Ste že kdaj pomislili kako bi, denimo astronavti, krotili izredno pomanjkanje intime na daljših vesoljskih misijah?

Dr. Rachel Armstrong je na britanskem interplanetarnem simpoziju za javnost povedala, da so pri Nasi izredno zaskrbljeni nad naravnimi potrebami svojih astronavtov. Pri tem je govorila predvsem o bodočih daljših misijah, ki lahko tajajo tudi tri ali več let. Misijo na Mars naj bi sestavljala šestčlanska posadka, v njej pa naj bi tudi bili vsaj dve predstavnici nežnejšega spola.

seks v vesolju“Pri Nasi razmišljamo o začasni sterilizaciji astronavtov, ki se podajajo na daljšo misijo v vesolje,” je poudarila. Pri tem je pojasnila, da strokovnjaki menijo, da bi zveze, ki bi se potencialno lahko spletle med člani posadke in nato razpadle, za njih lahko imele katastrofalne čustvene posledice. Tudi Douglas Powell, profesor psihologije, ki so ga pri Nasi zaposlili za proučevanje vedenjskih potreb posameznikov na dolgih misijah, je povedal, da gre za izredno resen problem.

“Kakor vsepovsod, so ti normalni zdravi ljudje na vrhuncu svoje potence spolno precej aktivni, zato ni dvoma, da se bodo v dolgotrajnih potovanjih čustveno in spolno zapletli med seboj,” je pojasnil.

Gre za resno vprašanje, ki bi ga pred začetkom tako dolgih misij v vesolje bilo potrebno rešiti. Vendar pa je Nasin predstavnik za tisk za javnost povedal, da sam o zadevi ne ve prav ničesar in da so vse skupaj le govorice.

DELI
Prejšnji članekAna Klašnja balerina, žirantka, ...
Naslednji članekNe želiš, da te kdo prepozna? Uporabi skriti način!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.