Če na seks gledate tako kot večina potem je vrstni red nekako … dogovor, čakanje na noč, ugašanje luči …

Ljudje, dajmo vsi skupaj malo drugače gledati na eno najbolj pomembnih opravil v našem življenju! Seks nam služi za razmnoževanje (hvala mati Narava), za sproščanje in doseganje božanskih vrhuncev in tudi kot skrbnik našega zdravja: kurjenje kalorij, nabiranje kondicije, zmanjševanje srčno-žilnih bolezni in še in še.

Razširite definicijo seksa

Seks je več od penetracije in vrhunca. Sčasoma lahko ugotovite, da vam bolj ugajajo druge oblike zbliževanja, kot so denimo čutne masaže, oralni in analni seks, skupna, ampak ločena, ali pa vzajemna masturbacija. Sicer pa je kombinacija vsega, po mojem mnenju, najboljša …

Poizkusita nekaj novega, raziskujta
Poizkusita nekaj novega, raziskujta

Odkrito komuniciranje

Pogovor povečuje občutek bližine in omogoča spremembe. Partnerju lahko poveste (tudi neverbalno), da si želite denimo drugačnega položaja, drugega kraja, drugega pripomočka … Partnerju/partnerici prisluhnite in uresničite njegove/njene želje. Pa tudi že sam pogovor o seksu je lahko zelo vzburjajoč. Naj vam domišljija dela. Njegove/njene besede naj bodo le podnapisi za sliko v vaših mislih.

Premagajte rutino

Majhne spremembe so lahko velika pridobitev! Za seks ni potrebno čakati na večer, ugasniti luč in se skriti pod odejo. Zakaj se ne bi raje posvetila drug drugemu zjutraj – za nove podvige skozi dan. Ali pa ga/jo presenetili z nepričakovanim obiskom v službi/na faksu/doma …

erotika in erotični oglasi

Poskrbite zase in svoje telo

S skrbno načrtovano prehrano boste poskrbeli za dobro zdravje in počutje. S tem, pa seveda za dober seks. Le komu se še ljubi premikati, ko ima želodec do zadnjega kotička nabit s težko, mastno hrano?

Pojdite na en prav poseben zdravniški pregled!  Tako je, včlanite se na www.urgenca.com 

DELI
Prejšnji članekTvoja
Naslednji članekEva na pomoč | Zakaj mi pri seksu tako hitro pride?!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.