Ok tipček, rad bi posnel pravi domači pornič, ampak ona ni videti povsem ZA. Kako jo prepričati, da bo to koristilo vajinemu razmerju, ne pa, da bo zgolj pokvarjeno sredstvo za morebitno kasnejše izsiljevanje?

Začni z drobnimi, enostavnimi namigi

Eva pomežikČe je možno, pogovor zasukaj tako, da bo videti, kot da je sama prišla na to idejo. Potolaži jo s komentarjem glede, denimo, filma Paris Hilton, ki ga je na plano spustil Rick Solomon: “Kakšen bedak je ta tip. Tega jaz nikoli ne bi storil, če bi midva snemala kaj podobnega.”

Prepričevanje naj bo nedolžno, naj ne bo videti, kot da jo v kaj siliš. Predvsem pa jo prepričaj v dve temeljni stvari: da filma nikoli ne bo videl nihče drug, razen vaju, in da na kameri ne bo videti grda/debela/ …

Spreobrni jo

Zelo možno, da ti bo ugovarjala z argumenti od tistih o svoji ne-samozavesti do tistih o splošnem odporu do porno filmov. Če bo rekla “Joj, si perverzen,” ji odgovori z izjavo, da bi samo rad raziskal svojo poredno stran (z njo, seveda) in da bo vse skupaj zelo zabavno, ne pa ogabno. Če reče “Videti bom debela,” ji zagotovi, da je lepa in da te vzburja vse, kar zadeva njeno telo.

erotika in erotični oglasi

Ampak naj to ne bo laž! Če ji posnetek ne bo všeč, predlagaj, da ga presnameta z drugim, boljšim. Če reče “Pokazal ga boš prijateljem,” jo potolaži z obljubo, da česa takega niti v sanjah ne bi storil. Poleg tega pa je lahko izgovor tudi to, da nočeš, da bi tvoji prijatelji videli tvoje premoženje (četudi je ogromno in kot nalašč za hvalisanje).

Nekaj pravil …

Originalni posnetek naj bo edini (nobenih kopij, torej)! Shranita ga izven dosega “otrok” in nepridipravov, dostop imata lahko samo vidva. Zmenita se, da ga bosta uničila, če bosta šla slučajno narazen, da ne bomo potem v “rumenih cajtngih” brali kaj v stilu: “Maščevanje bivšega fanta”.

Eva erotično perilo

Pa še tole …

Scene so ponavadi bolj vroče, če ženska sodeluje s kamero: se z njo spogleduje in ji razkriva svoje fantazije, torej, kaj ji je všeč ipd. Njena oprava naj bo seksi, in če bo za, lahko pred kamero tudi kaj malega zapleše, da spodbudi pričakovanje, malce “zrajca” …

Zdaj rabita samo še prave pripomočke, snemajta s pravega kota (natančno zoomiranje ni dobrodošlo, vsaj ne za prvič) in seveda, bodita sproščena.

DELI
Prejšnji članekSpoznala sva se preko spleta 🔥
Naslednji članekJe od velikosti korenjaka odvisna njegova spolna sposobnost?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.