Čez dan na videz dolgočasna poslovna sekretarka, si je zvečer in ponoči nadela povsem drug obraz.

vroče bdsm zgodbe

Čeprav si Frido poznal čez dan, pa je kasneje ne bi več za živo glavo. Običajna ženska, celo nekoliko dolgočasno oblečena, je imela veliko skrivnost. V večernih urah se je prelevila v pravo spolno pošast. In ne, ni postala vampirka, ki neutrudno sesa kri iz nabreklih žil na vratovih.

Je pa sesala vse ostalo kar ti pade na pamet. Njene žrtve so pod njo padale v avtomobilih, v parkih, preddverjih, straniščih, … Bila je prava spolna predatorka. Načeloma ni pretirano gledala na leta, a so ji bili kljub vsemu všeč mlajši od nje. Precej, precej mlajši. Z bivšim sta imela sina, ki je v srednji šoli dojel, da sošolcev ne sme voditi domov.

Njegova mama se je brez sramu spravljala nadnje in njim je bilo to všeč. Mulci so vedno gojili fantazije o tem, da se dajejo dol s seksi mamami. Če pa je to še mama njihovega sošolca, pa še toliko bolje. Tim je bil eden tistih sošolcev, ki je njegovo mamo dobro obdelal. No ja, bolje povedano, ona je obdelala njega.

erotika in erotični oglasi

Naslednji dan je vedela cela šola. Vsem je pravil, kako ji je kazal osebno in dokazoval svojo polnoletnost, medtem, ko mu je ona že odpenjala zadrgo. Kljub temu, da kakšnih silnih izkušenj z ženskami še ni imel, pa je znal povedati, da še nobena pornoigralka kar jih je videl, ni tako dobro fafala. Frida je goltala tiče in spermo, ko je ta brizgala iz njih. Zdelo se ji je škoda vsake kapljice in bila je jezna, če ji nisi spustil v usta.

Je pa Frida še nekaj počela zelo rada. Oboževala je občutek nemoči in tega, da so moški počeli z njo kar jih je bila volja. Rada je bila zvezana na način, da se niti zganiti ni mogla. Tako je nekoč naletela na tipčka preko spleta kjer sta se dodobra spoznala. Zaupala mu je svoje fetiše in on njej, da jih rad izpolnjuje. Dobila sta se pri njemu doma, saj je imela ona takrat doma še družino.

via GIPHY

Vse potrebno je prinesla kar s seboj. Ko jo je videl v tisti opravi, se mu je v ustih takoj nabrala slina. Ponosno je kazal izboklino v svojih hlačah in si jih urno slekel pred njo. Imel je enega tistih tičev, ki so bili hitro nared na akcijo, obrezan in tako čudovito žilast, da si ga je zaželela v trenutku. A Frida si je bila sama kriva za težave, ki si jih je nakopala. Želela je biti nemočna, zvezana in na razpolago.

Ko ji je zategnil vezi na zapestjih, ki so počivala na njenem hrbtu, jo je z obrazom naprej potisnil na posteljo. Niti kančka nežnosti ni bilo v njem. Z največjim užitkom jo je kresal po ritnicah in si pri tem pomagal z bičem, ki ga je prinesla s sabo. Rdeče nabrekle črte na njenih ritnicah so ga noro vzburjale. Usta je imela zamašena s posebno naluknjano kroglico skozi katero je bil napeljan usnjen pašček, ki je bil čvrsto zapet za njeno glavo.

erotika in erotični oglasi

Sprva jo je samo opazoval, jo vsake toliko pobožal, pa polizal po riti in ji v tamalo vtikal svoje prste. Tudi v ritno luknjo jih je zabijal in se privoščljivo režal njenemu zamolklemu stokanju. Kar je hotela je dobila. Je in še bo, seveda. Sproti si je drkal tiča in se komajda zadrževal, da je ni takoj pofukal. Hotel jo je mučiti, se igrati z njo, kot je bila njena želja.

In ona je bila poslovna sekretarka v pomembnem podjetju. Le kaj bi rekli njeni nadrejeni in sodelavci, ko bi videli kar je videl on? Ko bi videli videoposnetke in slike, ki jih je ustvarjal s svojim mobilnim telefonom. Ni ga mogla videti, zato ni vedela, da za njeno ritjo nastal en kup materialnih dokazov o njenih nečednostih. Še dobro, da na posnetkih ni bilo videti njenega obraza.

via GIPHY

Potem se je po nekem času odločil, da se poteši na njej. Približal se ji je od zadaj, jo še nekajkrat usekal po ritnicah in zaril v vlažno muco svojega debelega tiča. Spet je zamolklo zaječala. Tokrat nekoliko drugače. Z užitkom. Grobo je zgrabil njeni okrogli ritnici, palca zaril globoko mednju in ji kurca zabil povsem do konca. Če bi lahko bi vanjo zatlačil še moda.

Pomislil je, da bi posnel tudi to, a je preveč užival globoko v njej. Čudil se je svoji trdoživosti in času, ki ga je porabil, da je pomislil na orgazem. Potem si je premislil. Ne bo končal takole klasično. Frida je želela nekaj več in to ji bo dal. Segel je v njeno veliko torbico in iz nje vzel precej velik vibrator. Tuhtal je ali naj ji ga zabije v rit, ali pa nadomesti svojega tiča z njim in njeno rit obdela raje sam. Zadnja je obveljala.

erotika in erotični oglasi

S prižganim vibratorjem v muci, je opletala s svojimi boki, ko je debelo glavo svojega tiča rinil v njeno rit. Zdaj bi pregriznila tisto kroglico v svojih ustih, a počutila se je tako zanimivo umazano, pokvarjeno in nadvse potrebno. Rada je imela trenutke, ko se je tipom zaradi nje zmešalo. In njemu se definitivno je. Njena rit je bila polna njegovega ponosa, medtem ko ji je v pizdi noro stresalo tisti vibrator.

Prihajalo ji je kot za stavo, a mu tega ni mogla povedati. Kljub temu je to dobro vedel, saj je opazil njene zmedene in neenakomerne gibe. Tiča je nenadoma še tesneje ukleščilo in vibrator je hotelo kar izstreliti iz nje. Ko je omamljen od užitka prihajal globoko v njej, je prvikrat pomislil, da je dobro, da se kaj bolje ne poznata. Pustil jo je zvezano, ko se je šel očedit v kopalnico. Potem se je oblekel, obul, se vrnil v sobo in ji razvezal roke.

Ko se je rešila tistih spon, iz ust spravila kroglico polno sline, se je obrnila nazaj. Izginil je kot bi ga ne bilo nikoli tam. Ga bo še kdaj videla? Verjetno bo njegov izginil s spleta, tako kot mnogi pred njim. Ko si enkrat spoznal Frido, si se je bal. Enkrat je bilo dovolj in tudi sama je imela rada naslednjič nekaj svežega in neznanega. Rada je živela nevarno. A še prej bo morala vmes za en dan v svojo dolgočasno službo.

DELI
Prejšnji članekKaj je Shibari?
Naslednji članekPriklenjena
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.