Najbolj vroč portal v “deželi” Urgenca.com je v tudi v letu 2021 dosegel izjemne številke!🔥

Ne glede na to, kaj govorijo drugi, kaj si kdo misli in kašna so mnenja ter ugibanja, več kot jasno je, da je v Sloveniji zares veliko moških in žensk, ki iščejo več intimnih trenutkov kot pa so jih deležni.

Koliko?

130.000+ članov na urgenca.com!

Erotični oglasiNa Urgenca.com so v letu 2021 zabeležili 130.000-ega uporabnika oziroma uporabnico, številka pa še vedno raste! To pomeni, da je tam “zunaj” ogromno potrebnih in nepotešenih. Razočaranih gospodinj, ki si želijo popestriti spolno življenje, takšnih, ki gorijo od želje, da bi v živo doživele svoje skrite fantazije, fantje in moški, ki imajo kaj pokazati in iščejo žensko za skupne vroče trenutke.

Tudi nekaj tisoč nagajivih parčkov, ki iščejo osebo za “trojčka”, ali pa še en podobno misleč par. Urgenca je kraj, kjer se izpolnijo vse skrite fantazije in kjer seks ni tabu. Erotične igračke, seks na javnem mestu, v avtu, seks za eno noč ali pa iskanje popolnega partnerja za vedno. Vse to ponuja najbolj vroč portal za odrasle pri nas!

Te mika?

Iščeš sex? Preizkusi BREZPLAČNO Urgenca.com!

🤩😋🔥

Že član? IZKORISTI izjemni 60% popust na vse dodatne storitve!

*Velja do 31.1.2022!

Impresivne številke!

Uporabniki na Urgenci so si med seboj izmenjali neverjetnih 5,3 milijona vročih sporočil in zagotovo jih je imelo kar nekaj teh močan vpliv na dogodke, ki so se iz tega razvili. Velika prednost tega portala vsekakor tiči v množici naloženih vročih fotografij, ki krasijo tisoče profilov.

Kar 86.952 nadvse vročih in nazornih fotografij boste našli na Urgenca.com, kjer se lahko registrirate popolnoma brezplačno in preizkusite, kaj vse ponuja. V preteklem letu se je dodobra uveljavila tudi nazadnje dodana storitev, AVDIO/VIDEO zmenki! Uporabniki so spoznavanju te vrste namenili 4.098 minut.

Najbolj zaželeni uporabnik in uporabnica leta!!!

Eno najbolj perečih vprašanj pri spoznavanju je, kako biti dovolj zanimiv in na kakšen način premagati konkurenco 💪. Vsekakor lahko ustrezen odgovor na to zelo zanimivo vprašanje podata najbolj vroča uporabnica in uporabnik preteklega leta na Urgenci. Nekaj sta zagotovo naredila prav, da si ju je zaželelo toliko ostalih uporabnikov v želji po dobrem seksu in vročih intimnih trenutkih.

Najbolj vroča🔥 in najbolj zaželena bejba na Urgenca.com v letu 2021 je …

modrooka 25-letnica iz Maribora, ki poleg vročih fotk v profilu navaja še, da rada uporablja digitalno tehnologijo pri vzburjanju, kot predigro za tiste “prave” reči. Rada ima drugačnost, je odštekana, perverzna in ločuje ljubezen ter seks. Blizu ji je oralni seks, rada pa tudi masturbira in obožuje šeškanje med seksom!

Najbolj vroč 🔥 in najbolj zaželen tipček 💪 na Urgenca.com v letu 2021 je …

izklesan 46-letnik iz Ljubljane, ki v spolnosti nima predsodkov, všeč mu je marsikaj, tudi trojček. Opis na profilu kaže, da gre za inteligentno osebo, kar pa imajo ženske vedno rade. Prav tako ceni erotične trenutke in dodatke za stimulacijo, kot je denimo vroče žensko perilo.

Več o vseh številkah pa v pregledu leta 2021 spodaj:

DELI
Prejšnji članekMoški o ženskih prsih
Naslednji članekZasebni stiki vzvod za opustitev samskega stanu
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.