Seksi drobtinice

eroticna zgodba hlacke na cevljih

Ko se je Bor vrnil iz službenega potovanja je bil prepričan, da mu je žena pripravila vroče presenečenje. Že pri vratih so na tleh ležale njene cunjice in videti je bilo kot bi mu narisala pot do …

Razvezal si je kravato, odpel srajco in globoko zajel sapo. V nosnici se mu je ujel neznan parfum, ki ga ona ni še nikoli uporabila. Vedno je imela na sebi le enega, izbranega od nekdaj. Privzdignilo mu je obrv, a še vedno je vznemirjen sledil potki tlakovani iz njenega spodnjega perila, čevljev, …

Potem je tik pred sobo zastal, vzelo mu je sapo in izbuljenih oči ter odprtih ust je prisluhnil. Slišal je glasove! Torej ni bila sama?! Zdaj ga je imelo, da bi planil v sobo in skozi okno potisnil oba. Jeza, ki se je v trenutku nabrala v njemu je bila neverjetna. K sreči se je uspel nekoliko umiriti in je sklenil povsem tiho odpreti vrata, da bi jo zalotil pri svojih nečistih zadevah.

Previdno je potisnil kljuko navzdol. Dobro je vedel kako, da ne bi zacvililo. Konec koncev so bila to njegova vrata. Ko jih je odprl za nekaj milimetrov je jasno slišal njen glas. Več kot očitno je uživala. Njeno zamolklo ječanje je bilo sicer nekoliko drugačno kot takrat ko jo je obdeloval on, pa vendarle. Bila je ona.

Njeni dolgi jaaa-ji in ohhh-i so bili nezgrešljivi. Še vedno je zgolj poslušal in se mučil v sebi s prizorom atletsko grajenega mladeniča, ki ji z jezikom polzi bo mednožju. Vedel je da podobno ječi samo takrat in se zvija po postelji. Med seksom je povsem drugačne volje. Prelevi se v posesivko, ki glasno pove vse kar hoče in kar si želi, da počneš z njo. Tisto je bilo šele ogrevanje.

Potem se je opogumil in še za kanček bolj odprl vrata. Nista ga še opazila. Moral si je priznati, da so ga v nekem trenutku obšli precej nenavadni občutki. Kot bi se silna jeza nekoliko umaknila v stran in bi jo zamenjalo golo vznemirjenje ob pričakovanju tistega kar bo videl. Vedel je, da je ona precej odprte narave, saj sta v preteklosti že nekaj eksperimentirala, ampak sama … tega še nista imela na meniju.

Previdno je vtaknil glavo med vrata in pokukal v sobo. Zagledal je njuno veliko posteljo, na njej pa žal zgolj plapolajočo rjuho pod katero sta bili skriti dve telesi. Dobro je razločil dva vrhova razkrečenih kolen in drugo telo, ki je z glavo ležalo vmes. Torej je dobro ocenil kaj se dogaja. Razmišljal je, da bi na ves glas zavpil, pričel groziti, morda celo na slepo udaril preko rjuhe, a si je premislil.

Potem se je razgledal po sobi. Ženske petke, na njih rdeče čipkaste spodnjice, v bližini bluza, na pol prazna steklenica šampanjca, prevrnjena kozarca, … ampak, potem se je spomnil nečesa. Sešteval je kose oblačil s hodnika, v mislih z njimi oblačil svojo drago in ugotovil nekaj. Ali mu je kljub vsemu nastavljala drobtinice in to počela nalašč, ali pa je bila tam v postelji …

eroticna zgodba hlacke na cevljih

“Hejjj ljubček!” je zažgolela z omamljeno navdušenim glasom, ko je pokukala izpod rjuhe. “Si le prišel?”

Bil je zmeden kot še nikoli. Nikoli in nikdar še ni bil v podobnem položaju kot sedaj.

“Sem že mislila, da boš zamudil ogrevanje,” je rekla in z eno potezo odgrnila veliko rjuho z njunih teles.

Zdaj mu je vse postalo jasno. 1+1 je bilo še vedno 2. Tam med nogami ji je z jezikom muco obdelovala ljubka mladenka, ki se je na vseh štirih in s seksi ritko nastavljala pred njegove oči. Ritnici sta bili čudovito napeti, nekoliko razprti, kot je bila razprta tudi gladka češpljica. Za hipec je opazil, da se v njeni ritki nekaj sveti in takoj prepoznal analni čep, ki ga je svoji dragi kupil za zadnje praznike.

Zdaj je stal tam šokiran, brez besed, s srcem nekje v grlu, ter se spraševal kako je sploh mogoče, da ga pri njej še karkoli preseneti. Mladenka se ni dala motiti. Vrgla je dolge lase na eno stran in si s prsti segla po vlažni pički, ki se je tako lepo nastavljala zanj. Hlače je imel polne nabreklega tiča, a je še vedno v nejeveri stal tam sredi sobe.

“No, kaj čakaš ljubček? Si že izbral?”

DELI
Prejšnji članekPoslovimo se od poletja kot se spodobi!
Naslednji članekMoja rubrika je "On išče Njega"
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.