Včasih so lahko tisti plehki porniči o tajnicah ali pohotnih učiteljicah tudi resnične zgodbe

Barbi je bila učiteljica slovenskega jezika in je s svojo pojavo na šoli vnašala kar nekaj nemira med učitelje in učiteljice v zbornici, nemirni pa so bili tudi nekateri študentje. Z razlogom, bi lahko rekli.

Lepotica dolgih kostanjevih las, vedno brezhibno urejena in s konkretnimi joški pod bluzami ali puliji, je pošteno burila domišljijo. Sodelavke so ji zavidale in bile zaradi tega kar nekoliko objestne. Sodelavci so se, eni bolj drugi manj, prikrito muzali in nasmihali. Pa še nekaj, Barbi je bila zelo erotično in potrebno bitje. K sreči je imela tudi izbran okus in je bila precej izbirčna, sicer bi kolegi po kabinetih padali kot keglji na na bovlingu.

Na enem izmed sestankov pa jo je nekoliko presenetil sodelavec Tomaž, ki je učil telesno vzgojo. Tega predmeta v zbornici sicer niso resno jemali in je bil Tomaž na sestankih navadno bolj za popestritev kot resno debato. Vseeno pa se je Barbi takoj nalezla njegove sproščenosti, všeč pa ji je bila tudi njegova atletska postava in nasmeški, ki si jih je drznil pošiljati proti njej.

Barbi mu je pred koncem sestanka napisala SMS naj pride do nje ko končajo. Sestanek je zapustila malce prej in odhitela v svoj kabinet. K sreči je imela na vratih omare veliko ogledalo v katerem je preverila svoj makeup, frizuro in si odpela zgornji gumb na bluzi, da so ji kipeče prsi pokukale na svetlo. Še nekaj kapljic božanskega parfuma in lahko je šla igrat pozo zamišljene učiteljice, sklonjene nad mizo, s hrbtom obrnjena proti vratom. Kajpak!

Seskanje v kabinetu eroticna zgodbica

Tomaž je potrkal in previdno odprl vrata, ko ga je povabila naprej. Še vedno se ni zganila in niti ni pogledala nazaj kdo je. Pretvarjala se je, da počne nekaj izredno pomembnega, čeprav je zgolj buljila v kup papirjev pred seboj, ki so bili za nameček obrnjeni narobe. Napenjala je zadnjico, da ji je kratko krilo povsem obrisalo linije in se pri sebi nasmehnila ob misli na Tomažev izraz na obrazu. Upala je, da je takšnega karakterja kot si je zamislila, sicer ga bo nagnala ven da se bo kar kadilo.

Tomaž je tiho pozdravil, zaprl vrata za seboj in čakal. Tudi ona je čakala, rekla pa nista nobene. Po mučno dolgi minuti čakanja v tišini je škrtnilo v ključavnici. Tomaž je zaklenil vrata, Barbi pa je nepremično še vedno zrla v papirje.

“Takoj bom,” je končno rekla.

Srce ji je razbijalo v glavi, prsi so se pričele močno napenjati ob vsakem vdihu, v trebuhu pa ji je brbotalo od vznemirjenja. Zaklenil je, torej ve zakaj je tam. Ne bo se obrnila, še naprej ga bo dražila s svojo ritko in čakala na njegovo naslednjo potezo. Potem je tik ob papirjih, z glasnim tleskom pristalo dolgo leseno ravnilo, ki je prej viselo na zidu ob vratih.

“Zanimiv pripomoček,” je dejal z zapeljivim glasom.

Barbi je nato opazovala kako se ravnilo počasi umika z njene mize. Trenutek kasneje je z vrhom učnega pripomočka pričel božati njeno napeto zadnjico. Misli so ji podivjale in oči so se ji povsem odprle. Zdaj je imela odprta tudi svoja lepo naličena, srčasta usta.

“Tehnično,” je začel “te niti ne otipavam.”

Ne. To je počelo ravnilo in ne on. Če si se šel otroške igrice kot sta se jih šla onadva. Potem je rob ravnila obrisal njeni čedni ritnici in zdrsnil navzdol povsem med njima. Vzburjenost v njej je narasla preko meja varnega. Potem je sledilo še eno presenečenje. S plosko ravnjo ravnila jo je iznenada usekal po desni ritnici, da se ji je zabliskalo pred očmi. V šoku je ostala popolnoma tiho, kajti ona je sprovocirala tisto kar se je dogajalo in …

“Saj si hotela, da te pridem nažgat ne?” je bil drzen.

video sex oglasiKer ni dobil odgovora je nadaljeval. Zdaj je odložil ravnilo in se ji povsem približal od zadaj. Z rokama je najprej objel njena stegna in dlani potisnil navzgor, objel napeto zadnjico in se s telesom naslonil obnjo. Z rokama je zdaj spolzel po njenem telesu daleč naprej vse dokler pod dlanmi ni občutil njenih pošastno seksi joškov. S prsti jih je konkretno pregnetel, se ji z obrazom povsem približal k ušesu, zagrizel vanj, še v vrat, jo vroče poljubil nanj in zavzdihnil.

