Prevečkrat se pri erotičnih igračkah izpostavljajo ženske in erotične igračke zanje. Tudi za moške obstaja veliko erotičnih pripomočkov ali erotičnih igračk, namenjenih doseganju spolne zadovoljitve oziroma užitku.

Ste kdaj pomislile, drage ženske, kako bi se razveselil vaš dragi, če bi mu kupile malo “drugačno” darilo? Prav gotovo bi uživale skupaj z njim, kadar bi se odločil za igranje …, skupaj z vami …

MASTURBATORJI

Fantje imajo na izbiro širok nabor masturbatorjev – od diskretnih žepnih masturbatorjev (“pocket pal”), fleshlightov (“fleshlight”) do realističnih posnetkov vagin in anusov znanih porno zvezdnic. Prav tako bodo za svojo potešitev v erotičnih trgovinah našli tudi masturbatorje, ki posnemajo skupaj vagino in anus ali usta (simulacija “felacije”).

Osnovni masturbator ima ponavadi obliko valja, z večjo odprtino na enem in manjšo odprtino na drugem koncu. Lahko so za enkratno uporabo (predvsem žepni masturbatorji) ali večkratno uporabo. Z izjemo oblike se razlikujejo tudi po velikosti in materialu, iz katerega so izdelani.

Najprej nekaj besed glede velikosti ali dimenzij masturbatorjev. Če ste si kdaj vzeli čas in preverili dimenzije masturbatorjev (npr. Pussy awakener), ste verjetno pomislili: “Ni variante, da bi ta izdelek lahko uporabil.” Resnica tiči v tem, da masturbatorji izgledajo majhni z razlogom. Večina moških jih dejansko lahko uporablja brez težav.

via GIPHY

Vsi so izdelani tako, da se raztegnejo in ustrezajo praktično vsaki dimenziji penisa.Večina masturbatorjev se raztegne za od 4 do 6 cm. Dimenzije. navedene ob vsakem izdelku, označujejo dimenzije izdelka v »neaktivnem« stanju, saj je toliko različnih velikosti penisov, kolikor je uporabnikov in bi bilo nemogoče predvideti vsako konfiguracijo. Torej, ne odmislite masturbatorja, ki vam je všeč le zato, ker se vam zdi premajhen.

Večina masturbatorjev je izdelanih tako, da ne dovoljujejo raztegovanja v dolžino. Verjemite, ni nujno slabo, da penis zdrsne skozi masturbator – veliko moških je to označilo za svojevrsten užitek. Vendar pa, če vam masturbator ni v užitek in, če spadate med večje moške, ne obupavajte. Poskusite z daljšim masturbatorjem.

Če želite čimbolj realističen občutek, naj bo masturbator izdelan iz realističnega, koži podobnega silikona – za bolj realističen občutek. Najboljši so izdelani iz koži izjemno podobnega silikona (cyberskin, magic flesh).

DELI
Prejšnji članekKako seksamo Slovenci v 2020?! | NOVI rezultati
Naslednji članekJaponske kroglice tudi za zdravje!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.