Draga moja, se tudi ti kdaj sprašuješ kako ga voditi v postelji ne, da ga ne bi užalila?

Kot vsaka ženska, si se tudi sama zagotovo že kdaj znašla v situaciji, ko bi ga z nogami najraje odstrelila s postelje, ker je planil po tebi kot na brezplačno pivo ali pa se zapodil neobrit med tvoja nežna stegna.

Kako komunicirati

Težko je izustiti besede, ki bi ga lahko spravile v neprijeten položaj (ker bi zagotovo vse tvoje predloge o tem, kako naj te zadovolji, vzel kot kritiko svojih sposobnosti), lahko pa mu to pokažeš. Mnogi ne znajo sporočiti, kaj jim prija, in so zato prikrajšani. Seveda, vsaka bi imela rada partnerja, ki bi natanko vedel, katere točke mora stimulirati, da bo užitek popoln, vendar se moraš sprijazniti s tem, da niso vsevedi. Spregovori, in dobila boš, kar si si vedno želela – veliki “O”.

via GIPHY

Dovolj so a, u ali o

Da bi mu sporočila, kaj ti je všeč, ni treba nujno govoriti, to lahko narediš tudi samo z enim glasom: a, u ali o. Moški obožujejo, če ženska v postelji stoka (od užitka, da ne bo pomote), ker to zagotovo ponese njihov ego (in še kaj drugega) v višave, saj z njenimi glasovi, ki ponazarjajo zadovoljstvo, dobijo občutek, da so najboljši. Zato ne skopari s seksi glasovi, saj boš s tem pokazala, da ti je njegovo početje všeč, on pa bo nadaljeval in stopnjeval. Rezultat: fantastičen orgazem!

Obvezna predigra

Eva svetuje
Eva svetuje

Razlika med tem, kaj od seksa pričakujejo ženske in kaj moški, je velika. Ženske jemljejo predigro kot nekaj samoumevnega, moški pa je za potešitev svojih želja sploh ne potrebujejo. Ženske se zavedajo svojih erogenih con, moški pa se večinoma osredotočajo le na erekcijo. Spomni ga, da potrebuješ več pozornosti pred dejanjem samim.

Veliko bolj te bo vzburilo, če te bo božal s krožnimi gibi, in ne samo v ravni liniji. Naj se ne ukvarja, denimo, samo z tvojimi prsmi, ampak naj mu roke spolzijo tudi po ramenih, dlaneh, vratu in še kam. S tem bo morda prebudil kakšen živčni končič, ki bo dodal piko na i. K večji neučakanosti bo pripomoglo tudi, če bo stopnjeval hitrost krožnih gibov.

Google translate po domače

Nekateri moški ne dojamejo, da zunanji znaki, ki bi praviloma morali nakazovati vzburjenost, na primer nabrekle bradavice, ne kažejo vedno

Eva
Urednica in tvoja skrbnica Eva

realne slike. Treba jim je pojasniti, da če prsna bradavica ravno ne otrdi, to še ne pomeni, da njegovo prizadevanje nima učinka tam spodaj. Tudi količina vlage, ki jo proizvede nožnica, po besedah strokovnjakov, ne odraža stanja vzburjenosti.

Moški ponavadi hočejo takoj, ko začutijo, da smo mokre, preiti na bistvo. Da ne bo razočaranj, mu povej, naj se ne ozira na reakcije tvojega telesa, temveč na tvoje besede, kot so “To mi je všeč” ali preprosti “Ja, ja, ja” in “Še”, ki bodo ponazorile, kako čudovito se počutiš v njegovih rokah.

DELI
Prejšnji članekUsoda na poti
Naslednji članekMlado meso na meniju
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.