Dragi moji tipčki, vam je vaša draga ali ljubimka kdaj rekla, da jo fajn nažgete po riti pa se niste upali? Potem ste verjetno zamudili idealno priložnost za najboljši seks svojega življenja!

O tem, zakaj nekaterim ženskam tako zelo paše kakšna klofuta po ritnici med seksom ali prsti oviti okoli njenega vratu, je bilo povedanega in napisanega že veliko. Zagotovo gre za posebno adrenalinsko doživetje, fetiš in predvsem veliko kemije, ki pripomore, da se v njenem telesu sproži prava orgazmična bomba.

bdsm bič pod ritko

Naše češpljice so zelo oživčene in občutljive zato vsak udarec po ritki, ki je precej blizu, sproži posebno verižno reakcijo, ki pripelje do še večje občutljivosti v muci in posledično do norih (celo zaporednih) orgazmov. Ne verjamete? Govorim iz prve roke ;).

Navadno po povedala sama

Punce smo navkljub drugačnemu razmišljanju zelo pohotna in drzna bitja, ki si pri in med seksom zaželimo marsikaj. Tudi sama moram priznati, da me je že nekajkrat zaneslo tako daleč, da sem svojega ljubimca prosila naj me malo po ritki. Zakaj sem ga prosila? Ker tega ni storil sam.

Seveda punce ne moremo pričakovati, da bodo fantje to vedeli sami, vseeno pa bi lahko vsaj poizkusili. Če mi je dovolj všeč, a tega ne naredi, ga pač napeljem. In potem se vse skupaj šele dobro prične. Moja glava se izgubi nekje v vesolju medtem, ko udarci padajo po moji potrebni ritki, njemu pa se ob tem prav tako (zelo očitno) trga.

Drznite si več

Poslušajte svoje žene, punce ali ljubimke, ko vam v šali (ali pa resno) pravijo kaj vse jim je pri seksu všeč. Prisluhnite njenemu stokanju in ječanju ter momljanju medtem, ko preizkušate do kam smete.

Jasno vam bo povedala česa si želi in česa morda ne najbolj. Ko boste prišli do teh informacij bodo vaši naslednji koraki sila enostavni.

Če si boste želeli prave hudičevke v postelji, ki vam bo izpolnila vse najbolj nore želje, potem jih morate tudi vi njej. In povem vam dragi moji, jaz svojemu izpolnim čisto vse kadar sem na točki norosti brez povratka.

Pa mi zato nikoli ni žal, le včasih se sprašujem ali sem normalna in kako me vidi on. V resnici pa je tako, da je vse normalno, dokler se o tem strinjata oba.

Pa vroč seks vam želim!

DELI
Prejšnji članekKako osvojiti žensko in vzburiti njeno domišljijo
Naslednji članekP.S. Potrebna vsak dan
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.