Nadaljujemo z erotičnimi igračkami za moške. Obdelali smo klasične masturbatorje, zdaj pa pojdimo še korak dalje.

Vibracijski masturbatorji so posebna vrsta masturbatorjev

Vibracijski masturbatorji se razlikujejo od navadnih, ker imajo vgrajeno funkcijo vibriranja, kar daje še bolj realističen občutek in poveča užitke. Vgrajene imajo vibratorje (večkrat v obliki majhnih žogic, ki vibrirajo in premikajo masturbator gor in dol; ali v obliki vibracijskega jajca). Vse za popolno zadovoljitev in sprostitev!

Najbolj pomembno pa si je zapomniti – vedno uporabljajte lubrikant in to v obilni količini! Ne glede na to, katero vrsto masturbacijske igračke uporabljate, vsi občutki bodo bolj prijetni in udobje večje, če boste na igračko in na penis nanesli dovolj sredstva za vlaženje. Da, bistvo je v trenju, vendar si ne želite poškodb.

via GIPHY

Osnovni namen je zadovoljiti vaše potrebe in zagotoviti, da vam je udobno.

Veliko zdravnikov celo priporoča masturbacijo kot enega izmed načinov za sprostitev in sproščanje stresa. Prav gotovo je masturbacija način povečevanje spolnega poželenja in spolne energije nasploh.

PODALJŠKI ZA PENIS IN VIBRACIJSKI PODALJŠKI

Pretvorite vaš penis v “super penis”!

Podaljški za penis se enostavno nataknejo na vaš penis. Ti večnamenski podaljški se lepo prilegajo vašemu penisu tako, da lahko vaš partner izkusi globljo penetracijo, vendar to še ni vse, ampak šele začetek!

Podaljški so izdelani v različnih oblikah – z raznimi izboklinicami, “ježkastimi” površinami, vibriranjem, ukrivljeni za stimulacijo G točke … S svojo edinstveno obliko povečajo užitek obema partnerjema. Nikar ne spreglejte teh majhnih “zakladov užitka”.

via GIPHY

Še posebej, ker je vsak unikaten s svojim naborom kroglic, bodic, vibriranj in obliko za stimulacijo G točke. Katerikoli podaljšek boste uporabili, bo užitek prav gotovo večji za oba partnerja.

EREKCIJSKI OBROČKI

Obročki za penis

Obroček za penis ali erekcijski obroček je ena najbolj popularnih erotičnih igračk za moške.

Erekcijski obroček se natakne na koren penisa, ko je ta napol v erekciji. Ko je penis v polni erekciji, bo povečan pritisk zadrževal vedno več krvi v penisu in erekcija bo močnejša kot sicer.

V industriji seksa je znano, da erekcijski obroček poveča erekcijo v dolžini in obsegu tudi do 30%.

Ampak najpomembneje – obroček zadržuje kri, zato bo erekcija močnejša in daljša. Obročki so izdelani iz gume, lateksa, raztegljivega silikona, kovine. Dobijo se posamezno ali v setih.

In še opozorilo: obroček je potrebno odstraniti in očistiti takoj po spolnem odnosu. Zadrževanje krvi v penisu oz. nositi obroček več kot dve uri je škodljivo za vaš krvni obtok!

VIBRACIJSKI OBROČKI

Vibracijski obročki so najbolj popularni zaradi dodane oblike za stimulacijo klitorisa na vrhu obročka. Vibracijski obročki še dodatno stimulirajo oba partnerja – moškega in žensko, ko se vibrirajoč obroček dotakne klitorisa. Zdrsnite v enega izmed njih in vi in vaš partner bosta med spolnim odnosom izkusila ekstremno povečan užitek.

Več o obročkih za penis si lahko preberete tudi TUKAJ.

DELI
Prejšnji članekJaponske kroglice tudi za zdravje!
Naslednji članekZato je Tanja Žagar tako zaželena med moškimi!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.