Seveda, seksualne igračke lahko prinesejo vznemirjenje v partnerski odnos, toda bodimo realni – večina tovrstnih igračk je namenjenih za solo uporabo.

Sex igračke in Slovenci

Mnogokrat je edini način, da vključimo partnerja, da ga povabimo, da gleda ali mogoče pomaga. Če pa bi radi seksualno igračko, ki jo boste resnično lahko delili, potem boste zagotovo izbrali vibracijski erekcijski obroček. Narejen je tako, da zadovoljuje oba partnerja istočasno – vibracijski erekcijski obročki so idealna igračka za pare!

Najprej poglejmo, kako deluje na moškega: namen erekcijskega obročka je, da zmanjša pretok krvi iz penisa v erekciji in jo zadržuje v njem. To ne povzroči le občutka ugodja in prijetnega pritiska, ampak vpliva tudi na trdnejšo erekcijo, ki bo trajala dlje časa. Po navadi se erekcijski obroček nosi na korenu penisa, nekateri pa ga nosijo tudi na sredini oz. takoj za glavico penisa.

erotika in erotični oglasi

Že užitek in daljša erekcija je pridobitev za oba partnerja, ko pa v obroček vstavimo še vibrator, smo dobili še stimulator klitorisa za žensko in ustvarili zmagovalno kombinacijo za oba partnerja.

Tipi erekcijskih obročkov

Torej, kako se odločiti kateri vibracijski obroček je ravno pravšnji za vas?

1. Najprej razmislite o različnih materialih iz katerih so izdelani obročki:
• cyberskin je zelo mehak material, ki daje zelo realističen občutek,
• silikon je hipoalergenski in enostaven za čiščenje,
• trši jelly najbolje prenaša vibracije skozi material,
• mehak jelly je dovolj mehak in elastičen.

2. Nato razmislite o drugih značilnostih:
• Želite stalno vibriranje in proste roke? Potem boste morda razmislili o obročku, ki ima brezžičen vibrator. Jap, tudi to obstaja.
• Če izberete obroček z vibratorjem, ki ga lahko izvlečete iz obročka, boste vibrator lahko uporabili tudi na drugih delih telesa. Zanimivo …
• Za še daljšo erekcijo razmislite o dvojnem obročku. Dvojni obročki imajo 2 obročka – enega, ki se ga natakne na penis in enega, ki se ga natakne okoli mošnje. Dva obročka v enem!
• Izbirate lahko med obročki z »multispeed« vibratorji in vibratorji z več stopnjami, ki tudi pulsirajo.

erotika in erotični oglasi

Nasveti in uporaba

  • Da bi imeli od vaše nove seksualne igračke kar največ, upoštevajte nekaj spodnjih (preizkušenih) nasvetov:
    Ob vsaki seksualni igrački uporabljajte lubrikante, tudi penetracija bo z uporabo lubrikantov bolj prijetna. Erekcijski obroček navlažite z lubrikantom, saj ga boste tako lažje nataknili in tudi sneli – pa še seks bo bolj prijeten!
  • Kadar uporabljate kondom in erekcijski obroček, najprej nataknite kondom in nato erekcijski obroček čez kondom. Nikar ne poskušajte nositi kondoma čez erekcijski obroček!
  • Erekcijski obročki iz trdega jelly-a niso zelo elastični, zato jih nataknite, ko je penis le napol v erekciji. Veliko ljudi pravi, da se je vredno potruditi, saj obročki iz tršega materiala bolje prenašajo vibracije.
  • Pri erekcijskih obročkih iz mehkih materialov ni pomembno kdaj obroček nataknete – pred ali v erekciji tudi, če je odprtina obročka zelo majhna. Ti obročki so narejeni, da se raztegujejo in tesno prilegajo.
  • Za intenzivnejše občutenje vibracij poskusite položaj z dominantno vlogo ženske. To ji bo omogočilo, da s težo telesa kontrolira kako močan naj bo pritisk vibratorja na njeno telo.
  • Če obroček postane pretesen, ga takoj snemite. Nikoli ne nosite obročka več kot pol ure naenkrat!
  • V redkih primerih, ko se obroček težko sname, z ledom ali s hladno vodo ohladite penis, da erekcija upade in snemite obroček.
  • Ko snemate obroček, to storite počasi in z občutkom. Prepričajte se, da z obročkom niste zapeli sramnih dlak.

DELI
Prejšnji članekDaj me fajn!
Naslednji članekV iskanju krivca za pomanjkanje seksa
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.