Končno je uspela en večer preživeti brez tečnega tipa, ki so mu bili več kot očitno šteti dnevi pri njej. Sanja se je z družbo znašla na zasebni zabavi, kjer pa je na plano udarila njena skrita fantazija.

lesbo zgodba o uciteljici in ucenki

Zakupljen lokal v centru mesta je bil poln nasmejanih obrazov, rahlo okajenih tipov in bejb, ki so s svojimi krpicami zažigale vse prisotne. Kot, da na pol gole zadnjice in brsteče prsi še niso bile dovolj, si je slavljenec zaželel še zelo posebnega presenečenja.

V delu lokala so postavili drog okoli katerega so se smukale najbolj pogumna in gibčna dekleta. Čeprav brez pravega predznanja, so bila deležna poželjivih pogledov s strani fantov in nekoliko bolj zavistnih s strani njihovih punc in tistih, ki se na drog niso upale obesiti.

Seksi house ritmi so stresali celoten prostor, zrak je vibriral in lahko si čutil, kako se ti zatrese prav vsaka celica v telesu. Sanji se je na ustnice prikradel nasmešek, ki je izdajal njeno počutje. Vprašanje je bilo kdo ga zares razume, a bilo ji je popolnoma vseeno. Navkljub vsem tistim postavnim tipom si ni želela nobenega. Bilo ji je dovolj že to, da je bila končno sama. No ja, brez svojega težaka, v družbi prijateljev in prijateljic.

Temnolasec prodornega pogleda se je ves večer smukal okoli nje in ji nosil penino. Dvakrat je vzela, potem pa mu jasno dala vedeti, da je tisti večer on ne zanima. Njene oči so božale napete ritke in joške punc, ki so se zapeljivo zvijale na plesišču in okoli droga.

V nekem momentu si ga je privoščila tudi sama in nisi rabil biti velik strokovnjak in reden obiskovalec nočnih klubov, da si takoj opazil, da ima nekaj več. Sanja se je z drogom dobro poznala in se zlahka zavrtela ter izvedla nekaj akrobacij, da so ostale samo debelo pogledale.

erotika in erotični oglasi

Potem pa je v nekem trenutku skozi prostor stopila ženska njenih sanj. Erotično odeta dolgolaska karizmatičnega pogleda se je namenila naravnost proti drogu. Sanja se je umaknila in za hip sta se ujeli s pogledi. Prisegla bi, da se ji je nasmehnila, a je že naslednji trenutek z nogami v zraku in glavo proti tlom zavzela svoj položaj na kromirani “štangi”.

Sanja je že od nekdaj fantazirala o intimi s punco, a ji razen nekaj bežnih poljubov do tistega trenutka še ni uspelo doživeti kaj več.

Nastop je bil več kot očitno naročen. Zadonela je super seksi glasba in lepotička je brezhibno polzela po drogu kot bi bil ustvarjen za njo. Njeno čokoladno rjavo telo se je upiralo gravitaciji, popolne mišice pa so jo obdržale kjerkoli je hotela. Množica je navdušeno vzklikala, žvižgala in naprej praznila kozarce.

Sanja je s cmokom v grlu opazovala artistko kako je ukradla cel šov in jo s pogledom pospremila, ko je kasneje samozavestno korakala mimo nje. Tiste dolge, popolne noge so jo nosile čez prostor medtem ko so ji dolgi lasje plapolali po hrbtu. Bila je prava diva in v trenutku je postala del Sanjinih fantazij.

Eva erotično perilo

Segla je še po eni penini in nezavedno z drugo roko preverila mednožje. Pod prsti je začutila mokroto in šele takrat se je zavedla, da to počne pred drugimi gosti na zabavi. K sreči je nihče ni opazil. No ja, skoraj nihče.

“Čau mačka!” je zaslišala za hrbtom.

Ko se je obrnila ji je obrvi pognalo visoko na čelo. Bila je zvezda večera, malenkost bolj oblečena in s svojim kozarcem penine s katerim je trčila ob njenega.

“Pa ja nisi sama v tem brlogu potrebnih tipov in ljubosumnih babnic?”

“Hmm, na srečo sem. Družba se je razkropila, dva pa mislim, da se dajeta dol na WC-ju,” je presenetljivo pribila.

