V primežu pohote

Erotične zgodbe V primežu pohote

“Zmešana je, ti povem! Ne zdržim več, doma me vedno pričaka gola, pošilja mi svoje gole slike, zadnjič je prišla celo v službo in sem moral z njo v garderobo na ta hitrega!”

Verjetno sanje vsakega moškega, ali pač? Katarina je bila ženska izredno atraktivnega videza. Mati narava ji je podarila čudovito telo, obraz in krasne modre oči. Njen obraz je spominjal na priljubljeno ameriško igralko Jennifer Aniston, njena ritka pa na fantazijo vseh moških ljubiteljev ženskih zadnjic.

Erotične zgodbe V primežu pohote

In zakaj bi se potem kdorkoli otepal takšne idealne lepotice? Ker je bila nenasitna v seksu. Tudi to ne bi bilo nič slabega seveda, če “nenasitna” ne bi pomenilo točno tega. Nikoli ni bila dovolj potešena pa, če si jo žgal celo noč in ji je vmes tridesetkrat prišlo. Mati narava jo je nekje očitno morala kaznovati.

Še enkrat, verjetno so tudi to sanje vsakega moškega, a le dokler tega ne izkusijo na lastni koži. Ali bolje rečeno, tiču.

Kljub vsemu, je bila Katarina izredno zvesta ženska. Nikoli ni varala. Če le ni bilo nujno za njeno zdravje in dobro počutje. Ko so bili moški z njo dlje časa, so si želeli, da bi imela drugega. Da bi se vsaj polovično zadovoljila drugje, za drugo polovico bi nekako poskrbeli sami. Brez vsake zamere, z veseljem.

erotika in erotični oglasi

Peter je prišel s službenega potovanja, kar je pomenilo 2 dni totalne suše. Kljub temu, da ga je prosila naj jo vzame s seboj, tega seveda ni storil. Nikakor se ni želel med poslovnimi sestanki ubadati z njenimi potrebami. Prišla bi naravnost do njegove stranke in mu nekako pokazala, da je spodaj brez. Moral bi z njo, sicer bi to pokazala tudi stranki in potem adijo posel.

Njuno stanovanje je bilo v razsulu. Kot bi skozenj divjale horde osvajalskih plemen na svojih divjih konjih in mlele pred seboj vse kar bi se jim znašlo na poti. V ustih je začutil nekaj grenkega. Pomislil je na vse tipe, ki so jo naskakovali v njunem stanovanju, jo zalivali s svojo spermo in se šli orgije od jutra do večera. Prav nič se ne bi čudil, če bi bilo tako.

Tiho je hodil po stanovanju in nazadnje previdno vstopil v spalnico. Napol zagrnjene zavese, razmetana postelja, po tleh pa kupi oblačil. Postelja je bila precej bolj polna kot bi bila, če bi v njej ležala ena oseba. Zelo počasi je vlekel odejo proti sebi in pred njim so se pričeli odkrivati deli gole kože. Preveč rok, zmešnjava dolgih las in na koncu dve popolni ženski zadnjici. Temno rjavi lase so se zganili in izpod njih so na dan pokukale Katarinine modre oči. Na obrazu je imela angelski nasmešek, ga prijela za roko in nežno potegnila k sebi.

“Saj nisi jezen dragi, a ne?”

Poleg nje je ležala mlajša ženska. Na prvi pogled se mu je zdela znana, a ni vedel kam bi jo dal. Srce mu je utripalo vse hitreje in hitreje, a ni vedel zaradi česa točno. Ali zato, ker je naletel na tako zelo nepričakovan prizor ali pa zato, ker sta bili v njegovi postelji dve zapeljivi lepotički, popolnoma goli in greha vredni. Katarina je prepoznala odgovor na to vprašanje v njegovih očeh. Potegnila ga je v posteljo in ga pričela slačiti. To ji je šlo vedno tako zelo dobro od rok. Poljubila ga je na usta, medtem pa z roko segla v že precej polne hlače.

erotika in erotični oglasi

“Se je barabin kaj pregrešil, ko me ni bilo zraven?” je užaljeno vprašala.

Odgovora ni čakala. Potisnila mu je jezik v usta, ga prijela za roko in si jo položila na prijetno tople prsi. V hipu je bila vzburjena in tokrat je tudi pri njem kar brbotalo od potrebe. Pozabil je na drugo žensko, ki je spala v njuni postelji. Legel je na Katarino, gnetel njene popolne prsi in sesal jezik iz njenih ust. Tako prijetno se že nekaj časa ni počutil. Zalotil jo je v spanju, zato je bila vse prej kot podivjana zver, a vseeno pohotna kot vedno. Užival je v tistem vrelem občutku na svojem tiču, ko mu je nabrekla glavica kar žarela, se vlažila, vročina pa se je razlivala po celem udu vse do mod.

erotične zgodbe

!!! Ampak, kaj?!

