Tina seks mašina. Tako jo je klical njen bivši. A Tina je šele po njunem razhodu povsem podivjala. Zares redki so ji bili kos in redki se niso ustrašili njene “vroče sobe”.

vroče bdsm zgodbe

Ker je veliko delala kot hostesa na različnih prireditvah je seveda skrbela za svoj videz. Njena postava je bila že sama po sebi magnet, zato je na fitnesu vedno požela veliko zanimanja. Tipi so si jo ogledovali celo iz zunanje strani, saj je trenirala v studiu, ki je stal neposredno ob cesti in pločniku ter se ponašal z ogromnimi steklenimi stenami. Seveda je trenirala tam. Oboževala je vso tisto pozornost, ki ji je bila namenjena in še kako je uživala v draženju moških in ženskih čutil.

Nikoli se ni imela za zgolj heteroseksualko. Všeč so ji bile tudi ženske. V resnici je imela svoj prvi seks z žensko. Trdega tiča je spoznala šele nekoliko kasneje, ko je ugotovila, da ji vendarle nekaj manjka. Izkušnja ni bila slaba, a je bilo kasneje na srečo še veliko boljših. Tudi z dvema naenkrat se ji ni zdelo slabo, vendar so njene ambicije segale dlje od tega. Precej dlje.

Ko se je razšla s tipom se je preselila in si končno uredila stanovanje po svoje. Že od nekdaj si je želela sobo za intimo kjer se ne bi počelo nič drugega kot seksalo. Niti spati ni hotela tam. Velika črna postelja z rdečo posteljnino, okvir postelje takšen, da se je nad vzglavjem dvigal dovolj visoko in je bil pripraven za zaklepanje lisic. Ni imela tistih “pussy” lisic, ampak prave policijske lisice, ki jih je dobila kot darilo od seksi policaja. Ni zdržal dolgo, se je pa vtisnil v njen spomin.

Sprejel je njeno igro in se ni čudil ali zmrdoval kot nekateri drugi. Brez težav je uporabil svoje veščine, nekaj sile in jo priklenil. Še več. Ko je nekoč med službo prišel k njej, je uporabil celo pendrek. Nikoli je ni še nihče ne prej ne kasneje našeškal s pendrekom. Bili so junaki, ki so jo zadovoljevali z različnimi dildi in vibratorji, ki jih je imela razstavljene v svoji omarici, nihče razen njega pa pri tem ni uporabil pendreka.

erotika in erotični oglasi

Njegova pohujšljivost jo je naredila za pravo spolno sužnjo in ta občutek je oboževala. Rada je videla, da si jo je moški vzel na povsem svoj način. Bolj nepričakovano, bolje je bilo. V ta namen jih je vedno dražila in to počela toliko časa na ravno prav dovolj nesramen način, da je iz njih potegnila vsaj nekaj surovosti.

Vrata je največkrat odprla oblečena v kopalni plašč ali haljo pod katero ni nosila drugega kot tange ali hlačne nogavice. Čevljev z ultra visoko peto, vaginalnih in analnih kroglic ter čepov ne štejemo. Navadno so njeni fukači prihajali na vrata že primerno vzburjeni za kar je poskrbela z nadvse vročimi sporočili. Večkrat jih je začinila s kakšno fotko izpod tuša in pripisala: “Čez deset minut bom vroča, nežna in dišeča”.

Če je želela še nekoliko bolj dvigniti temperaturo, se je izkušeno postavila na vse štiri, potisnila roko s telefonom daleč nazaj in iz odličnega kota posnela svojo zapeljivo zadnjico, razprti ritnici in bleščeč dodatek v svoji ritki.

“Ga prideš potegnit ven?” je nazadnje vprašala svojega jebača, ki ga je spoznala na netu.

Imela sta že nekaj tovrstnih debat, se srečala na kavi, a v postelji še nikoli. Pravila mu je o svoji “vroči sobi” v katero so lahko vstopili zgolj izbranci in v kateri se ni počelo nič drugega kot seksalo. Pokazala mu je fotke lisic, tudi scene v katerih je bila z njimi pripeta na okvir postelje. Začuda je ni nikoli vprašal kdo je fotografiral.

