Ni vama treba posneti domačega porno filma (in se po možnosti znajti v središču pozornosti na internetu), dovolj bo, če si »veliko sliko« vajinega spolnega odnosa zamislita.

Predstavljajte si, da ste izstopili iz svojega telesa in ste postali tretji opazovalec seksi akcije. Zakaj mislite, da so scenariji v erotičnih filmih pogosto prav taki, torej, da nekdo skozi ključavnico opazuje strastno dogajanje na drugi strani vrat?

Pogled od blizu, naravnost v oči ne bo zaman, saj so oči, kakor pravijo, ogledalo duše. Tako se bosta počutila še bolj povezana kot sicer.

via GIPHY

Ugasnite zvok in bodite tiho kot miška. S tem boste dovzetni za zvoke, ki jih sicer zaradi glasbe ali drugih motenj ne slišite: zvok, ki nastane, ko vas zgrabi za stegna, cmokanje pri poljubih, strastno dihanje in vzburjeno bitje srca.

erotika in erotični oglasi

Tudi moški potrebuje predigro. Ženski pa bo v zadovoljstvo preučiti vsak košček njegovega telesa. Božanje, poljubljanje, (rahlo) praskanje in sploh vsako dotikanje njegovega telesa (s katerimkoli delom vašega telesa) ga bo obnorelo. Ljubkujte ga počasi in se osredotočite na njegove reakcije. Tako boste našli še kakšno novo erogeno cono, za katero sploh niste vedeli, da obstaja. Vlogi velja tudi zamenjati.

via GIPHY

Res je, seks na eks ima svoje prednosti, toda počasna penetracija jo bo gotovo obnorela. Postala bo neučakana in bo zato toliko bolj hrepenela po osvobajajočem vrhuncu. Vaša vzdržnost pa vam bo prinesla močnejši orgazem.

Vzemita si čas, igrajta se, …

DELI
Prejšnji članekKaj je hiperseksualnost?
Naslednji članekUčenka pouči učiteljico
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.