Točka G raj na zemlji ali le fantazija?

Eva svetuje

Toliko je bilo že napisanega in slišanega o famozni “točki G”, ampak … je ali ni?

Točka, ki ni točka

Krivico delamo točki G že s samim imenom. Sama ocenjujem, da že izbira imena pove, kakšen je naš pristop do konkretne stvari. A si lahko izmisliš kaj bolj dolgočasnega za tako vročo zadevico, kot je poimenovanje po prvi črki osebe, ki je nanjo nakazala?

Nemški ginekolog Ernst Grafenberg, po katerem se imenuje, je moral vso zadevo opisati izključno iz suhoparnega, strokovnega vidika tistega leta 1950.

erotika in erotični oglasi

Koliko več domišljije je na vzhodu!

Vsekakor ni bil prvi v našem kulturnem okolju, saj jo je natančno opisal nizozemski anatom Reigner De Graff »že« v 17.stoletju. A ker anatomija ne prinaša ravno »romantičnega« pogleda na nobeno stvar, razumem, da je bilo poimenovanje takrat brezpredmetno. Vsaj zanj.

Naslednja »krivica« je, da ne gre za točko, ampak področje, veliko največ kot kovanec. Nahaja se na sprednji steni nožnice, približno 5cm v globino od vhoda v nožnico. Predel je izredno občutljiv za stimulacijo in ob njej nabrekne. Gre za podobno tkivo (erektivno kavernozno tkivo) kot pri penisu.

Točka G ob ustrezni stimulaciji povzroči orgazem in ob njem tudi ejakulacijo.

Ejakulacija? Groza! Sedaj bi ženske rade vzele moškim še »njihovo« ejakulacijo?! Predvsem zadnjih trideset let se znanstveniki množično ukvarjajo s samo točko G in žensko ejakulacijo. Njihovo izsledki so včasih precej nasprotni ali še vedno puščajo precej dvoma. Izvor točke G bi naj bil podoben kot pri moški prostati. Vsekakor je še vedno več »neodkritega« kot »odkritega«.

Vse skupaj je pripeljalo v »salomonsko« rešitev. Sedaj točka G obstaja, a ne pri vseh ženskah. Kolikšen delež? Kdo bi vedel?! Nekako se vrtimo v krogu! A ker življenje človeka ni stalnica brez konca, svetujem, da se same odločite, ali boste odšle na pot raziskovanja in iskanja vaše točke G. No, morda ste jo že našli! Prijetno uživajte dalje in se ne mučite z našo nadaljevanko o točki G. Ostale in ostali ste vabljeni. Razen, če izrazito nasprotujete užitkom. Posebej užitkom pri spolnosti.

via GIPHY

Seveda je partner najboljši sopotnik na tem potovanju! Kot vedno, kajne drage ženske?! Če je seveda »pravi«. A to veste same!

Erotični oglasiBistveno je, da za užitek ni potrebno vedeti, iz kakšnega tkiva je točka G, kakšnega izvora, ali je orgazem enak kot orgazem klitorisa ali vagine, ali je vaginalni orgazem pravzaprav orgazem točke G, ali gre res za ejakulacijo ali nekaj drugega …

Za užitek nič od tega ni pomembno! Samo, da jo najdemo, to preklemansko točko G! Ko jo enkrat najdem, mi je pa res vseeno, kakšne litanije bodo strokovnjaki še pisali o tej »vroči« temi. Jaz bom odkrivala vso lepoto trenutkov, ki mi jih daje moje telo, svoj užitek!

S čim naj jo pa iščem?!

Nekaj, kar je majhno, še dodatno skrito in še dodatno drugačno (bolje neopazno) brez ogromne količine stimulacije, lahko predstavlja problem. Zato je pametno, da se vseeno nekoliko poučimo o vsem skupaj, preden gremo na »težko« pot odkrivanja. V tolažbo naj vam bo, da težje najdemo šivanko v kopici sena. Torej imamo »lahko« delo! Seveda zahod ne bi bil zahod, če ne bi pripravili “instant” variante! Poglejte si video.

Lažje odkrijemo točko G s pomočjo partnerja, kar ne pomeni, da je same ne moremo odkriti.

