Mudilo se mu je v službo, a je kljub temu stal za zaveso in opazoval vročo sosedo Karin kako nastavlja svojo zadnjico, glavo pa tišči pod pokrov avtomobila

Saj ne, da bi znala popravljati avtomobile. Vedela je pač, da jo Darko večkrat skrivaj opazuje skozi okno svojega stanovanja in to jo je močno vzburjalo. Redno je paradirala pomanjkljivo oblečena po dvorišču sem ter tja, obešala eno in isto vroče perilo, ter lovila njegove skrite oči.

Predstavljala si je kako si trdega tiča meče na roke in sanja, da je z njo. Dečko sploh ni bil napačen, a nikoli ni storil koraka v smeri, da bi se bolj intimno spoznala. Menila je, da se je malce boji, ko pa je vedno tako izzivalno nastopala pred vsemi. Njen zadnji načrt je bil zares peklenski.

Pozvonila mu je na vrata in ga pogledala kot najbolj nedolžen pasji mladiček:

“Sosed, avto se mi je pokvaril.”

Pokazala mu je umazane dlani in ga prosila za pomoč. Oblečena je bila v ultra kratke, vroče hlačke, ki so razkrivale tri-četrt njene izjemne riti. Za hip ga je obšla misel na to kako bi popustili vsi šivi, če bi jo z dlanjo usekal po njej, tako kot si je to že večkrat želel.

erotične zgodbe pokvarjen avto

Kot si je predstavljal, z avtom ni bilo nič narobe. Hitro ga je spravil v tek in pohitel nazaj, da bi vzel dokumente, ki jih je potreboval v službi. Umil si je roke, nato pa pipo odstopil še njej. Kar je prej opazoval skozi okno, je imel zdaj na dosegu rok. Njena napeta zadnjica se je bohotila tam pred njim in se zibala sem ter tja, ko si je njena lastnica živahno umivala roke.

Vmes je prepevala s svojim seksi glasom in ga spravljala v zadrego. Ni rabil veliko, da je imel znova trdega v hlačah. Ugibal je ali to počne nalašč, a le ona je vedela, da je vse skupaj le dobro zrežiran nastop. Njegove oči so bile prilepljene na napeta hlebčka, ki sta želela raztrgati že tako natrgane hlačke.

“Sosed, povej po pravici … a me zdajle gledaš v rit?” je izzivalno vprašala.

“Pa ti soseda, odstranjuješ nohte, ali si umivaš roke?” je cinično dodal.

“Ooo, lejga no, pa le ni tako bojazljiv!”

Ta stavek mu je stopil na živec. Pogledal je na uro, ki je pravila, da je že zdavnaj zamudil za v službo. Če je tako, pa lahko zamudi še malce več.

Stopil ji je povsem za hrbet in v njem se je pričela prebujati tista divja, neukročena zver. Navzven priden, simpatičen in tih, v sebi pa razvraten do obisti. Brez obotavljanja si je izpolnil staro željo in široko razprte dlani prislonil ob njeno migajočo zadnjico. Ni se ustavila in njen glas je postal le še bolj pohoten.

“Mmm, kaj pa delaš sosed?!” se je delala presenečeno.

“Nič takega,” je odvrnil. “Pofukal te bom tako, da ne boš več pomislila na sabotažo avta.”

Potem je z rokama segel naprej in navzgor proti njenim prsim. S prsti jih je poiskal pod njeno karirasto srajčko, ter si odgovoril na vprašanja kako je stiskati umetne joške. Vedel je, da ima umetne, saj so bile precej večje kot takrat, ko jo je spoznal. Vmes je molzla bogatega zdravnika, ki ji je omogočil vrsto reči o katerih bi sicer lahko samo sanjala. Ni bil navdušen. Lepše jih je bilo gledati kot gnesti. Naravni joški njegove bivše, pa čeprav nekoliko bolj v prostem padu, so bili na otip precej bolj mamljivi.

