Ker nam vsi po vrsti želijo zdravja in sreče, bom jaz v ta paketek dobrih želja dodala še “VELIKO SEKSA”!

Izkoristite priložnosti v 2020, ki jih v 2019 niste, imejte se radi, seksajte, eksperimentirajte in uživajte kolikor se le da! 🔥🔥🔥

Vem, da jaz bom. Za menoj je čudovito leto, a vem, da bo naslednje še boljše. Enako seveda želim tudi vam. Da bi vas na vsakem koraku spremljal tisti občutek zaželenosti in hkrati ščemenje ob misli na tisto kar je pred vami. Dovolite si biti drzni, zavijte v kakšno erotično trgovino in si omislite tiso o čemer ste že dolgo sanjarili. Če vam je nerodno stopiti skozi vrata jo obiščite preko spleta.

erotični pripomoček strap on

Povem vam, niti kot otrok se nisem tako veselila darilc pod božično jelko kot se danes razveselim “vročega” paketa iz katere o erotičnih trgovin. Preizkušam vse tisto kar me draži in mi mi vzbuja ščemenje v spodnjem delu trebuha, vedno prežim za partnerjem, ki bo znal izpolniti moja pričakovanja in preizkušam meje neznanega. Včasih bolj, drugič manj uspešno, a vedno z zavedanjem, da sem se naučila nekaj novega.

Eva
Urednica in tvoja skrbnica Eva

Tisto vznemirljivo in zadovoljujoče vedno shranim na seznam dobrot, ki si jih želim tudi še kasneje, ostalo pa vržem v koš pozabe. Tako vsako jutro vstanem z zavedanjem, da bo moj naslednji dan le še bolj vznemirljiv in zadovoljujoč.

Drage moji in dragi moji … Vse dobro v 2020 vam želim in še kratek, učinkovit nasvet:
če si želite jutri vstati zadovoljni in potešeni, se dajte danes dol natanko ob 00:00! 3, 2, 1, … 🔥🧨🤩😘

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.