem samem trenutku. S svojo notranjostjo je objela nabreklega tiča, gladkega, a kitastega in občudovala njegovo utripanje v njej. Ko ji ga je zabil jo za hipec dvignilo od tal. Morda je stala le še na vrhovih prstov in z obrazom iskala oporo na debelih spisih pred seboj. Potem je objel njene kipeče prsi, zavrtel nabrekle bradavičke med svojimi prsti in pričel suvati vanjo od zadaj. Jasno in glasno mu je dala vedeti, da si ga želi. Da hoče vse tisto kar je imel pripravljenega zanjo. Celoten scenarij in še več. Rada bi se mu podredila in postala njegova spolna sužnja kadarkoli bi si tega zaželel. Skrbela bi za njegove in hkrati svoje orgazme. Nebesa na zemlji bi mu naredila.

Bila je v nekem svojem svetu, ko si jo je nekoliko grobo jemal od zadaj. Obvladal je zadevo in ji dal vedeti, da je nor nanjo. Da zanj ni le objekt poželenja ampak seksi ženska, ki ga je povsem obnorela. Ženska s katero bi rad izživel svoje fantazije, se potešil, a hkrati poskrbel tudi za njo. In je.

Prestavila sta se k mizi kamor jo je naslonil z obrazom navzdol. Kar je sledilo je bilo kot v njenih najbolj norih in perverznih sanjah. Globoko v možganih je čutila prav vsak njegov sunek, vsak centimeter tistega velikega tiča, ki se je zabijal v njeno medeno češpljico. Mokro tleskanje je odmevalo od sten v sicer tihem prostoru vse do trenutka, ko se jim je pridružilo njeno ječanje ob sladkem vrhuncu, ki je do zadnjega kotička pretresel njeno ubogo telo. Orgazmični krči so ji spodnašali noge medtem, ko je on izlival svoje vrele salve po njenih napetih ritnicah. Še dobro, da jo je držal za boke sicer bi zgrmela pod mizo. Želela si je videti tistega veličastnega tiča, ki jo je tako noro zadovoljil, a ji ni dal tega veselja. Bil je sladki mučitelj in to počel tako, da si ga je samo še bolj želela.

Ko sta za silo prišla k sebi, je z robčkom pozorno obrisal njeni mokri ritnici in stegno po katerem se je razlil njegov orgazem. Potem ji je nežno razvezal zapestji, potegnil verižico z njih in jo vrnil nazaj okoli njenega čednega vratu. Sklonil se je k njenemu ušesu in ji z vročim glasom zašepetal:

“Veš ljubica, … tole je moj magični seks talisman … z drugega konca sveta. Nekoliko predelan in dodelan, da služi svojemu namenu. Ko si me boš naslednjič iz globine duše in telesa zaželela, si ga nadeni.”

Nato je slišala le še tihe korake, ki so izginili tako kot so prišli. Odprtih ust in pošteno razprtih oči je še nekaj časa premlevala njegove besede. Popravila si je oblačila, sedla na mizo in skušala dojeti kaj se je pravkar zgodilo. Med prsti je pogladila usnjen obesek in si na usta nadela nek nov nasmešek. Njegov nasmešek.

DELI
Prejšnji članekIntervju z legendo | Rocco Siffredi!
Naslednji članekRegistriral/a sem napačen spol. Kaj lahko naredim?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.