Pogledal je navzdol in izbuljenih oči opazoval njeno prijateljico kako mu ga vleče. Vse se je dogajalo tako spontano, da je v trenutku padel v igro. Še nikoli se ni ljubil z dvema naenkrat, čeprav si je tega v svojih norih fantazijah želel. Vedel je, da bi bila Katarina takoj za, a se ji tega ni upal predlagati. Že ona sama je bila preveč zanj. Da pa bi fasal še eno poleg? Ni bil prepričan, da bi lahko potešil obe.

Sprostil se je in se z usti spustil med njena stegna. Poljubil je njeno voljno mucko in se pričel igrati z njo. Vedno je bila tako dišeča, sočna in pripravljena. Njena prijateljica je odlično obvladala fafanje, ki je še kako godilo njegovemu tiču. Ta je bil napet do skrajnosti in zaželel si je, da bi jo nasadil. Njeno prijateljico namreč. Želel si je nekaj novega. Hotel je, da bi ga Katarina opazovala pri tem.

Ni si še dobro ogledal njenega obraza kajti od zadaj jo je zgrabil za boke in zaril svojega velikana naravnost v njeno ozko, vročo muco. Kratko je kriknila in boki so se le še bolj povzpeli proti njemu. Napela je tisto seksi ritko, on pa se je zaljubljeno zagledal vanjo. Potem je pogledal proti Katarini, ki ju je ves čas opazovala z roko med svojimi nogami. Zadovoljevala se je medtem, ko je on “žgal” njeno prijateljico. Sredi postelje se je med rjuhami razkrilo nekaj vibratorjev in drugih erotičnih igračk, ki sta jih očitno uporabili prejšnjo noč.

Katarina je segla po njih, si rožnat dildo zapičila v potrebnico, levico pa ponudila njemu. V dlani je imela majcen kovinski pripomoček “Anal plug”.

“Daj ji ga v ritko. To ima rada,” je rekla in mu pomežiknila medtem, ko si je v muco znova potisnila dilda.

Vzel je analni čep iz njene roke, a ji ga ni dal v ritko. Stisnil ga je v pest in še naprej fukal njeno prijateljico, ki je vmes pričela precej glasno ječati. Igral se je z idejo, da bi mu prišlo vanjo. Tako pohotnega se že dolgo ni počutil ob Katarini.

erotika in erotični oglasi

Potem si je premislil. Odvrgel analni čep na posteljo, segel po lubrikantu, ki ga je videl tam in kapnil nekaj kapljic med razprti ritnici pred seboj. S palcem je nežno razmazal spolzko tekočino po tesni danki, potem pa prav počasi izvlekel tiča in utripajoče muce. Punca je zastokala, si z roko segla k mednožju. Z vrhom uda je nato razmazal še preostanek lubrikanta, ki se je želel odteči navzdol proti postelji. Videti je bil precej prevelik za tisto ritko pred njim in to ga je le še dodatno vzburilo.

Vmes se je Katarina prestavila bližje. Z roko je božala njeni napeti dojki in s pokvarjenim nasmeškom zrla v njegove oči. Te so bile tokrat povsem drugačne kot sicer. Iz njih je sijala čista pokvarjenost, ki je malce mejila že na zlobo. Svoji neznani ljubimki je želel povzročiti nekaj tiste sladke bolečine. Katarina ga je prijela za velik nabrekel ud in ga pospremila k njegovemu cilju. Čvrsto ga je držala na mestu, ko se je dotaknil pošteno naoljene danke in se želel prebiti naprej. Sprva ni šlo niti za milimeter, potem pa je ob vztrajnem božanju in drgnjenju vendarle spravil vanjo vrh svojega čvrstega uda.

Če je bila pred tem glasna, je zdaj postala zelo glasna. Ni se branila. Vzpodbujala ga je naj nadaljuje, ampak počasi. Celo prijela se je za ritnici in jih močno potegnila narazen. Z občutkom je nadaljeval in z nestrpnostjo opazoval svoj penis izginjati v njeni tesni ritki. Videl je kako se ji hrbet nenaravno upogiba, kako se ji krčijo vse mišice po telesu in kako zelo nemirna je. To ga je le še bolj podžgalo. Dominiral je, Katarina pa je počasi izpustila njegovo premoženje in se ulegla pod svojo prijateljico.

Nekaj časa sta se poljubljali, potem pa je svoja usta raje prilepila na prijateljičino nepotešeno pičkico. Obdelovala jo je z jezikom medtem, ko je povsem blizu nje, sosednjo luknjo obdeloval njej ljubi korenjak. Misel na to jo je delala povsem blazno. Božala je polno mošnjo, ki je udarjala tik ob vročo muco in se predala užitku, ko je njena prijateljica pričela lizati njeno. Poza 69 in njen tip v ritki nad njeno glavo, … nepozabno in orgazmov polno doživetje!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.