Karin ni nikoli izkusila strasti z drugo žensko, vse dokler ni spoznala hčerine sošolke s faksa, Beti.

Beti je bila strašansko prikupna punca, simpatičnega nasmeha in ves čas dobre volje. K njeni hčeri je hodila na klepet, ali pa sta šli skupaj kam ven. Vedno je bila urejena od glave do pet, kot se za 22-letnico spodobi. Njeni kratki črni lasje so bili oblikovani v seksi frizurico z nekoliko bolj pobrito desno stranjo. Bila je punca živahnega značaja, vedno pripravljena povedati kaj zabavnega. Karin ni nikoli stremela za avanturami te sorte, ampak ob Beti se je v njej nekaj premaknilo. Njen obraz in seksi postava, sta ji vse pogosteje skakali pred ideje o tem kaj bo tisti dan pripravila za kosilo ali pa kdaj se bo lotila popravljanja testov svojih učencev iz šole.

erotika in erotični oglasi

Karin je bila učiteljica angleščine v osnovni šoli. Pri 44-ih letih je bila še vedno mačka in pol kar je na svoji koži večkrat občutila, ko so proti njej letele “vroče” opazke pogumnih devetošolcev. Upoštevala je dejstvo, da jih razganja po naravni poti in se največkrat odzvala na kak šaljiv način, a na koncu z resnim opozorilom glede meja, ki jih ne smejo prestopiti. Sodelavke so ji večkrat namignile, da bi bilo morda bolje, če se ne bi oblačila v tako oprijeta oblačila in mini krila, a se ni dala. Počutila se je seksi in kot takšna ni mogla nositi razvlečenih oblačil ali kril do gležnjev kot stare nune.

Ni bila povsem prepričana, ampak zdelo se ji je, da jo Beti gleda na nek poseben način. Čutiti je bilo skoraj kot bi jo božala ali pa slačila s pogledom. Verjetno je tako gledala tudi ona njo, a se tega niti ni zavedala. Sčasoma je med njima pričelo preskakovati nekaj nevarnega, kar se je potrdilo neke srede, ko se je zunaj ulilo kot iz škafa. Karin se je ponudila, da jo zapelje v študentski dom kjer je prebivala in Beti ji je bila skrajno hvaležna. Med vožnjo je Beti drzno položila svojo roko na Karinino razgaljeno koleno in nekoliko v strahu čakala njen odziv. Zanimivo, da Karin sprva niti trznila ni. Potem je svojo desno dlan položila preko njene roke in jo zapeljivo pogledala. Niti besede nista rekli. Vse je bilo v hipu jasno in Beti si je nadela svoj prepoznaven nasmešek.

via GIPHY

Karin je ustavila na parkirišču in se znova zagledala v črnolaso lepotičko. Ta se je sklonila k njej in ji šepnila:

“Smem?”

Potem jo je poljubila s svojimi nežnimi ustnicami. Karin je zamižala in se predala svojemu prvemu poljubu z žensko. Nič kaj podobno tistemu kar je dobila od moža ali pa od zadnjega ljubimca. Povsem spontano sta se pričeli lizati, Betina desnica pa je predrzno smuknila pod kratko krilo navzgor po napetem stegnu. S prsti se je spretno prebila vse do hlačk, ki so bile v trenutku precej vlažne. Ob tem ji je šlo na smeh, še bolj pa potem, ko se je Karinina zadnjica pričela premetavati v svojem sedežu.

“Oh moj bog! Beti jaz tega še nikoli nisem …” je ječala.

“Zato pa je tako fajn ane? Hehe!”

lesbo zgodba o uciteljici in ucenki

Nato se je potegnila nazaj na svoj sedež in opazovala zgrožen Karinin pogled. Na čelu ji je pisalo “Hej, a to je to?!”.

“Pridi,” je rekla Beti. “Ugasni avto, pridi z mano.”

Karin ji je sledila kot majhen cucek, vsa potrebna in mehkih kolen. Beti se je iznajdljivo zlagala pri varnostniku, da je Karin njena mama na obisku in že sta bili na poti v njeno sobo. Nista še dobro vstopili, ko jo je Beti kar na pragu objela okoli pasu, zgrabila za zadnjico in jo znova poljubila. Odplesali sta skozi vrata katera je Beti z nogo precej glasno zaprla. Prostor je bil majhen zato tudi postelja ni bila daleč. Oblačila so letela po sobi in nenadoma sta sredi postelje čepeli v spodnjem perilu. Nekaj sekund sta se opazovali, božali in ljubkovali. Za Karin je bilo vse to povsem novo.

erotika in erotični oglasi

“Dosti punc sem že pofukala veš,” je bila iskrena. “Ampak še nikoli nisem bila s pravo žensko kot si ti.”

“Pa saj nista z mojo hčerko, …?”

“Nee, Urša ima rada fante. Samo frendici sva. Zelo dobri.”

Karin je zardela v lica in se počutila kot nedolžna šolarka. Znašla se je v situaciji, ko učenec uči učitelja. In bilo ji je všeč. Beti ji je počasi odpela čipkast modrc in se zagledala v njene prsi. Imela je lepe, čvrste, vrh njih pa čudovito nabrekli bradavici. Sklonila se je k njim in jih izmenjaje posesala v svoja vroča usta. Karin je godilo kot še nikoli prej. Z roko ji je šla med noge in ji božala vzburjeno muco.

“Jaa sesaj jih, mmm kako paše!” je vzdihovala Karin.

Druga drugi sta slekli spodnjice in nato je Beti z obrazom legla med njene razkrečene noge. Z jezikom je naletela na sočno poplavljeno mucko in jo pričela obdelovati z njim. Videlo se je, da punca obvlada in Karin se je znašla v nebesih. Z rokama si je prekrila obraz kot bi ji bilo nerodno, v resnici pa si je želela pokriti usta saj ni več zmogla zadržati svojega glasu. Zadnjico ji je pošteno privzdigovalo in v bokih treslo kot hudič. Potem je Beti vstala nad njo, se s prsti pobožala po gladko pobriti češplji in se ji z njo spustila med noge. Zanimiv položaj, ki je omogočil, da je Karin na svojem mednožju prvič v življenju občutila vročo češpljico.

erotične zgodbe
S svojimi usti je prekrila njena in lahko je okusila sokove svoje potrebne muce, ki se je še nekaj trenutkov nazaj topila v njenih ustih. Beti je izkušeno suvala z boki in držala stik z njenim mednožjem, ki jo je fantastično božalo po nabreklih sramnih ustnicah in ščegetavčku. Še dobro, da je imela Karin v ustih njen jezik, sicer bi njen krik razparal tišino in priklical varnostnika. Tako ji še v življenju ni prišlo kot takrat. Beti je zadovoljno gledala navzdol svojo potešeno ljubimko in jo nežno božala s svojim mednožjem. Potem sta se objeli in le še uživali v po-potresnih sunkih, ter občutkih, ki ti jih lahko pričara samo golo, pohotno telo, ki se drgne ob tvojega.

DELI
Prejšnji članekSpravita se v ekstazo
Naslednji članekPotrebna in nevarna
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.