Na začetku intimne zveze po navadi ne razmišljamo o pogostosti seksa, vendar pa z leti postane navada in če je takrat seks še dober, potem se lahko vpišete med srečneže. V obratni situaciji pa berite dalje.

ženske težave pri seksu

Partnerja se najgloblje povežeta med seksom. Njuni trenutki v postelji so odločilni pri dodatnem zbliževanju in večanju navezanosti. Saj ljubezen je lepa, a brez intime in strasti kaj kmalu zbledi. Prav zato je lahko seks čudovit, a pogosto predstavlja tudi izvor nesporazumov.

Vsaj zase lahko trdim, da je bolje zamenjati partnerja, kot živeti v partnerskem odnosu v katerem ni seksa. Brez tega ni užitka in življenje postane zgolj še služba in druge dolgočasne obveznosti brez popestritve. Številni pari vzdržujejo neko držo češ “važno da sva skupaj” in pri tem skačejo preko plota, da potešijo svoje potrebe, ki jih doma ne morejo.

In kaj storiti, ko/če zaidemo v slepo ulico? Ko ob misli na spolni odnos ne občutimo več tistega pozitivnega vznemirjenja v trebuhu. Ko misel na svojega golega partnerja ne prebudi več erotične asociacije ampak pomislimo na obvezo.

Vsekakor v prvi vrsti odkrit pogovor

Največkrat je v zakonskih težavah krivec “pomanjkanje odkritega pogovora”. Slaba komunikacija vodi tudi v slabši intimen odnos s partnerjem. Seks bo vsekakor boljši in bolj “vroč”, če se bosta o njem odkrito pogovorila. Si delila zamisli, fetiše in si priznala kaj vama je v postelji sploh všeč. Če želite lep in pester intimen odnos s svojim partnerjem, potem za sramežljivost ni prostora.

Ko se v razmerju začne pojavljati tišina je to zgolj zatišje pred viharjem, ki bo izbruhnil tako silovito, da mu ne bo več moč ubežati. Bolje se je sporeči malo po malo in prepir poravnati v postelji s kakšnim vročim seksom, ki vedno tako dobro dene. Presekajte tišino, ki ne obeta nič dobrega in se skušajta pogovarjati.

Po pogovoru uresničita katero od idej

Bodita nagajiva in drzna. Privoščita si skupen “izlet” po erotičnih trgovinah in se zabavajta ob nakupovanju igračk, ki jih bosta preizkusila. Zakaj bi vama bilo nerodno? Prodajalka vaju verjetno ne bo nikoli več videla, v resnici pa o vsem skupaj ve precej več kot vidva. Zato je tam. In še namig: dobre prodajalke večino prodajnih artiklov same preizkusijo. Kako bi sicer lahko svetovale svojim kupcem.

erotični pripomoček strap on

Kaj pa če se pojavi nerazpoloženost?

Če ženska odkloni seks, se od njenega moškega pričakuje, da bo sprejel izgovor “boli me glava” in pri tem ne bo pretirano razočaran, ali pa tega vsaj pokazal ne bo. Vendar ima tudi moško pravico do “nisem-razpoložen-dneva”, kadar je preveč nervozen, vznemirjen ali nepripravljen na seks. Ja, drage moje, tudi moškim ni vedno do seksa pa, če verjamete ali ne. Ne delajte drame iz tega, jutri je nov dan.

DELI
Prejšnji članekDvojno zadoščenje
Naslednji članekKako do vroče avanture?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.