Stopila je pod prho kjer je njeno golo telo pričelo oblizovati nešteto nežnih curkov, prijetno tople vode. Z rokama se je uprla v steno in …

se za nekaj trenutkov prepustila božanju božanske roke v njenih mislih. Odmislila je vse težave tistega dne. Zoprnega šefa in tečno prodajalko, ki ji je najedala v trgovini, ker ni imela drobiža. Potem je nenadoma začutila prste in dlani, ki so od zadaj pričele ob jemati njeno telo.

Pomirjena koža je postajala vse bolj vzburjena in čutila je kako ji nabrekajo bradavice na majhnih, a zelo lepih in čvrstih prsih. Zarila je zobe v spodnjo ustnico in se prepustila lagodju, ki je počasi objemalo njeno celotno telo. Prsti so se vzpenjali po njenem telesu in se nazadnje oklenili njenih jedrih prsi.

Z boki je šla podzavestno nazaj kot bi ga iskala. Našla ga je. Tam za njeno napeto zadnjico se je skrivalo nekaj prav tako napetega. Željnega njene pozornosti. Z roko je segla nazaj in pozdravila nabreklega korenjaka, ki se je pritihotapil za njen hrbet. Nežno ga je masirala med prsti in zdelo se ji je da je pridobil še kakšen centimeter več.

sex-oglasi-Ona-isce-njegaPotem je na svojem hrbtu začutila njegovo izklesano, možato telo in strasti v njej so podivjale. Pod tuš je šla, da bi se sprostila od napornega dne in prav to bo sledilo v naslednjih minutah. Čeprav nepričakovano pa, nič manj zaželeno in vsekakor dobrodošlo. Vroči poljubi so deževali po iztegnjenem njenem vratu medtem, ko je z zadnjico poplesavala okoli njegove nabrekline. Obvladala je ta ples, ki je njene ljubimce vedno popolnoma obnorel.

Z roko ga je nato popeljala v svoj raj in ga pričela razvajati z nežnimi, krožnimi gibi. Vroča sapa na vratu ji je povedala vse. Med nogami ji je medilo od potrebe, a je kljub vsemu vase vzela zgolj vrh nabreklega tiča. Se poigravala z njim in božala besno nabrekel gumbek, ki je v njene možgane sporočal, naj se pripravijo na ognjemet.

Prsti na joških so se pričeli ukvarjati z boleče nabreklimi bradavičkami, a ji je sladka bolečina še kako godila. Rada je imela tisto vznemirjenje, ko ni vedela kako daleč bo šlo, na kakšen način si jo bo vzel. Ne da bi se tega zavedala, se je nasadila nanj čisto do konca in zasopla pod pršem vroče vode.

Zastala sta za trenutek in čutila je njegovo nabreklo žilo utripati globoko v sebi. Potem se je rahlo umaknila, le toliko da si jo je želel nazaj. Roke so mu po vlažni koži spolzele navzdol vse do bokov, jih krepko objele in potegnile nazaj, da je s svojo potrebno pičkico ponovno objela njegovega tiča. Na uho ji je zašepetal, da je prava prasička in, da ga draži na vsakem koraku.

Ciljal je seveda na njen “svečani” mimohod v spodnjem perilu pred televizijo. Nogometna tekma je v takrat v popolnosti izgubila vsak pomen. Dol mu je viselo za Superligo, ligo prvakov, … prekleto, vseeno bi mu bilo, če bi takrat pil pivo z Ronaldom! Želel si je le še nje in njene vroče češplje na svojem trdem tiču.

Ritem je postajal vse hitrejši, prha je zakrivala njeno ječanje, a le do trenutka, ko se je odločila predati v roke vesoljnemu orgazmu. Kriki iz kopalnice niso segli daleč, a kljub temu so pričali o tem kako zelo si je želela, da bi se sodniški podaljšek odigral v kopalnici. Ravno pravi hip ga je izvlekel iz njenega čvrstega objema, se nagajivo zapeljal z nabreklo glavico med njeni ritnici in nekajkrat zaokrožil okoli ritne luknje, ki se mu je tako mamljivo nastavljala.

Morda bi lahko celo … a si je premislil. Bil je preblizu in sledil je le še orgazmičen zaključek, ko se je izlil med njena hlebčka in ju zalil s svojo vrelo lavo iz sperme. “Še bo čas za to” si je mislil. Njuni stoki in ječanje so končno preglasili pršenje iz prhe nad njima, nakar sta se znova počasi prepustila objemu prijetno tople vode, ki je z njiju izpirala naslado tistega večera.

DELI
Prejšnji članekJe od velikosti korenjaka odvisna njegova spolna sposobnost?
Naslednji članekSeks z druge perspektive
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.