A tudi pri partnerju moramo upoštevati predvsem dvoje: točka G je lažje dosegljiva s prstom. Izjeme so morda nekoliko navzgor ukrivljeni penisi, a potem mora biti partner res mojster. No, saj ne rečem, da ni! Vseeno so boljši prsti. Posebej, če iščemo nekaj, kar ne vemo točno, kje je! Potrebujemo čas.

Stimulacija mora trajati kar nekaj časa (najmanj četrt ure, dragi moji). A pred njo so še dolge priprave! Ženska naj uživa, moški naj uživa v njenem užitku. Sproščenost, prsti, nekaj vlažilnega gela (najbolje na vodni osnovi), nekaj olja za masažo. Samo vajin čas, vajin trenutek. Še nekaj: ne pričakujte izbruhov vulkana. Bodita otroka, ki spoznavata telo drug drugega. A tokrat oba žensko telo. To je vse!

Moški naj začne z masažo, katere namen je sprostiti žensko telo

Masaža prvotno ne vključuje masaže intimnih predelov, ampak ostalih delov telesa. Ob prijetni glasbi, med ustrezno nameščenimi blazinami, ki obema nudijo udoben položaj, naj ženska sprejema dotike moških dlani in prstov. Ti naj ne bodo grobi in močni, ampak nežni. Ženska naj zapre oči in se popolnoma prepusti partnerjevemu razvajanju. Ah, drage moje, a ni fantastično, če vas moški, ki ga ljubite, tako razvaja!? Po desetih, petnajstih minutah naj moški sede med ženske noge in položi njena kolena preko svojih nog, ki so lahko skrčene ali zravnane. Obema mora biti udobno. Tako moškemu kot ženski.

Sedaj se lahko počasi osredotoči na njen intimen del, na spolovila partnerke. Pri tem ne sme pozabiti, da je ne želi vzburiti, ampak sprostiti. Gre za občutek sproščenosti in ne vzburjenosti v spolovilih ženske. Samo na takšen način se bo ženska počasi »odprla«.

ŽENSKA POTREBUJE ČAS, DA SE »ODPRE«

Ta del predstavlja masaža intimnih delov ali spolovila ženske, ki naj traja pol ure.

Pri tem je pomembno, da moški ne zanemari nobenega dela ženskih spolovil in upošteva odzive ženske. Začne pri Venerinem gričku tako, da konice prstov položi nanj in navpično pritiska navzgor proti predelu trebuhu. Najbolje, da s prsti sledi dihanju, dvigovanju in spuščanju, njenega trebuha.

Po približno petih minutah nadaljuje s stegensko masažo. Na desni strani med stegensko in zadnjično mišico postopoma s palcem in blazinicami dveh, treh prstov počasi pritiska točko za točko, izmenjujoč pritisk, dokler je ta prijeten za žensko. Pri največjem pritisku se nekoliko zadrži in nato nadaljuje. Nato ponovi masažo še na levi strani.

erotična masaža

Sledi masaža presredka, mišic med nožnico in anusom oziroma zadnjično odprtino, ki so ponavadi zelo napete.

Masažo lahko izvaja s palcem ali obema palcema, s hrbtnim delom dveh ali treh pokrčenih prstov ali celotno pestjo. Masaža mora biti prijetna, a vseeno dovolj odločna. S popuščanjem napetosti se bodo mišice vedno bolj vdajale ob pritisku nanje. Masaža se nato počasi preusmeri na samo spolovilo.

Najbolje, da uporabimo nekaj olja, ki ga razmažemo po velikih sramnih ustnicah. Osredotočimo se na zunanjo stran spolovila, velikih sramnih ustnic, in se izogibamo klitorisu. Ustnice nežno primemo med prste, masiramo, vlečemo, drgnemo, stiskamo. Moški ne sme pozabit, da njegov cilj ni vzburiti partnerko, ampak sprostiti. Enako, samo nekoliko bolj nežno, nadaljuje moški z masažo notranjih sramnih ustnic.

Veselo raziskovanje skrivnih točk in kotičkov vama želim!

DELI
Prejšnji članekPunce vas seks boli?
Naslednji članekNočna izmena
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.