Ta položaj omogoča neposredni stik z očmi, kar mu daje velik čustven, intimen naboj.

Seveda ne gre samo za položaj, ko moški leži na ženski in jo v celoti prekriva. Od tega je odvisno, kakšen je stik ostalih delov telesa in kako blizu sta si obraza partnerja. Predvsem daje možnost poljubljanja, kar zelo poveča intimnost med partnerjema in daje pridih romantičnosti, čustvene bližine.

erotika in erotični oglasi

Za ogromno žensk je ta položaj najljubši, saj odraža »sprejemanje in dajanje«, kar ženska še bolj občuti ob teži partnerja na svojem telesu. Izredno erotičen je že sam občutek teže moškega telesa. Hkrati je ta položaj ustrezen, ker je idealen za ženski naravno, počasno vzburjenje. Moški ima možnost, da uporabi različne tehnike suvanja in »vrtanja« (vrtenje bokov ali še bolje križnice), lahko nadzira hitrost suvanja in globino penetracije. V tem primeru moški »vodi« igro.

misionarski položaj

Če moški sloni na rokah ali komolcih, mu je v glavnem oteženo draženje ostalih delov telesa ženske (nedostopni ali težje dostopni). Večina žensk potrebuje za doseganje orgazma stimulacijo ščegetavčka. Tudi ta položaj omogoča z nekaj spretnosti moškega draženje ščegetavčka ženske. Moški v tem primeru ne sloni na rokah ali komolcih, ampak se s telesom spusti na ramena ženske in poišče oporo s stopali na postelji ali drugje, medtem ko ga ženska objame s skrčenimi nogami okrog bokov. Moški najprej globoko prodre v nožnico in nato s plitkimi sunki vzdržuje nenehen stik s ščegetavčkom oziroma njegovo draženje.

Penetracija je globlja, če ima ženska pod zadnjico blazino ali je njena medenica dvignjena na drugi način.

Ženska lahko ovije noge partnerju okrog bokov, ali položi noge na njegova ramena (stopala ali kolena) ali roke (partner jo lahko drži za stopala, kolena, ipd.). Na ta način moški »dvigne« žensko medenico k sebi oziroma svojim spolnim organom. Najglobljo penetracijo dosežeta, če ženska skrči noge čisto k sebi, da se s koleni dotakne skoraj svojih ramen (zadnjica in medenica se pri tem dvigneta) in položi stopala moškemu na ramena, pri čemer moški sloni na rokah, nagnjen nad žensko. Višje drži noge, globlja je penetracija.

Neprekinjeno suvanje in zadevanje ob zgornji del nožnice ob istočasnem pritisku v nožnici zaradi penetracije je za žensko lahko zelo vzburljivo. Seveda je odvisno od ženske same, ali ji večji užitek prinaša globje suvanje, kjer se penis dotika predela okrog materničnega vratu, ali ji večji užitek prinaša predvsem suvanje (»polnjenje«).

Pri tem položaju pride tudi bolj do izraza kot erekcije moškega (erektilni kot). Če je penis ukrivljen navzgor v času erekcije (kot črka »U«) je draženje drugačno, kot če tvori pravi kot. Če moški počepne, ko ima ženska noge na njegovih ramenih, lažje draži s plitkimi sunki točko G in sprednji del stene nožnice, ki je izredno občutljiv.

DELI
Prejšnji članek3 najbolj seksi znamenja horoskopa!
Naslednji članekMarina in njen bikini
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.