Če imaš denar si lahko privoščiš marsikaj. Tudi čisto pravo telovadnico in osebnega trenerja na domu.

Ni pa potrebno, da si ti tisti, ki ima denar. Maja se je po bogati ločitvi preselila v center mesta, si omislila ogromno stanovanje v kar dveh nadstropjih in si dala postavit čisto pravo telovadnico. Že od nekdaj je rada zahajala v fitnes studie, a še bolj si je želela imeti nekaj takšnega doma. Občasno so pri njej vadile tudi najboljše prijateljice, a tisto kar je bilo njej najbolj zanimivo, se je dogajalo izven teh terminov.

Maja je imela že nekaj mesecev osebnega trenerja, ki pa ni skrbel samo za njeno postavo. Postaven temnolasec je znal z žensko. Že na uvodnih treningih se ji je uspel približati kot noben drug do takrat. Med kazanjem vaj jo je večkrat oplazil s svojim čvrstim telesom in z zanimanjem spremljal njene reakcije. Ko je bil prepričan, da ni imuna nanj, je sledilo nekaj bolj drznih dotikov in ni minilo prav veliko časa, ko sta se prvič predala strastem v kopalnici fitnes studia kjer je bil zaposlen.

via GIPHY

Maja ni mogla izbrisati iz misli tistega nepozabnega orgazma pod prho, ko jo je nekoliko grobo stisnil ob steno in jo obdelal s svojo batino. Nikoli si ne bi mislila, da lahko v tistih športnih hlačah skriva takšno zverino. Na poti do doma je menila, da bo to enkratna avantura, a se je seveda motila. Prvo noč ni nič spala. Gledala v telefon in se prepirala z idejo, da mu pošlje sms. Komaj je zdržala, a zato na naslednjem treningu ni. Poželjivo mu je zrla med noge in se ob vsaki priložnosti nekako obregnila ob njegovo mednožje. Enkrat mu je celo predrzno segla z roko tja dol. Bil je kar malce prestrašen, a v očeh je imel tisti žar. Po koncu treninga je bila kopalnica polna in morala sta čakati na novo priložnost.

Ob ločitvi od bogatuna s katerim je bila poročena 5 let je Maja prejela ogromno denarja. V centru si je kupila veliko stanovanje v dveh nadstropjih in v enem uredila pravcati fitnes studio. Bila je nora na vadbo in opazovanje svojega izklesanega telesa v velikem ogledalu. Golega seveda. K sreči je imela še vedno na voljo osebnega trenerja, ki pa se je sedaj posvetil samo njej. Včasih sta telovadila cele noči in težko bi se naslednji dan posvetil drugim strankam. Pa še plača je bila dobra.

Maja je oboževala drzen in nebrzdan seks pri velikem panoramskem steklu. Sredi belega dne se je z rokama naslonila na kovinski drog pri oknu, stopila korak nazaj in usločila hrbet. Navadno se to počne v sklopu razteznih vaj, ampak Maja je želela takrat raztegniti nekaj povsem drugega. Njen postavni trener se ji je približal od zadaj in z rokami objel njeno čudovito, čvrsto ritko v pajkicah. Skoznje je lahko čutila kako jo boža s svojo nabreklino v hlačah. Z rokama ji je šel navzgor po telesu, se s prsti oklenil vzburjenih prsi in še močneje zaril svojo nabreklino po njeno mednožje. Pod njima je tekel živahen promet, ljudje so bezljali sem in tja, on pa ji je medtem počasi slačil pajkice.

Milfa telovadi za seksi postavo

Njena ritka je bila zares božanska in vse tiste vaje so se še kako obrestovale. Bila je potna a kljub temu prijetno dišeča. Prhala se je pred in med treningom, njena oblačila pa so bila vedno tako svežega vonja. Z roko ji je šel pod vlažno češpljico, s prsti segel povsem do ploskega trebuha in nato z dlanjo počasi potegnil nazaj proti sebi. Zdrznila se je od ugodja, koža se ji je naježila, muca pa le še bolj navlažila. Še močneje je usločila hrbet in nekoliko razmaknila povsem iztegnjene, dolge noge. Bila v idealnem položaju.

Trener je imel v hlačah premalo prostora za tisto zver, ki se je že povsem prebudila. Izpustil jo je ven pri stranskih vratih. Zavihal je hlačnico in potegnil čvrstega junaka izpod nje. Zdaj je vrelo in povsem premočeno muco božal z njim. Dobro ga je čutila in njeni boki so se pričeli nekontrolirano premikati sami od sebe. Zdaj ni več razmišljala s svojo glavo. Nadzor nad njenim telesom je prevzela vlažna potrebnica med njenimi nogami. Nekaj časa sta se tako igrala, nekajkrat je prodrl vanj samo z nabreklim vrhom in se umaknil. Vedel je, da bo znorela zaradi tega in prav to si je želel.

Takrat je Maja divje vpila naj jo končno pofuka, sicer se ji bo zmešalo. In res se ji je. Slišati je bila kot nekdo drug. Oseba, ki je prišla ven iz kleti njene duše. Umazana, pokvarjena in perverzna do obisti. Zdaj jo je nasadil na svoje orodje, da je z obrazom poletela proti ogromnemu steklu. Z vlažnim licem se je prilepila nanj in za hip zamižala. Uživala je v tistem trenutku. Polna njegovega velikega tiča, ki ga je objemala s prav vsako mišico, ki ji je bila na razpolago. Dobro je čutil njen tesen objem in to ga je vsakokrat znova presenetilo. Da je lahko tako hudičevo tesna. Zaradi tega je zdržal precej manj kot z drugimi.

A ona si je tega želela. Ni bila kot nekatere njene frendice katerim nikakor ni prišlo ali pa jim je samo pod določenimi pogoji. Večinoma z vibratorjem v roki. Ona je “orgazmirala” precej hitro in močno kot redko katera. Imela je še eno presenetljivo navado na katero je moral pristati. Nadvse si je želela grobega seksa, da jo med divjim nabijanjem nekajkrat močno useka po napetih ritnicah in, da ji na koncu brezpogojno pride globoko v vreli muci. Tudi tokrat ni bilo nič drugače. Medtem, ko je meglenih oči spremljala promet pod njima, jo je on polnil z vrelimi brizgi semenske tekočine in močno držal za boke v zraku, sicer bi ji tresoče noge že zdavnaj klecnile skupaj.

DELI
Prejšnji članekPogosta vprašanja v seksu 2. del
Naslednji članekUkradene skrivnosti
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.