Sprva sem imela mravljince, ko sem se prijavila na tako vroč portal, potem pa me je ponesel val vsega kar se je tam dogajalo …

Morda bi kdo pomislil, da sem fizično neprivlačna, nimam vseh kolesc v glavi ali pa enostavno želim varati moža in sem se registrirala na urgenca.com. A resnica je vse prej kot takšna. Upam si reči, da sem privlačna, celo atraktivna bejba, ki ve kako je za čvrsto ritko garati vsak dan v fitnesu in se držati nazaj pri hrani. Ko sem naložila prve fotke se je pričelo. Zasuta z vseh strani s sporočili bolj ali manj strašansko potrebnih tipov nisem vedela kaj bi. Nisem imela niti toliko časa, da bi pokukala na kakšne meni zanimive profile.

seks položaj od zadaj

Zdelo se mi je, da so me preplavili vsi tisti trdi tiči, ki so namesto obrazov zrli vame iz zaslona telefona že ob prvem pozdravnem sporočilu. Pa ne bom nič ovinkarila. Dobro vem kam in zakaj sem se prijavila, a vseeno me je množičnost prvega napada (ki nikoli ni minil) sunila globoko v želodec. Kaj naj sploh naredim? Sem se spraševala medtem, ko sem klikala na razgaljene žrebce.

Prvi val trdih tičev me je “ubil”

Kot, da to ni bilo dovolj sem po nekaj minutah že prejemala sporočila v stilu “Hej mačka, vidim, da si me gledala, kje se lahko dobiva?”. NIKJER! Še enkrat povem, vem zakaj sem se prijavila, ampak fantje?! Vseeno bejba rabi malo “pettinga” malo predigre, ki omehča dušo in kolena.

Malo vročega in drznega pogovora, zaradi katerega nabreknejo bradavice in se ovlaži notranjost mojih spodnjic (kadar jih nosim seveda). Celo popoldne so se nabirale številke prejetih sporočil katerim nikakor nisem mogla niti slediti kaj šele odgovoriti. Šele pozno zvečer sem se prijavila, zanemarila vse čakajoče nestrpneže in se sama lotila raziskovanja.

erotika in erotični oglasi

Pritegnile so me drzne fotke, ki so vseeno skrivale bistvo

In tam sem te našla! Privlačen tipček s podobnimi zanimanji, ki ju je povezala tehnologija. Pokukala sem v tvoj profil, se razgledala po drznih, a okusnih fotkah, ki so v meni takoj prebudile domišljijo. Skupaj s predstavitvenim stavkom sem takoj vedela, da si poseben. In zdaj sem bila jaz tista, ki je postajala neučakana, in je pričela tipkati. Bila sem besna in razočarana, ker se dve uri ni zgodilo nič. Nisem mogla verjeti. Vsa tista masa, ki se je usula name, tebe pa nikjer. Potem pa vendarle!

Pogovarjala sva se do 2h zjutraj. Bil si ravno prav romantičen, zapeljiv in predrzen. Dobro si dvigoval tempo umazanih besed, ki so bile vedno umeščene tja kamor so sodile. In bilo mi je všeč, ker si bil pismen. Ob 2h se mi je zdelo, da se poznava že celo večnost. Izmenjala sva si nekaj precej vročih fotografij in šele, ko sem se potegnila iz najinega sveta omame sem opazila, da si jo božam.

Povsem sproščeno sem gladila vzburjeno muco, ki je strašansko Spoznala sva se na urgenci erotične zgodbehrepenela po tebi. Pa se v živo še videla nisva. Omamil si me in seksal z menoj kar tam v tistem navideznem svetu, ki nama je bil na voljo. Prišlo mi je, ko sem mislila na to.

Naslednji dan nisem več zdržala. Že iz službe sem ves čas tipkala kot nora, hodila na stranišče in se zaklepala tja tudi za pol ure. Šef mi je težil, da prepogosto hodim iz pisarne, a sem ob odhodu rekla samo:

“Sori, mehur imam prehlajen.”

