Napočil je čas, da z novim partnerjem ali partnerko zlezeta pod rjuhe. Narašča napetost, prisotna je trema in morebiten strah ali bo nad tabo navdušen ali razočaran. Kaj storiti?

V prvi vrsti ne poskušaj imeti svojega spolnega življenja na enaki ravni kot so prizori, ki jih vidiš v filmih za odrasle. Prvič, to ni resnično. Torej, to moraš imeti v mislih, ko z nekom seksaš prvič. Ti to želiš, on/a to želi. Potem bi moralo biti vse ok kajne?

No, dala ti bom nekaj nasvetov in pravil, ki jih lahko upoštevaš, ko prvič spiš z nekom novim. Ti nasveti ti bodo olajšali vse skupaj in ti omogočili dober seks z novim partnerjem v hipu.

1) Počakaj par tednov

Ena zanimiva znanstvena ugotovitev je, da se zdi čakanje nekaj tednov dober čas za čakanje na prvi seks. Zakaj? No, če greš na kar nekaj zmenkov v teh nekaj tednih, bosta morda skupaj preživela vsaj 20-40 ur, odvisno od dolžine posameznega zmenka. Toliko ur, preživetih v prisotnosti drug drugega, se zdi idealno.

V tem času se bosta dovolj spoznala, da bosta predvidevala (ali se celo pogovorila) kakšen seks je komu všeč. Seveda so lahko strasti takšne, da jih ne bosta mogla brzdati in bosta v postelji pristala že prvi dan. Kljub vsemu, pa je dobro malce počakati. A ne predolgo! Če bosta čakala veliko dlje, lahko spolna želja ali napetost med vama začne bledeti.

2) Obleci kar ti je najbolj všeč

erotično spodnje periloTo velja tako za moške kot za ženske, še posebej, če prvič seksaš z nekom novim. Če se oblečeš v skladu s tem kar misliš, da si partner od tebe želi, se v svojih oblačilih morda ne boš počutil/a dovolj seksi. Nekateri celo v popolnosti izgubijo samozavest. Še posebej to velja za spodnje perilo.

Ne vem ali vsi moški izbirajo svoje spodnjice po kakšnem erotičnem kriteriju, a v primeru, da si moški in imaš takšne jih seveda obleci. Če se počutiš seksi v tem, v čemer si, se bo raven samozavesti močno dvignila in nastopila bo prijetna sproščenost pred velikim dogodkom. Se spomniš, ko smo rekli, da je sprostitev ključnega pomena? Torej, obleci svoj najljubši kos spodnjega perila.

3) Pozor pri alkoholu!

Čeprav bodo nekateri (vključno z mano) rekli, da je kakšna pijačka več kot dobrodošla za pogum in večjo odprtost, pa lahko uživanje alkohola pred seksom prinese tudi težave. In to precej različne. Tako ženske kot moški se z alkoholom precej sprostimo in smo v postelji bolj “zanimivi”, odprti in zabavni.

A vedeti moraš kdaj je preveč. V tem primeru kaj hitro med rjuhami sramotno pregoriš. Ženskam se zgodi, da počnejo takšne neumnosti, da jih je naslednji dan sram, moški pa v določenih primerih ne morejo pregovoriti svojega korenjaka, da bi sodeloval. Vsekakor pozor pri pitju alkohola pred seksom.

erotika in erotični oglasi

4) Higiena in urejenost spodaj

To je nekaj, kar nikoli ne gre iz mode. Osnovna higiena te bo pripeljala daleč v življenju. Če želiš imeti dober seks, se moraš počutiti in dišati sveže. Če lahko, se na hitro oprhaj, nanesi parfum ali kolonjsko. Karkoli lahko storiš, da se osvežiš, naredi to. V nekaterih primerih ne bo šlo postoriti vsega in to je v redu. V primeru, da se prhaš vsak dan in urediš preden greš od doma seveda.

Ne pozabi na “frizurco”. Z drugimi besedami, tam spodaj naj bo čisto in urejeno, še posebej, če prvič seksaš z nekom novim. Ni pomembno, ali obrito, neobrito ali depilirano, naredi to, kar ti ustreza. Toda ne glede na to, kako želiš oblikovati svoje zadeve tam spodaj, je pomembno, da so urejene tako, da se počutiš seksi in čisto.

5) Ne pozabi na zaščito!

Pa brez jamranja prosim! Res je pomembno, res je. Zaščita je nadvse pomembna še posebej v primeru, ko se pripravljaš na prvi seks z nekom. Govorim z zdravstvenega vidika seveda. Preden se bosta dovolj dobro poznala, da bi si lahko v popolnosti zaupala bo preteklo še nekaj časa.

Morda ni slabo razmisliti niti o kakšnem testiranju na spolno prenosljive bolezni. Vsekakor pa vama bo prvi seks šel bolje od rok, če bosta oba pomirjena vsaj na točki, da vama ni treba skrbeti glede morebitnih bolezni ali neželene nosečnosti že po prvem seksu. Pa saj ni tako težko ane?

DELI
Prejšnji članekStrastna fafačica
Naslednji članekBritney Spears gola!!! | Kdo obvladuje njen Instagram profil?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.