Tehnološko napredne erotične igračke 2020

erotični pripomoček strap on
Erotični pripomočki in erotična trgovina

Tehnologija napreduje iz leta v leto in prav nič drugače ni na področju erotičnih igračk. Pa poglejmo kaj je hit leta 2020 na tem področju!

In ne samo tehnologija na splošno, pač pa napredujejo tudi materiali iz katerih so izdelane erotične igračke. Proizvajalci teh odrešiteljev strašanskih muk, so se že nadvse približali materialom, ki so na las podobni človeški koži, simulirajo telesno temperaturo in so na sploh izjemno napredni.

via GIPHY

Vse za njen užitek

Ženske navadno posegajo po vibratorjih ali dildih, ki pa seveda niso eno in isto. Fantje, če boste kdaj želeli navdušiti kakšno punco, si zapomnite naslednje. Vibrator je klasičen odlitek penisa z vgrajenim vibracijskim motorčkom in deluje na baterije. Dildo  na drugi strani, pa je zgolj odlitek penisa in nič več. A ženske precej rade segajo po slednjem, ker je tišji in povsem dovolj za potešitev prve sile.

Zanimivo kako pri novi tehnologiji spolnih igračk prav ženske ponavljajo mantro o točki G, ki je še vedno za večino ostalega človeštva zgolj izgubljen otok Atlantida. Obstaja, ali ne obstaja? Očitno obstaja. Skratka, razvoj erotičnih igračk za ženske pogleduje v to smer in skuša pri vsakem naslednjem izdelku zagotoviti maksimalni doseg te famozne, skrivnostne točke nadzemeljskega užitka.

Vse v smeri mobilne tehnologije

Če smo naše štedilnike, hladilnike, senčila in toplotne črpalke povezali z mobilnimi telefoni, zakaj potem hudiča ne bi še erotičnih igračk?! Verjetno so se nekako tako spraševali snovalci teh intimnih pripomočkov za lepši spanec. Vse več erotičnih igrač je namreč povezljivih s pametnim mobilnim telefonom preko katerega s posebno aplikacijo dosežemo zares zavidljive učinke.

Kaj pa za fante?

Brez skrbi dragi moji potrebneži. Tudi za vas je na trgu več kot dovolj najrazličnejših erotičnih igračk, ki vam bodo v posteljo prinesle sama nebesa. Priljubljene “Flashlightke” so tako zelo nadgradili, da so, prej kot ročni maturbatorji, videti kot mini rakete, ki jih je razvila NASA.

Izdelani so seveda iz prej opisanih naprednih materialov, omogočajo avtomatiko (imajo vgrajene elektro motorčke) in so celo povezljive s pametnimi napravami preko katerih si zavrtite za to prirejen film za odrasle, nataknete posebna VR očala in že se znajdete sredi prave pravcate orgije. Vašega tička bodo obdelovale vibracije in potegi v ritmu dogodkov iz filma, temperatura bo prava, čas do vašega orgazma pa vse krajši in krajši.

Vsekakor si oglejte zadnji izbor 5 TOP erotičnih igračk v 2020!

DELI
Prejšnji članekMoja rubrika je "On išče Njega"
Naslednji članekVroča seansa na daljavo!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.