Je za pomanjkanje seksa kriv ON, ONA, morda bolezen, stres v službi …? Krivci so lahko vsi našteti ali pa nobeden. Ti dejavniki pri večini res vplivajo na pomanjkanje želje po spolnosti, kar posledično vodi do pomanjkanja spolne aktivnosti, ampak …

ritka pod krilom

Ne glede na vse zunanje dejavnike, se moramo potruditi in imeti sebe ter svojega partnerja dovolj radi, da vse to premagamo in ponovno zaživimo ter uživamo aktivno spolno življenje.

Monotonost ubija odnose in za popestritev si lahko omislimo tudi različne erotične igračke, predvsem pa je potrebno stvari najprej razčistiti v naših glavah, potrebno je “pospraviti naše podstrešje”. Če opazite, da vaše spolno življenje nekoliko usiha, ne iščite takoj utehe pri ljubimcu ali ljubimki, ampak skušajte začiniti dogajanje doma. Če boste opazili, da niti to ne pomaga, bo verjetno čas za resne pogovore in morda celo odhod v novo življenje.

erotika in erotični oglasi

Zgodi se, da večina partnerjev enostavno ne čuti več potrebe po spolnosti, ko ljubezen izgine, takrat pa se začne varanje, kar posledično pripelje tudi do ohladitev odnosov in ločitve, izgube partnerja. Žal vse te posledice čutijo tudi otroci (če jih imate), kar seveda ni dobro. Bolje je odnos urediti na tak ali drugačen način. Če ne gre, pač gre in gresta vsak svojo pot. “Rib v morju” je še dovolj.

vroca zgodba eroticna masazaV zvezi iščemo pozornost, uteho in oporo, ki jo v nekaterih primerih ne najdemo, čeprav mnogi mislijo, da ljubezen premaga vse ovire, žal ni tako. Treba je najti voljo in energijo, za ljubezen se je potrebno vseskozi dokazovati in boriti, le to je uspeh za dober in dolgotrajen partnerski odnos.

Zelo velik vpliv na kvaliteten partnerski odnos pa ima tudi intimno življenje. Brez rednega seksa ljubezen ne bo kaj dosti pomagala saj se na koncu vendarle pojavijo prevelike razpoke zaradi nezadovoljstva in nepotešenosti enega od obeh. Če ni seksa potem sta seveda nepotešena oba ni pa nujno, da imata oba enake potrebe. In prav tu je potrebno reševati težave in se jim posvetiti takoj, ko se začnejo pojavljati.

DELI
Prejšnji članekSex igračke | Vibracijski erekcijski obroček
Naslednji članekNina mu je zaplesala na drogu
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.