Tara je bila luštna mlada punca, ki se je pred kratkim preselila v glavno mesto. Kmalu je spoznala nov način življenja in tudi različne možnosti, ki so se ji ponudile za izboljšanje finančnega stanja.

Tara je bila zares lepo dekle in bila bi zares velika škoda, če bi jo kdo uspel preveč pokvariti. Tako nekako je razmišljal Peter, ko se je v pogovoru s kolegom dotaknil te ljubke mladenke. A Tara je bila že zavedena in na poti v Pekel, le da tega še nihče ni vedel.

Sandra, njena najboljša prijateljica po novem, ji je že v prvem tednu razložila in pokazala kako si lahko privošči toliko več kot njene vrstnice. Skrivaj je delala v salonu z erotično masažo in služila zares lepe denarce.

lepa zenska rdecelaska

“Pa še fukat ti ni treba,” je rekla z nasmehom do ušes. “No ja, če te ravno ne prime seveda.”

Dogajalo se je, da je Sandra zaslužila še več kot ostale njene sodelavke. Če ji je bila stranka všeč in je ujela ter dojela kakšen skriven namig, je hitro izkoristila priložnost. Ujeti dodatnih 100 evrčkov ob že tako bogati plači, res ni bilo od muh. In to za 15 minut dodatnega dela, ki to sploh ni bilo. Šlo je za obojestranski zaslužek in vedno je to počela s kondomom. Tari je razložila, da je vse skupaj zelo na nivoju in varno.

via GIPHY

“Pred masažo se vse stranke oprhajo in ležejo s trebuhom na mizo. Potem jih zalivaš z vročim masažnim oljem in gneteš kot testo za kruh. Ni ti treba imeti diplome iz masaže, njim je dovolj že, da se jih dotikaš. Če pa obvladaš masažo, boš pa itak zmagala,” se je zarežala in ji pomežiknila.

erotika in erotični oglasi

Tara je bila ujeta na trnek in končno se ji je zdelo, da se ji je nasmehnila sreča. Daleč od doma, kjer je nihče ne pozna, bo pa ja zmasirala tistih 5 tipov na dan in pokasirala bogato nagrado za to.

“Potem se uležejo na hrbet in ponoviš vajo,” je nadaljevala Sandra. “Samo da tokrat pod brisačko prične rasti njihov kurčič. Nič takega. Masiraš dalje, noge, trebuh, prsni koš, roke, … delaš se da ne vidiš. Na koncu pa vseeno moraš prijet za tiča in ga zdrkat do vrhunca, drugače ne bodo več hodili k tebi in bom imela jaz več dela hahaha!”

Tara je prvikrat trznila, a kljub temu ji je bilo že od vsega začetka jasno, da bo morala prijeti tudi za tiča.

“Ko mu pride, ga lepo obrišeš in se umakneš, da pride k sebi, se umije in obleče. Medtem se tudi ti urediš in greš v sobo za pavzo. Tam pijemo kavo in se zajebavamo.”

Tara je bila videti prestrašena in navdušena hkrati.

“No, enkrat pa mi je bil tip ful všeč. Namigoval je na kaj več pa mu nisem dala drugega kot vroč faf. Prišlo mu je tako, da sem se morala prvič v lajfu še enkrat namazat isti dan hahaha!”

Sandra je bila divja punca in Tara se ji je lahko le do solz nasmejala.

“In ta tipček je naslednjič predlagal, da bi on zmasiral mene. Si predstavljaš?! Nora ideja. Plačana si pa še masirajo te.”

Sandri so se oči kar svetile, tega pa se je nalezla tudi Tara.

via GIPHY

“Pa sem legla na masažno mizo in se mu prepustila. Bejbiiiii, tip je bil fizioterapevt in je noro obvladal kar je počel z mojim hrbtom. Sedel mi je pod ritko in masiral. Oblečen je bil v bokserke, jaz samo v tangah. Povem ti Tara, … skoraj prosila sem ga naj mi ga zabije. Čutila sem ga, ko je nabreknil in ga dal vmes na skrivaj ven, me božal s tičem po ritnicah, meni je pa teklo kot iz pipe. Ko je videl poplavo, me je začel s tičem masirati po tamali dokler mi niso skoraj tange ušle noter.”

Tara je dvigovala obrvi, njena usta pa so bila že nekaj časa odprta.

“Z roko sem šla nazaj in umaknila tange s poplavljene pičke in mu rekla, da je dobrodošel. Samo zasmejal se je in ga počasi vtaknil vame. Povem ti Tara, tako noro potrebna še nikoli nisem bila. Tisti fuk je bil tako dober, da mi je prišlo še preden sem sploh dobro pomislila na orgazem. S koleni sem se oprla in porinila ritko proti njemu, da se mu je po mojem zmešalo, ko je to videl. Nooorooo! In na koncu mi je pustil še stotaka?! Ampak Tara, jaz se res nisem počutila kot kurba. In tudi nobenemu ne bi za dala keš. Ta mi je bil pa všeč. Če pa ima fantek rad čisto vest na način, da je plačal … no problemos zame hahaha!”

Tara je čez tri dni že masirala svojo prvo stranko. Naslednji teden je imela 11 stalnih, a zaenkrat ji še nihče ni bil tako zelooo všeč, da bi mu dala. Osnovna masaža in drkanje kurca, to je to. Denar pa zelo dober. Mogoče pa še pride princ, ki jo bo nasadil na svoje kopje.

DELI
Prejšnji članekVrste ženskega orgazma
Naslednji članek5 sprememb za boljši seks!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.