V času nastajanja tega članka je na Urgenci registriranih natanko 119.455 članov 😲 in zagotovo vse zanima kako izstopati s svojim profilom v takšni množici

Včasih se človek enostavno samo čudi zakaj ni in ni odziva, ali pa akcije na profilu. Prvi korak k izboljšanju te situacije je zagotovo na vaši strani. Vsekakor je kar nekaj ključnih točk, ki vplivajo na to, kako zanimiva je določena oseba drugim. Že sami smo zahtevni pri iskanju idealnega partnerja in nič drugače ni na drugi strani.

Izbira uporabniškega imena

Eva svetujeČe si boste izbrali uporabniško ime, ki bo šaljivo ali morda nerazumljivo, bo to znak, da niste pretirano resni. Prav tako bo uporabniško ime “strašni jebač” pri puncah vzbudilo občutek, da je oseba s tem imenom naduta in samovšečna. Kaj pa fantje denimo pomislijo, ko zagledajo ime “odjebi22” 🤔.

Profilna slika

Nekateri uporabniki se sprašujejo zakaj je na njihovem profilu tako malo akcije, ali skoraj nič, po drugi strani pa morda nimajo nastavljene niti profilne slike. In zakaj je to tako zelo pomembno?

Iz dveh razlogov!

Prvi je ta, da ljudje ne maramo klikati na profile, ki nas ne pritegnejo. In profili brez profilne fotografije so zagotovo eni najmanj zanimivih. Le zakaj bi kdo kliknil na profil z nepomembnim uporabniškim imenom in generičnim opisom “Pridi in me spoznaj”? Ljudje smo odvisni od tistega kar vidimo zato je to vsekakor nujen korak na poti do uspeha pri spoznavanju.

Drugi razlog pa tiči v dejstvu, da ima ogromno uporabnikov na Urgenca.com nastavljen filter “Prikaži samo profile s sliko”! Vse jasno kajne? 😉 To pomeni, da se jim med prikazanimi profili vaš sploh ne bo nikoli prikazal. Torej, profilna slika spada praktično pod “NUJNO”.

Predstavitveni opis

Še eden ključnih delov pri tem ali bo profil uporabnika zanimiv ali ne, je vsekakor kratek predstavitveni opis, ki se pojavi poleg profilne slike. Torej informacija, ki je vidna vsem še preden se odločijo za klik na vaš profil. In kliknili nanj bodo zgolj tisti, ki jih bo prepričala vsebina. Ali slika ali opis. Še bolje pa seveda, oboje!

V predstavitvenem opisu morate kar najbolje izkoristiti tisti stavek ali dva, ki sta tam na voljo. V njem ste lahko tudi nekoliko šaljivi, pomembno pa je, da poveste vsaj eno ali dve najbolj zanimivi lastnosti, ki si jih pripisujete, ali pa kakšnega partnerja iščete.
Primer: “Športno aktiven in nagajiv dečko, ki rad spoznava nove reči. Iščem bejbo podobnih lastnosti z odprtim odnosom do spolnosti.”
Pred oddajo opisa vedno preverite slovnico in pomislite, ali bi vas takšen profil pritegnil, če bi bili na drugi strani.

Eva pomežikNASVET za fante: Punce rade poklepetajo s fanti, ki so pismeni, razgledani in ne sprašujejo neumnosti že v prvem stavku.

NASVET za punce: Fantje se navdušijo nad vašimi fotografijami, vroč opis pa jih le še dodatno podžge.

Profili s pomanjkljivimi informacijami jih samo zmedejo in povzročijo kopico nepotrebnih vprašanj.

Prisotnost na portalu

Redna prisotnost na portalu izjemno pomembno vpliva na akcijo okrog vašega profila. Nad samim predstavitvenim stavkom namreč piše kdaj ste nazadnje obiskali portal. Če tam piše “pred nekaj minutami” ali pa “pred 1 minuto” bo vsekakor precej bolje kot pa, če bo pisalo “prejšnji teden”.

Najbolje kar se vam lahko pripeti je, da si nekdo ogleduje seznam “Dekleta/Fantje zame” ravno v trenutku, ko ste prisotni na portalu. To pomeni, da bo tam pisalo “trenutno online” in bo takoj povzročilo privzdignjeno obrv in željo po klepetu.

Izkoristite prednosti VIP profila

Eden najbolj zanesljivih načinov kako premagati konkurenco na Urgenci je, uporaba ugodnosti VIP profila.

Z VIP profilom namreč pridejo premium storitve:

  • pošiljanje prednostnih / izpostavljenih sporočil (večja vidnost, več odgovorov).
  • prejem potrdil o prebranih sporočilih (povratna informacija ali je bilo tvoje sporočilo prebrano).
  • iskanje VIP uporabnikov (išči samo med najbolj resnimi uporabniki).
  • prejemanje sporočil od VIP uporabnikov (razširjen kontaktni filter).
  • posebna oznaka  (na tvojem profilu in rezultatih iskanj).
DELI
Prejšnji članekImajo pri sosedih posajeno Pampaško travo?
Naslednji članekErotične zanimivosti (1. del)
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.