Lahko bi rekli, da je šlo za temno stran spleta. Za kraj kjer sta se namreč spoznala.

Bila je temna že na videz, precej mračne pa so bile tudi njene misli. Opazno sestradana in željna novih avantur, zgodb, ki se nikoli ne končajo in fuka do jutranjih ur. Nič ji ni bilo tuje. Rada je govorila o svojih preteklih izkušnjah. Oboževala je izzive. Tudi takšne, ki se sleherniku nikoli ne prikradejo kar tako v male možgane.

erotika in erotični oglasi

Ko je z miško prešel njeno profilno fotografijo ga je nekaj ustavilo. Nekaj nevidnega, mračnega a tako jebeno privlačnega. Kliknil je nanjo in ugotovil, da se za fotografijo in izzivalnim mračnjaškim naslovom skriva zares huda mačka. No ja, ni bila ravno tiste vrste mačka kakršne je obmetaval s tem izrazom. Daleč od tega. Na videz bolj povprečna kot ne, ne ravno popolne postave, a drzna, izzivalna kot sam hudič. Skozi fotografije v erotičnem perilu je izžarevala nekaj njemu neznanega, a tako zelo privlačnega. Njene poze so kar klicale po njegovih rokah in kurcu, ki se je takrat že pošteno prebudil.

Le zakaj se mu je zdela tako privlačna? Dlje je razmišljal bolj ga je vleklo, da jo kaj vpraša. Začuda mu je hitro odgovorila in njene besede so bile kratke, a zelo jasne. Ni ovinkarila. Hitro sta bila na terenu, ki je bil obema blizu. On sicer ni slovel kot zadržan tip, a ga je vseeno presenetila njena prva fotka v nabiralniku. Razkrečena je ležala na neki usnjeni zofi in si v tamalo tlačila velik vibrator.

“Ti je všeč?” je pripisala.

“Iz sekunde v sekundo bolj,” je odpisal.

Dobila sta se še isti večer. Povabila ga je k sebi in ga okrcala, ko jo je vprašal, če računa.

“Nisem kurba!” je odvrnila. “Darila sicer godijo, ampak v prvi vrsti se mi fuka.”

Dodala je, da naj ne hodi, če nima velikega in ni vzdržljiv. Takšnih je imela dovolj. Znašel se je med občutki, ki jih še ni poznal. Saj je že šel fukat takole preko oglasov, ampak še nikoli ni imel takšne treme. Bila je izjemno dominantna že v samih besedah, slikah in drznem obnašanju. Pričakala ga je v eni izmed oprav, ki jih je videl na njenem profilu. Mrežaste žabe z razporkom med nogami, črne tange in minimalističen modrček. V obraz se mu je v živo zdela še bolj seksi, je pa bila čisto preveč namazana. A po drugi strani spet tako fukiš, da mu je kurca v trenutku pognalo k višku.

“Ti bi plačal a?” se mu je nasmehnila.

Skomignil je z rameni, ko mu je kar sredi hodnika odpenjala hlače in si postregla z vsebino.

erotika in erotični oglasi

“Da vidim kaj si prinesel s sabo preden te spustim naprej.”

Zadovoljno je mrmrala, ko je težkala zajetnega tiča v svoji roki. Imel je res nadpovprečnega kurca in tega se je dobro zavedal. Od tod mu tudi vsa tista samozavest, ki pa je bila oni večer na težki preizkušnji. Prijela ga je za tiča kot za roko in ga povedla v sosednjo sobo. Zdaj je prepoznal tudi tisto zofo.

“Kdo te je pa slikal na njej?” je bil radoveden.

“Nekdo pred tabo,” je zavila z očmi. “Ampak ni imel takšnega kurca kot ti.”

Pohvala mu je godila in korenjak v njeni roki je takoj pridobil dodaten centimeter. Sedla je na zofo, razkrečila noge in pričela cuzati veliko nabreklo glavico. Vmes si je z desnico drgnila tamalo in zijala navzgor s svojimi velikimi modrimi očmi. Tudi joške je imela velike. To mu je bilo všeč in rade volje je segel po njih. Bila je potrebna kot le kaj in njene bradavice o tem niso lagale. Modrc ji je potegnil preko joškov, da so se usuli izpod njega, potem pa ji je tiča zarinil mednje.

“A to imaš rad?” je zažgolela in stisnila veliki dojki skupaj, da se je počutil kot bi ga imel v riti.

S pretirano naličenimi ustnicami ga je lovila vsakokrat, ko je pogledal iz objema dojk. Bilo mu je všeč, da je tako pokvarjena in kmalu je imel v glavi scenarij dogodkov, ki se bodo šele odvili. Zdelo se mu je kot bi ga pred smrtjo poslali v vice, da bi se odločil ali gre raje v pekel ali v nebesa. Če bi bilo v peklu takole bi rade volje izbral temno stran posmrtnega življenja.

Razmišljal je o vsem kar je podobnega doživel, a mu na pamet ni padlo nič primerljivega. Sploh takrat ne, ko se je obrnila okoli, se s koleni zavihtela no zofo in mu nastavila svojo lepo okroglo rit.

“Grobo me daj, slišiš? Kaznuj me za mojo predrznost, to hočem.”

Bdsm erotične zgodbe Brita

S prsti se je zataknil pod premočene tange, jih močno potegnil na stran in med ritnici spustil dolg pljunek, da se je razlil vse do vlažne muce.

Da bi jo kaznoval? Je pomislil. Hmmm …

“Aaaaahhhhh  …. prasec!!!” je zavpila na ves glas, ko ji je svojega velikega tiča do polovice zarinil v rit.

erotika in erotični oglasi

Ni ga pričakovala tam, čeprav si je želela tudi analne obdelave. Nekajkrat jo je pošteno počil po ritnicah, da so valovale pred njim, potem pa grbo zgrabil za boke in jo potegnil k sebi, da je do konca sedla na tisto žival. Iz ust se ji je utrgal še daljši krik in kopica kletvic, ki ga niso odvrnile od nadaljevanja. Še z večjim zanosom jo je obdeloval in se hihital sam pri sebi češ “si dobila kar si iskala”.

Na poti domov si je prižgal cigaret in se sprehodil skozi mesto. Polno lušnih bejb, napetih ritk, a nobena ga ni prav zares pritegnila. Ne tako kot tista temna kraljica pohote, ki jo je našel na spletu. Njuna urica druženja je bila nekaj kar si bi želel še ponoviti. Morda že jutri … Le kaj bi mu pripravila za naslednjič.

DELI
Prejšnji članekTežave v spolnosti žensk
Naslednji članekNenavadna spolna poželenja in čudne besede
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.