“Mmmm, dišiš prasička …”

Njeno telo se je napelo do skrajnosti, njegova desnica je segla nazaj in potegnila navzgor njeno krilo. S prsti se je zakopal med njena stegna in pod njimi otipal vlažno pičko, ki si ga je noro želela. Zdaj je bil povsem prepričan, da jo je prebral “v nulo”. Nekajkrat jo je pobožal preko spodnjic, potem pa s sredincem smuknil za rob in ga pošteno zasadil vanjo. Končno je od sebe dala nekakšen glas.

Rad je imel pičke, ki se igrajo. Barbi pa je za povrhu še zelo dobro zgledala. Z levico nikakor ni želel izpustiti njene polne dojke, ki je konkretno zapolnila njegovo dlan. Pogrešal je še kakšno roko, a je vedel da se bo nekako že znašel. Potem je potegnil prst iz njene pohotne muce, si potegnil navzdol svoje športne hlače in jo po ritnicah udaril s svojim nabreklim tičem.

“Moj bog!!!” je zakričala v svojih mislih, ko je občutila orjaka za seboj.

Še bolj potrebno je nastavila svojo ritko, ki je bila zdaj že pošteno odkrita. Krilo je imela navlečeno preko napetih hlebcev, premočene hlačke pa ji je potegnil vse do kolen. Zazeblo jo je po vlažnem mednožju, a le za hip. Nenadoma je vse skupaj izpustil iz rok in vanjo zasadil svoj vroč jezik. Tiho je kriknila ob tem, zavila z očmi od ugodja in zagrizla v svojo spodnjo ustnico. Točno tega si je želela.

Njegovo lizanje jo je spravilo na rob norosti in v trenutku, ko se je pripravljala na trenutek sladkosti, je odnehal. Znova se je njegov obraz pojavil tik ob njenem, zdaj ji je lizal mečico in ji na uho grozeče šepetal:

“Kaj je prasička potrebna, si mislila, da ti bo prišlo na mojem jeziku? Ne. Pofukal te bom do nezavesti.”

Potem je z roko povedel svojega korenjaka v njeno poplavo in užival v njenih pritajenih stokih, ter z nasmehom na ustnicah opazoval kako s prsti grabi za robove mize pod seboj. Dal si je duška in je svojega velikega tiča pošteno zabijal vanjo, jo vmes nesramno tolkel po zadnjici, da je bila kmalu vsa rožnata, ona pa je le tiho stokala in bila ves čas povsem na robu, da bi glasno zaječala.

Ker je bila že od prej na robu, ji je po kratkem, dokaj grobem fuku silovito prišlo. Tako zelo, da ji je vzelo kolena in se je skrivila tam na svoji mizi, on pa še kar ni odnehal. Želel je svoje. Želel se je tudi sam potešiti.

“Slišal sem, da imate potrebne prasičke rade takole. Da vam lahko tudi večkrat pride,” je rekel in se neusmiljeno zaletaval ob njeni napeti ritnici vse do jajc.

Ko se je končno razlil po njej in je iz njegove utripajoče žile prenehalo brizgati, si ga ga je nesramno obrisal ob njeno stegno, pospravil v hlače in se še tretjič sklonil k njej.

“Barbi, tole je bilo hudo. Ti si huda,” je rekel in jo vroče poljubil na vrat.

Ko je odšel, je bila Barbi prepričana, da bo dala odpoved in se preselila na drugi konec Slovenije. A po kratkem premisleku se je na njena usta vrnil tisti znani nasmešek, njene misli pa so ponovno naselile običajno nenavadne ideje.

“Hey jebač! Me pobereš danes ob 20h pred blokom? Mislim, da moram tvojega “prijatelja” spoznati še nekoliko pobližje.”

Poslala je SMS in odšla proti razredu, saj je zamujala na predavanje.

DELI
Prejšnji članekVroča seansa na daljavo!
Naslednji članekKorona, karantena, policijska ura, ... kaj pa sex?!?!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.