sejem erotike Celje

Ko sem lani svojemu dragemu rekla, da bi šla na sejem erotike v Celje, me je samo debelo pogledal. Navadno se repenčim že, ko želi pred seksom z mano gledati pornofilme. Enkrat sem mu zabrusila, da očitno nisem dovolj seksi, da bi se vzburil zaradi mene in mora gledati druge nagice. No ja, s filmi sem se sprijaznila, saj jih tudi sama rada kdaj pogledam, mi pa paše, da je on pobudnik.

Na idejo za sejem sem prišla po vročem klepetu, kjer smo štiri »babnice« do kosti obirale svoje moške. Pač klasična pijačka s temami od službe do seksa. Seks imamo vedno nazadnje, ker se zna zavleči, hehe. Pa tudi naši kotejli takrat pričnejo vleči najboljše iz nas. Spodnje perilo, zadnja moda, položaji, kako dolg naj bo zadovoljujoč seks, kako je kaj z orgazmi, … Ponavadi domov hodim že kar precej »ogreta«.

Morala sem jim priznati, da se zadnje čase kar nekoliko dolgočasim v postelji in da enostavno ni več tako, kot je bilo nekoč. Kolegica mi je namignila, da sta z njenim precej popestrila spolnost z raznimi igračkami in odkritim pogovorom po obisku erotičnega sejma. Khm, dragiiii!?

Še isti večer sem mu v postelji to šepnila na uho in mu roko zavlekla v spodnjice. Seveda je bil po nekaj minutah pripravljen ugoditi moji pobudi, da gre letos na sejem z menoj in ne s prijatelji.

Tega sva obiskala v soboto in se čudila množici ljudi, ki je romala proti vhodu. Čeprav sem si na spletu večkrat ogledala dogajanje s prejšnjih sejmov, pa me je vseeno dodobra presenetilo vzdušje, ko sva vstopila. Sprva mi je bilo nekoliko nerodno in sem se v mislih spraševala, ali ne bi bilo bolje tole izvesti v družbi kolegic. Po nekaj minutah in ogledanih stojnicah pa sem se počutila povsem domače. Plesalko na drogu so zamenjali postavni striptizerji in mi pošteno dvignili utrip. Na zadnjici sem začutila roko mojega dragega in v ušesu vprašanje, če sem že kaj mokra.

Šala, seveda. A v resnici res nisem bila daleč. Požirala sem jih z očmi, vrtala v njihove oprijete hlačke in jih božala s pogledi po izklesanih telesih, ko so po predstavi odšli z odra ravno mimo naju. In kar je najbolje, brez kančka slabe vesti. Potem sva storila nekaj česar si prej v sanjah ne bi predstavljala. Ustavila sva se pri razstavljavcu erotičnih pripomočkov in dovolila, da naju je potegnil v svojo zgodbo. Kot za stavo je pred naju nosil umetne tiče, mojemu je predstavil vibrator za moške, na koncu pa dodal, da te igračke ne obstajajo zgolj zato, da bi se zadovoljevali sami.

»Igrajta se drug z drugim,« je rekel.

Preden sem uspela z dlanjo izmeriti temperaturo mojih pordelih lic, sva že imela polno vrečko dobrot, katere je z velikanskim nasmeškom plačal moj »potrebnež«. S svojimi »grožnjami« kaj vse bo kasneje počel doma z menoj je dosegel, da sem povsem brez šoka pospremila trdo akcijo z odra. Seksi pornesa in njen soigralec sta sredi odra, na rdeči zofi, uprizorila čisto vse. Zdelo se mi je, kot bi nekdo prevrtaval film naprej. Oralno ona njemu, pa potem on njej, pa naenkrat ona na vseh štirih in on, s tisto veliko batino, globoko v njej! Ljudje okoli odra so snemali s svojimi telefoni, eni povsem resni, drugi nasmejani. Bila sem v nekem povsem drugem svetu, daleč stran od mojega običajnega dneva.

Po nekaj pijačah sva pograbila tisto vrečko dildov in ostalih pripomočkov, ter zelo dobre volje odšla domov. Ne spomnim se, koliko let je minilo od najinega zadnjega seksa v avtomobilu. Ampak tisto noč nama enostavno ni bilo usojeno v enem kosu opraviti pot do doma. Že med vožnjo sem mu segala z roko med noge in se šalila, da bi rada prestavila v višjo prestavo. Po nekaj kilometrih je zavil na osamljeno mesto in dovolil, da mu povsem odpnem hlače. Takrat nisva potrebovala nobene igračke. Tiste sva pustila za doma. Bila sem tako zelo potrebna, da do doma nisem želela trpeti. Segel mi je pod krilo in samo debelo pogledal v moje potrebne oči. Preden sva krenila na pot, sem si na stranišču slekla hlačke in jih pospravila v torbico. V trenutku se je prelevil v »žival«. Postal je mačo, kakršnega sem poznala pred leti in zaradi česar mi je bil tako zelo všeč. Najin seks je bil kraljevski, a z leti žal nekoliko usahnil. Ampak tisto noč, v avtomobilu, sem podoživela vse najine divje večere in noči. Še vedela nisem, da mi lahko tako močno pride. Bila sva glasna, saj ni bilo nobene potrebe po zadržanosti tam sredi ničesar. Noge na volanu, pa na stropu in na koncu jaz v njegovem naročju. Enostavno se nisva mogla otresti drug drugega. Počutila sem se kot zmešana najstnica, odprta za vse in vedno za še.

Doma sva kljub udobni postelji, ki je čakala na naju, še enkrat poskrbela za sladke vzdihe kar na toplem pokrovu motorja. Verjemite, v začetku decembra to še kako paše. In še nekaj je gotovega, prideva tudi letos! Po nove ideje, fantazije in nove igračke.

DELI
Prejšnji članekErotična joga za dušo in telo
Naslednji članekUrgenca.com na sejmu erotike 2018!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.