Sicer bi bil še kako presenečen, ko bi mu povedala, da je bila Anita. Saj ne, da je ne bi slikali tudi tipi, vendarle pa je večino seksi fotk posnela njena ljubka prijateljica Anita, ki ni bila nikoli sita. Sita njene češpljice, ki jo je tako zelo rada polnila s svojim jezikom, se igrala s ščegijem in izvajala vse mogoče akrobacije, da bi jo dobro obdelala s svojo vselej potrebno muco.

Anita ni bila za tipe in je bila intimna s Tino čeprav je vedela, da uporablja tudi kurce. Nekoč ji je pripravila pravi test potrpežljivosti, ko ji je med lizanjem muce priznala, da jo je pred pol ure nekdo pofukal in napolnil z vročo spermo. Anita je zastala, jo pogledala v oči, nato pa brez besed nadaljevala. Pretvarjala se je, da ji ne verjame čeprav je globoko v sebi čutila, da gre skoraj gotovo za resnico. Tina je bila tega zmožna. Prava prasica.

Tokrat je v svoji vroči sobi, polni igračk kakršnih še marsikdo ni videl, pričakala njega. Vstopil je z mislijo na kovinski blesk med njenima ritnicama in s trdim tičem v hlačah. Sedela je na robu velike postelje z razvezano haljo in razkrečenimi nogami. Kolena je imela visoko, saj je imela obute prave “porno štikle”. Njena muca je izgledala božansko in končno je ne bo več lizal samo preko zaslona telefona.

Stopil je pred njo. Njene roke so takoj segle po pasu v njegovih hlačah. Potem je z dlanjo premerila njihovo polno vsebino in zgrabila čvrsto batino, ki se je skrivala v njih. Zagrizla je vanj kar preko hlač, jih vmes odpenjala in kar malce nestrpno potegnila preko nabrekle kite, ki jo je izstrelilo v zrak, ko je elastičen rob spodnjic izpustil napeto vzmet. Topel kurac je pristal na njenem obrazu. Božala ga je z njim, se igrala kot bi imela pred seboj ljubkega muca in ne trdega tiča na katerem so se besno izrazile polne žile.

Bil je več kot očitno ponosen nanj. To ji je pravil njegov nasmešek na obrazu, ki je postajal čedalje bolj samozavesten in pokvarjen.

Je končno ujela pravega? Bo zdržal dlje kot prejšnji junaki?

S temi vprašanji v mislih je z vrhom jezika segla daleč pod velika moda, jih nekajkrat obliznila, nato pa moker jezik sprehodila po celotnem udu, ki je tako zapeljivo utripal v njeni roki. Pogledala ga je v oči in zaigrala pogled nedolžne najstnice, ki s strahom pričakuje, kaj bo storil njen “učitelj”. V resnici je globoko v sebi upala, da ga je razpizdila dovolj, da jo bo razmetal po postelji in jo nažgal do nezavesti. Želela si je tiste sladke bolečine na ritnicah, da bi bil nesramen do nje, potegnil za njen popoln čop, jo prijel za vrat in ji tisto neverjetno batino zaril v pičko do jajc.

Vedela je, da se je že na vratih pojavil “besen” od potrebe. To je videla po nabreklini, ki jo je prinesel v sobo. S tistim lizanjem in obdelovanjem rožnate glavice mu je možgane obrnila naokoli, nevronske povezave so se pomešale in po hrbtenici so se prenašale le še informacije vezane na velikega kurca v njenih ustih.

Z obema rokama jo je prijel za glavo in jo začel počasi nabijati na tiča, ki je bil z vsakim novim gibom vse globlje v njenem žrelu. Obvladala je, ni ji ga metalo iz ust. Brez težav je požirala korenjaka, ki je segal globoko. Zelo globoko. Potem je z eno roko segel navzdol, razmaknil haljo in z dlanjo pobožal po joških. Bradavičke so bile pravcate male jagode in skozi desno je imela vstavljen kovinski okrasek. Tega mu v sporočilih še ni omenila, niti mu poslala slike.

