Ker redno poslušam zabavne pripetije in sex analize mojih vrlih prijateljev, ki si radi rečejo “jebači” sem pripravila (malo za šalo in malo zares) spodnji seznam

Primorke so večinoma afnaste, zapete in vase zagledane ženske, toge v seksu in najljubše jim je, da moški postori vse. Najljubši položaj zanje je (dolgočasno) misijonarski. Nerade ga vlečejo, raje drkajo. Večinoma so neobrite, vendar urejene. Zunanji blišč jim pomeni več kot drugo.

Eva: Kaj pa vem, poznam par Primork, pa so kar vroče in “gladke” 😅

erotika in erotični oglasi

Kraševke so bolj sproščene in dovzetne za seks na različnih mestih. So trmaste in jih je malo težje spravit do seksa, zato pa ga toliko raje vlečejo in ni problem, če ji spustiš v usta. Ko se sprostijo so za vse klasične oblike občevanja. Najljubši položaj, aktivni misijonarski položaj. Dobro mešajo. V povprečju imajo največje joške na slovenskem.

Začudena EvaBrez zavor so ženske v pasu Bovec, Tolmin, N.Gorica, Idrija, Ajdovščina, Logatec, Postojna, Pivka, Cerknica, I.Bistrica. Dobesedno pripravljene na vse. Zanimivo in značilno je predvsem to, da so vse iz tega pasu pristale na analni seks, četudi je za veliko večino bilo to prvič. In vse imajo značilen način drkanja, ki je podoben molži. Priljubljeni položaji – vsi.

Eva: Tako pravijo moji prijatelji, sex popotniki po Sloveniji 😅

Dolenjke, Belo in suhokrajinke so težke in nemalokrat iščejo neke globlje smisle in smisel za filozofiranje jih lažje odpre. Priljubljeni položaj zgoraj. Na nek način se mi zdi da imajo raje podrejenega moškega in so rahlo dominantne. Drkajo s prsti, ga ne zgrabijo v dlan. Tendenca k sadomazo variantam.

Gorenjke, te so pa tako raznolike, da jih je skoraj nemogoče opisati. Uživajo v seksu in niso zavrte. Zahtevajo ogromno nežnosti in so predane. Bilo pa je nekaj primerkov, ko so jih označili za “brezkompromisne prasice” (v pozitivnem smislu).

Korošice, preproste lahko dosegljive, zdi se kot da seksajo samo zaradi seksa in zabave. Totalno sproščene. Priljubljen položaj – doggy. Neverjetno kako sladko se znajo “naguzit” in izsilit ta njim priljubljen položaj. Človek ostane kar presenečen. Drugače jim pa nič ni tuje. Nič ne bo narobe, če jo tudi po ritki lopneš, prav nasprotno, še bo hotela.

Eva: Je dejal moj prijatelj iz Kranja, ki zelooo rad zahaja na Koroško.

Sex analiza zensk po pokrajinah

Štajerke zabavne, vendar seks rade nudijo kot nagrado. Dobiš takrat, ko mislijo, da si zaslužiš. Res pa je tudi, da nikoli ne veš kaki so kriteriji za dodelitev nagrad. Priljubljen položaj, od zadaj leže ona z nogami skupaj. Očitno jim poleg vsega paše še pritisk teže. Več kot pol jih z užitkom pogoltne.

Prekmurke, hladne v začetku potem vroče. Karkoli jim delaš se čudijo. Niso za brazilsko depilacijo, a lepo urejene. Zanimivo, več kot pol jih penisu ljubkovalno reče kokouter. Če jim ne ližeš, nisi kaj dosti naredil, je pa res tudi da same glavo pritisnejo med noge.

erotika in erotični oglasi

Res poučno 😊 kaj pa so porekli fantje, ki so “namočili” preko meja?

Madžarke, vroče, brez zavor vendar brez domišljije. So pa aktivne, dobro mešajo. Vse so bile po rasti majhne in so se najraje predale na kaki mizi, pultu ali pa stoje.

Italijanke, težko dajo in ko dajo je čimprej za pozabit. Če so vse take ni čudno zakaj so Italijani taki.

Nemke, Nizozemke hladne, a pripravljene na vse,  brez predsodkov.

Angležinje največje joške v EU, blazno jim je všeč 69 položaj in če jih porivaš med joške in špricaš po obrazu.

Grkinje božanska koža, obožujejo petting (predigro) in poljubljanje joškic, velikokrat naletiš na poročene ali zaročene, ki bi rade še kaj več.

Avstrijke vlečejo kot za stavo do bolečine. Kolega se je pošalil, da verjetno zaradi mržnje do slovanskih narodov.

DELI
Prejšnji članekRazdvojena
Naslednji članekSpolni položaji in njihove prednosti
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.