Potem je izvlekel desnico in jo spustil po njenem ravnem trebuhu vse do pasu. Odpel ji je gumbe na hlačah ter z roko grobo segel vanje. To ji je bilo všeč. Ni bila za kakšno pretirano romantiko. Seks s sosedom si je predstavljala nekako takole. Ko se je z vrhovi prstov prebil do njene gladko urejene, vzburjene in nabrekle breskvice, je takoj občutil kako zelo potrebna je.

“Si kdaj razmišljala o tem?” ji je dahnil za vrat in jezik vtaknil v uho.

“Vem, da si ti vsekakor,” je odvrnila.

Prstanec in sredinec ji je za kazen zaril globoko v vlažno češpljo, da ji je pošteno zamajalo tla pod nogami. Pod dlanjo je začutil nabrekel ščegetavček, ki se je vzburjen in poln krvi nastavljal njegovim dotikom. Z mešanjem bokov je poskrbela za to, da ni mogel mimo. Stokala je nad koritom in se pozibavala sem ter tja. Potem je spet pokazal, da ni tako nedolžen kot si je mislila.

“Šparaj z vodo,” je rekel in zaprl pipo z levico. “Pa dobro se drži, da ne boš pipe pofafala.”

Komaj je verjela svojim ušesom, a tisti hip ji je bilo prav malo mar kaj ji govori. Slekel ji je hlačke vse do kolen, z njimi potegnil tudi tangice in ji s kolenom razmaknil noge. Potem se je spustil k njeni ritki, jo nekajkrat poljubil in segel z jezikom vse do vrele češpljice. Kriknila je v korito in še bolj napela zadnjico proti njemu. Ko je vstal, je imel hlače že razpete in iz njih se je grozeče izstrelil ogromen korenjak. Ni vedela kaj jo čaka, zato se je pomenljivo nasmehnil.

Zavedal se je svojega orodja in tega kako zelo priljubljen je bil pri puncah zaradi njega. Ponosno ga je prijel v roko in popeljal pod ritnici tik do vročega ustja njenega mednožja. Nekajkrat jo je pobožal z njim, da ga je dobro ovlažil, potem pa ga je brez opozorila zarinil vanjo. Niti glasu ni bilo slišati od nje. Povsem ji je vzelo sapo za nekaj trenutkov, on pa je za hip zastal globoko v njej. Čutil je kako jo je privzdignilo na prste in se le še bolj hinavsko zarežal.

“Ooo moj bog?!?! Kaj si mi porinil v tamalo?!” je končno zakričala.

Morala je preveriti z roko ali ji ni nemara zabil kak perverzen pripomoček namesto kurca, ki ga je iskala. Počasi ga je potegnila iz nekoliko pretesne češplje in se čudila naprej. Potem je le še zadovoljno mrmrala, ga hvalila kakšnega korenjaka ima, nevede kaj se ji pripravlja. Z roko jo je tako močno zagrabil za vrat, da ni mogla ne dihati in ne kričati. S tistim fenomenom od tiča pa je uprizoril popoln napad na njeno mednožje. Izgubila je občutek za čas in bila vesela naslednjega vdiha, ko ji je to dovolil. Prišlo ji je v nekaj sekundah, on se je izlil na njen hrbet in rit, potem pa se oblekel, pograbil papirje z mize in krenil proti vratom.

“Vzemi si čas, lahko uporabiš kopalnico, pa zakleni in daj ključ v nabiralnik. Ehh, ali pa raje ostani. Počuti se kot doma, ob šestih sem nazaj.”

Še naslednjih nekaj minut je potrebovala, da je dešifrirala njegove besede. Potem je šla v kopalnico in si privoščila dolgo prho. Ko je opravila, si je iz hladilnika vzela mrzlo pivo, se zleknila na zofo in pogledala proti uri na steni.

“Čakam te, žival moja potrebna,” je rekla skozi nasmešek in nagnila iz steklenice. “Hočem ga videti.”

DELI
Prejšnji članekKaja Vidmar simpatična igralka
Naslednji članekZnane in seksi ritke!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.