Vzburjalo ga je dejstvo, da še ne ve vsega. Rad je imel skrivnostne igrice in potrebne pičke, ki so bile dovolj nore zanj. Morda niti ni vedela na koga je naletela. Takrat se mu je preko lic razprostrl še večji nasmešek.

Izvlekel je batino iz njenih ust, da se ji je nabrana slina scedila po bradi, nekaj pa jo je ostalo tudi na vrhu tiča. Potem jo je potisnil na hrbet, se povzpel nad njo in jo prestavil čisto do vzglavja nad katerim so bingljale srebrne lisice. Sama od sebe je dvignila levo zapestje, a je le odkimal. Prijel jo je za boke, jo v eni potezi obrnil okoli na kolena in ji nato v sekundi priklenil prvo zapestje. Več kot izkušeno je opravil še z drugim in jo, preden je utegnila sploh zajeti sapo in dojeti kaj se dogaja, močno klofnil po napetih ritnicah.

Iz ust se ji je utrgal krik presenečenja in znova ni imela časa pomisliti na karkoli. Od zadaj je priletel izstrelek naravnost v njeno ščemečo muco in jo dobesedno razparal. Čutila je kako njene mišice objemajo nabreklo zver, tista dodatna utesnjenost zaradi analnega čepa, pa je vse skupaj le še potencirala. V resnici se še nikoli ni počutila tako nemočno. Navadno je svoje fukače učila kaj naj počnejo z njo, kako naj zaklenejo lisice in podobno. Celo nastavljala se je sama v idealne položaje.

Pri njem tega časa in luksuza ni bilo na voljo. Vzel si jo je po svoje in imel v glavi še nekaj idej. Vsak sunek, ki je končal globoko v njej je bil sunek bližje neverjetnemu orgazmu. Tistemu, ki ga že dolgo ni poznala, ko ji odreže noge, mišice ponorijo in vsaka v telesu misli, da mora početi nekaj povsem drugega. Zdaj jo je zapeklo po drugi ritnici. In še enkrat. Potem ji je glavo nenadoma potegnilo nazaj, njen čop je bil ovit okoli njegovega zapestja, prsti druge roke pa so se ji ovili okoli vratu in ga ravno prav stiskali, da se ji je zmešalo.

Možgani so se preklopili za način delovanja v kriznih razmerah. Človeška narava je pač takšna, da v se v teh trenutkih avtomatično vklopi program za preživetje, ki narekuje le najnujnejše reči. Tovarna za izdelavo adrenalina v nadledvični žlezi dela na skrajnih obratih, pošiljke tega hormona, ki odloča o preživetju, pa v enormnih količinah potuje po telesu. Razširijo se dihalne poti, zožijo krvne žile v koži in prebavilih, dotok krvi v mišice se poveča, v možgane pride premalo kisika. Rezultat je več kot jasen. Iluzije, utvare, izmišljene zgodbe možganov, ki želijo naši zavesti preprečiti dostop do travmatične resnice in jo raje nagradijo z občutkom blaženosti. V seksu tako zelo zaželeno, a nevarno. Vedno nekje na robu.

Njeno telo se je znašlo na fronti v prvi bojni liniji, okoli nje so pristajale bombe, zvok eksplozij pa je polnil njena ušesa. Ni bila več prepričana kje je v resnici. Za hip se ji je zdelo, da čuti vroče salve po svojem hrbtu, nekdo jo je ustrelil od zadaj, vrela tekočina se ji je zlivala med razprti ritnici in tujek, ki je tičal v njej je bilo čutiti kot šrapnel, ki je priletel z razdalje. Dušeč stisk okoli vratu je popustil, glava ji je omahnila naprej, udi pa nekontrolirano trzali v vse smeri. Priklenjena za svojo ogromno posteljo se je počutila kot vojna ujetnica, ki so si jo pravkar privoščili vsi poveljniki agresorske vojske. Ampak njej je medtem stokrat prišlo.

Skozi meglene podobe v svojem umu je za trenutek razbrala smeh, ki se je razlegel tik za njenim hrbtom. Prisegla bi, da na svojem vratu čuti vročo sapo. Glas ji je šepnil v uho:

“Nisva še opravila.”

DELI
Prejšnji članekDnevi erotike | EroticDays
Naslednji članekSeks z druge perspektive
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.