Dragi moji in drage moje, predigra je kraljica in uvod v najboljši seks!

Marsikateri moški želi predigro kar preskočiti ali pa se z njo ukvarjati kar najmanj časa. In videti je, da se v nekaj desetletjih, vsaj odkar o spolnosti vse bolj hrabro in na  glas govori tudi vse več žensk (da ne omenjamo niti pronicljivih ženskih revij, ki nas na pomembnost same predigre pri seksu opozarjajo že skorajda pol stoletja), moški niso naučili kaj prida.

Vse prepogosto namreč pozabljajo, da vešč ljubimec največ pozornosti posveča prav predigri. Zdi se, da se pomena predigre še najbolj zavedajo Angleži, ki so si – resda docela neuradno – izmislili celo nacionalni dan predigre (tega “praznujejo” vsako leto 30. julija).

erotika in erotični oglasi

Počasno slačenje obleke, čutni poljubi, ki burijo našo erotično domišljijo, masaža, “tisti” kontakt z očmi so že neke vrste predigre … Mnogi pa celo trdijo, da je najbolje, da se predigra za večerni seks začne že zgodaj zjutraj, ob morebitnem skupnem bujenju dveh partnerjev, ter da naj ljubimca počasi – čez cel dan – “kurita in podžigata” drug drugega. Predvsem ženske se presneto dobro zavedamo, da je ob dolgi predigri orgazmično zadovoljstvo ob koncu spolnega odnosa mnogo večje (kot pa hiter in dolgočasen – skorajda mehanski – skok v posteljo).

spolna predigra ali petting

Ob vsem povedanem si morajo moški zapomniti, da predigra (pa tudi seks) in hitrost ne gresta z roko v roki (razen kakšne redke “hitre” izjeme). Potrebno se je zavedati, da si je za žensko, pa tudi za seks, no treba vzeti čas. Veliko časa. Če to prevedemo v – moškemu popolnoma razumljiv – športni – žargon: Najboljši se rešujejo v sodniškem podaljšku!

Nekateri strokovnjaki trdijo, da je “povprečni ženski” dovolj okrog 15 minut predigre. Fantje, ker je to razmeroma kratek čas, verjamem, da boste toliko časa zdržali v predigri. Za vsak slučaj navajam za neizkušene moške še nekaj kratkih nasvetov, ki jih je v svoji knjigi Skrivnosti seksa podal dr. Michael Perry, seksualni terapevt iz Kalifornije.

1. Začnite z njenimi rokami. Nežno primite njeno roko in ji začnite ljubkovati njene prste (ste vedeli, da so prsti morebiti najbolj zanemarjena erogena cona pri ženski?).
Nežno poljubljajte njeno dlan, oči imate zaprte, bližate se njenemu zapestju, ko začutite njen utrip ste končali prvi korak, potrebovali pa ste le minuto.

2. Počasno poljubljanje. Najprej vzemite v vaša usta njeno spodnjo ustnico, nežno jo poljubljajte, počasi, zares počasi … Če punca vmes “zaspi”, jo poljubite (ugriznite) malo močneje, da se bo zbudila. Sedaj poljubljajte tudi njeno zgornjo ustnico, tu in tam jo poljubite na vrat, mogoče tudi na obrvi. Jezik naj zaenkrat ostane v vaši ustni votlini, hkrati pa jo med tem poljubljanjem nežno božajte po rokah in njenem hrbtu. Za ta korak ste potrebovali 3 minute.

3. Trdo poljubljanje. Dekleta se pogosto pritožujejo, da jim hočejo moški potisnit preveč jezika v njeno ustno votlino. Dovolj je, če punci potisnete med zobe le tretjino jezika. Čas: 2 minuti.

4. Njeno telo obsipajte s poljubi. Večina moških žensko telo poljublja v naslednjem zaporedju: usta, prsi, popek … Zakaj se ne bi radi osredotočili na pozabljena ženska področja: zadnji del kolen, vrh prsi (pozor, v tej fazi še ne ljubkujete bradavic). Skačite iz enega mesta na drugo. Njeno kožo poljubljajte nežno, hkrati pa jo pritiskajte z vrhom jezika. Po poljubu včasih, kot nežni vetrič, pihnite po njeni koži, če boste imeli srečo, bodo punco kaj kmalu spreletavali mravljinci. Potreben čas: 4 minute.

5. Zaposlite svoje roke. Ne bodite nasilni do njenih prsi. Če njene bradavice ne štrlijo, nič hudega, ne stiskajte jih, pa tudi vlačiti – sem ter tja – jih ni treba. Namesto tega raje z razprto dlanjo masirajte celotne prsi. Ko njene bradavice postanejo trde, jih vzemite med navlažene prste ter se nežno, ampak zares nežno, poigrajte z njimi. Za peti korak potrebujete okrog 2 minuti.

Erotični oglasi6. Pot proti jugu. Namesto, da se takoj lotite njene najbolj občutljive erogene cone, klitorisa, masirajte njene sramne ustnice (tako boste njenemu ščegetavčku omogočili posredno stimulacijo, nadraženost). Nežno ljubkujte prostor okrog njenega občutljivega “gumbka”, vendar pozor! Se ga še ne dotikajte. Za točko šest ste porabili okrog 3 minute.

Tako, minilo je 15 minut predigre.

Fantje priznajte, da ni bilo hudo (ali pa pretežko). Sedaj morate samo pri vaši deklici preveriti, če ste dobro opravili svoj del posla. Trije osnovni znaki ženske vzburjenosti so: pokončne, štrleče bradavice, globoko dihanje in otrdel ščegetavček. Če ste ugotovili, da je ženska dovolj “zrajcana”, s svojim udom počasi prodrite v njeno “visočanstvo”. Za popolne moške neuke pa ob koncu le še to: če je punca dovolj vzburjena, bo doživela orgazem, pa če bo fant dejansko vstavil svoj penis v vagino ali pa tudi ne.

DELI
Prejšnji članekNočna izmena
Naslednji članekPotrebna milfa Suzana
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.