“Bi ti tudi,” se ji je zarežala v obraz in nagnila kozarec.

“Če bi kaj?!”

“Ja, seksala na WC-ju.”

“Hahaha, mi na pamet ne pade. Končno sem zunaj brez tipa.”

“Kaj pa s punco?”

“Kaj s punco?!” je bila presenečena Sanja.

“A s punco bi seksala, če s tipom ne bi?”

Sanji je zavrela kri, mokrota med nogami, pa se ji je razlezla navzdol po stegnih. Opazovala je lepotičko mehkih potez, jo občudovala in jo z očmi nezavedno božala po telesu. To so tisti pogledi, ki jih občutiš. K sreči, pa ni ostalo zgolj pri pogledih.

Nista šli na stranišče, saj je punca poznala tisti lokal kot svoj žep. Skozi ozek hodnik sta prišli na drugo stran stavbe, se povzpeli gor in se znašli v majhni sobi. Zaprla je vrata za njima in jo pritisnila ob steno.

“Kako to, da poznaš ta plac?” je vprašala Sanja medtem ko ji je lepotička z vrhom jezika krenila po vratu.

“Danes spim tukaj,” je odvrnila in ji med noge zarinila prste. “Mmmm kako si mokra!”

Sanjina pičkica je poplavljala preko vseh bregov, njene misli pa so bezljale po svetu, ki ga sicer nisi mogel uzreti z očmi. Čutila je kako ji odpenja hlače in kako se je sprostil pritisk okoli trebuha, ko je odpela pas. S prsti je zarila v njene povsem mokre spodnjice in konice potisnila daleč pod njeno voljno češpljo. Privzdignilo jo je na prste, da je zlezla še za nekaj centimetrov višje po steni.

Potem je sledil vroč poljub. Njuna jezika sta se prepletla in v trenutku so izginila vsa vprašanja in dvomi. Omamen vonj jo je povsem prevzel, njeno muco pa so napolnili vitki prsti. Poljub se je zaključil s pohotnim ugrizom v ustnico, nato pa so usta artistke odplesala po njenem vratu na prsi. Slekla ji je top, odpela modrček in se za hip zagledala v Sanjine lepe prsi. Nabrekli bradavici sta ji povedali vse in širokega nasmeška se je spravila med jedri joški.

via GIPHY

Nagajivo je sesala najprej eno nato še drugo bradavičko, jo grizljala, dražila z vrhom jezika in vmes občasno dahnila vrelo sapo preko nje. Sanja je bila vzburjena kot še nikoli pred nobenim trdim tičem. Čutila je, kako ji sokovi lijejo iz potrebne muce, ki je bila v naslednjem trenutku deležna vročih poljubov in lizanja kakršnega še ni poznala. Redkokdaj ji je prišlo, a tokrat je bil orgazem že za naslednjim vogalom. Ritnici sta se krčevito napeli, ko je vroč jezik prodrl med nabrekle sramne ustnice in zaril v njeno pičko.

Čutila je kako ji bejba z dolgimi prsti objema napeto ritko, kako z konicami prodira med stisnjeni ritnici in jih razpira. Dobesedno zalizala se je z njenim mednožjem in jo potiskala proti robu, ki je bil že povsem blizu. Le še migljaj jezika je bil potreben, ko je med ustnici posesala ščegetavček, da ji je prišlo. Tako nepričakovano in silovito, da je nekontrolirano brizgnila po njenem obrazu in laseh. Prvemu valu je sledil še drugi in zdelo se ji je, da se bo sesedla na tla.

Zmedenih misli je prihajala k sebi na njeni postelji. Bila je popolnoma gola in tudi ona je legla k njej brez ene same krpice na sebi. Čutila je kako njena svilnato mehka koža gladi njeno še vedno vzburjeno telo. Legla je nanjo in prvikrat v življenju je na muci čutila drugo vročo češpljico. Razprla ji je nogi, se izkušeno namestila v položaj in izvedla vroč pičkin poljub.

Je sploh mogoče, da se ji to dogaja?

Večer je šel v noč in ta v jutro, njuni telesi pa praktično niti za hip nista obmirovali.

DELI
Prejšnji članekVonj po seksu
Naslednji članek4 igračke, ki bodo parom pomagale v postelji
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.