V Britinem stanovanju je vedno omamno dišalo po nečem prefinjeno-sladkem, v zraku pa je bilo čutiti tudi pod-ton vonja, ki je v možganih sprožil vse potrebno za …

Brita je bila seksi “mama” stara nekje okoli 50. Po svetu je hodila (upravičeno) ponosna na svoje telo in vedno odeta tako, da je bila pravi magnet za pohotne, moške oči. Nič nenavadnega ni bilo, če je moški stal za njo v trgovini in izgubljal razsodnost ob pogledu na napeto ritko v oprijetih, usnjenih hlačah. Globok dekolte pa je postavila na ogled kadarkoli je bilo to mogoče.

erotika in erotični oglasi

Nalašč je vsakih nekaj dni hodila na servis s svojim mobilnim telefonom. Vedno znova je našla kakšen izgovor, da je svoje velike joške postavila na pult pred slinastega Aljaža, ki je imel trdega takoj, ko je vstopila v prostor. Že od prvega dne je vedela kaj počne, potem pa je kmalu dojel tudi on. Tarnala je nad nedelovanjem nekih aplikacij in izgubo pomembnih fotografij, ki pa so se (glej ga zlomka) vedno znova hitro našle. Navadno je šlo za precej vroče fotke nje same, v izzivalnih opravah in pozah.

Aljažu je bilo kaj kmalu jasno, da se žareče-rdečelasa dama navdušuje nad usnjem in (verjetno) malce bolj živahnim seksom. Tako očitno ga je zapeljevala, da se niti ni trudil skriti svojega navdušenja nad njo. Kmalu sta se bolj pobliže spoznala in Aljaž je pričel zahajati k njej domov. Omamen vonj, ki se je širil po njenem stanovanju mu je kmalu postal povsem domač, kot tudi njena spalnica in njene spolne prakse. Rad je bil v podrejenem položaju in ona je bila zelo rada glavna.

“Si bil danes spet kaj poreden?!” se je zaslišalo iz sosednje sobe.

Aljažu se je obraz napel in ustnice mu je raztegnilo v zadovoljen nasmešek.

“Mhm, malo pa. Saj nisi huda ane?”

Da je bil poreden je veljalo, da je gledal za drugimi ženskami, ali jih osvajal, morda celo spal z njimi. Odkar je spoznal Brito, se je njegovo spolno življenje močno spremenilo. Najprej popravilo, potem pa tudi zelo spremenilo. Zdaj ni več samo seksal, oziroma se intimno družil med rjuhami. Postal je pravi fukač potrebnih deklet in osamljenih žena, ki so v mladem žrebcu prepoznale mnogo talentov. Ampak pri Briti, … tam je bil pa rad podrejen.

erotična zgodba Brita bdsm
Brita je bila BDSM nabrita

S počasnimi koraki je stopila skozi vrata in se mu postavila na ogled. Nova usnjena oprava, ozek body, hlačke z razporkom in sila erotične hlačne nogavice. Med zobmi je stiskala usnjen bič in mu namenila grozeč pogled. Kar streslo ga je od vznemirjenja.

“Sleci se!” mu je ukazala.

Aljaž je ubogal kot majhen cucek in se slekel. Vse, razen spodnjih hlač. Nemo ga je opazovala in se pričela sprehajati po sobi. Legel je na posteljo, se zvlekel proti vzglavniku in nestrpno pričakoval akcijo. Brita je prišla bližje, z vrhom biča risala črto po njegovi goli koži in opazovala kako se mu prsni koš vse hitreje dviguje in spušča. Opazila je erekcijo v njegovih spodnjicah in z vrhom biča dregnila pod moda. Privzdignilo ga je še za kakšen centimeter več, potem pa je na njen ukaz slekel še spodnjice.

Spet se je razgledala, kot bi ga prvič videla golega. Z bičem je božala nabreklega tiča, on pa se je tresel od strahu misleč, da bo usekala po njem. Skušal se je dotakniti njenih nog a jih je hitro dobil po prstih. Nikoli ni vedel koliko časa ga bo imela na “suhem” in ali bo sploh lahko prišel do nje. Včasih se je samo igrala z njim, ga opazovala kako trd je, na koncu pa ga takšnega poslala ven, da si ga je moral ubožec “otresti” v prvem mračnem kotu ulice.

Moral je leči na trebuh, kar je bilo težko že zaradi otrdelega tiča, potem pa ga je za nameček pričela še sekati po zadnjici. Njeni intervali so bili neverjetni in nikoli ni vedel kdaj bo priletelo. Včasih dvakrat zapored, drugič pol minute nič. Njegove ritnice in hrbet so bili črtasti še naslednji dan. Prav nič ni bila nežna z njim. Da bi bilo vse skupaj še huje, je med tepežem rada govorila kako se počuti.

erotika in erotični oglasi

“Ahhh, kako mi paše tole! Tale rdeča ritka mi polni prazne rezervoarje umazanih idej. Muco imam tako mokro, da se mi bo zmešalo.”

Stopila je pred njegov obraz in si z ročajem biča drgnila po mednožju. Lahko je videl, da je zares vlažna tam spodaj. Potem je nekoliko umaknila hlačke in si pričela bič potiskati med sramne ustnice. Kovinski okrasek v njih se je zasvetlikal, ko je pošteno napolnila požrešno muco.

“Mmmm, mogoče spet ne boš dobil ničesar. Tole je super, ahhh!”

Potem je svoje mednožje nastavila povsem k njegovim ustom in mu dovolila, da se poigra s svojim jezikom. Čisto malo, le toliko, da ga je zdražila. Odmaknila se je od njega in mu šla za hrbet. Ni se premikal. Vedel je, da jih bo fasal, če ne bo pri miru. Lahko si je samo predstavljal kaj počne tam zadaj, kako se zadovoljuje s tistim debelim ročajem usnjenega biča in kako se grabi za ogromne joške.

“Danes naj ti bo,” je rekla. “Tule imaš!”

Srce mu je skočilo v usta, v trenutku se je obrnil okoli in pristal na boleči zadnjici. Bolečino je pozabil že v naslednji sekundi, saj je Brita na vseh štirih klečala na tleh ob postelji. Rit je imela naperjeno proti njemu, iz mokre češplje pa je gledal njegov usnjen mučitelj. Zdaj je imel proste roke in je lahko počel kar ga je bila volja. Tako sta bila dogovorjena. Med sestopanjem s postelje si je v desnici gladil še vedno trdega tiča in ga mazal z lubrikantom, ki je bil vedno na njeni nočni omarici.

“Aaahhh, prasec!” se je zadrla, ko ji ga je brez opozorila zadrl v rit.

Prste je močno zakopala v preprogo pod seboj, njen bič pa je toplo pozdravil svojega novega soseda.

DELI
Prejšnji članekZaupajte partnerju svoje seksualne fantazije!
Naslednji članekPornografija in triki izza kamere
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.