Pa je bila “prehlajena” samo moja čedalje bolj potrebna češpljica. Že zjutraj sem jo pred odhodom od doma lepo uredila. Tako prijetno gladka in mehka na otip je bila pripravljena za vsak slučaj. Vedela sem, da te hočem tisti dan. Preveč sem bila potrebna, da bi si lagala. In potem se je zgodilo. Odgovoril si mi, da imaš čas po 23h, ko zapreš lokal. Svoj lokal.

Takoj sem imela kopico idej kaj bova počela tam. Ko sva se prvič v živo spoznala je minila manj kot minuta do prvega poljuba. Sama sebi sem se zdela nora, a kaj, ko sem te bila tako zelo potrebna. Bil si isti kot na fotkah, kar je navadno precej obratno. Zdel si se mi še bolj seksi v tisti razpeti srajčki in hlačah. In potem se je zgodilo. Kar tam na usnjeni zofi v prijetno temnem kotičku s šampanjcem pred nama.

Gladka pička

Tvoj dotik je bil dovolj, da me je spreletelo po celem telesu. Samo še poljub in želja je bila že prevelika. Želela sem ga čutiti … takoj. Čutiti globoko v sebi, v tisti strašansko požrešni gladki češpljici. Srčni utrip se mi je ves čas višal, da sem čutila utripe srca celo v ustih. Tvoja roka je pristala na mojih prsih. Nežno si jih božal in poljubljal. Počasi sem sedla nate, dvignila miniko (tokrat spodaj brez seveda) in se počasi nasadila nanj. Na tistega velikega, čvrstega tiča, ki me je malo pred drugo zjutraj pozdravljal z zaslona mobilca. Tako lep, seksi in pripravljen.

Erotični oglasiNisem se mogla več zadrževati. Še celo zdaj ga čutim ga v sebi, telo mi drhti ob misli na to, v meni je totalen kaos. Ta hip v mislih seksam s teboj, enako kot sva tisti večer na prvem zmenku. Malo bolj hitro prodiraš vame, vanjo, vsa je mokra in voljna, želi si ga še in še. Prodiraš globoko in čutno, ravno pravšen je, kot ustvarjen za njo. V glavi imam vihar erotičnih misli, vzdihljaji iz ust, umazane besede, ko ti govorim, da me pofukaj, še malo, še malo in …

 

Ob zaključnih dražljajih prvega orgazma se dvignem in nato spolzim navzdol po tvojih nogah dokler se mi kolena ne dotaknejo tal. Med nogami me še vedno ščemi, sokovi se mi zlivajo po stegnih medtem, ko ječiš, da ti bo prišlo. Dam ga v usta, z ustnicami ga objamem, z jezikom ga ližem gor in dol, počasi in nežno. Potisnem ga v grlo in spet počasi nazaj. Jezik se poigrava z njim, ustnice ga tesno objemajo. Pogledam proti tebi. Oči ti sunkovito obrača navzgor, trebuh se ti napne, … otrpneš. V ustih čutim brizge tvojega orgazma in pridno obdelujem naprej svojega junaka. Junaka, ki je znal vsaj za hip potešiti moje potrebe. Junaka, ki je tisto noč stal brez premora in me zadovoljeval do zgodnjega jutra. Na zofi, na šanku, stolu, …

To je na nek način tudi pismo zahvale urgenca.com za to, da me je spoznala z ljubimcem mojih sanj. Z nekom s katerim sedaj redno zadovoljujeva svoje potrebe, se druživa, smejiva, a nikakor ne omejujeva. Sva svobodna, srečna in potešena.

DELI
Prejšnji članekO lubrikantih oziroma vlažilnih gelih
Naslednji članekKako se lotiti snemanja domačega porniča? | Eva svetuje
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.