Taja je imela v službi težave s pritiskom zato je šla domov počivat, a se je precej hitro počutila bolje. S pritiskom je namreč želela ponagajati nekomu drugemu.

Mladenka je imela ves čas v glavi zgolj eno sliko in dvigovanje pritiska. Pa tudi domov ni šla ampak se je ustavila v prikupnem apartmaju sredi mesta. Imela je rezervni ključ in dovoljenje, da ga uporabi kadarkoli. Po prehodni najavi seveda, a tega ni storila.

Ko je vstopila se je na njen lep obraz narisal nasmešek. Sprehodila se je do velike omare z ogledalom, odprla drsna vrata in sijočih oči preverila vsebino. Nič kaj vsakodnevnega ni bilo tam. Kopica erotičnega perila od tangic, modrčkov do hlačnih nogavic različnih krojev in barv. Tiste hlačke z razporkom so povzročile, da so se njeni vrhnji zobje zadrli v spodnjo ustnico, ko jih je pogladila s prsti.

Na desni strani so se police šibile pod erotičnimi igračkami. Biči, lisice, vibratorji vseh vrst, sijoči analni čepi, celo lisičji repek se je znašel med njimi. Pa kondomi, lubrikanti in nekaj nevsakdanjih poživil ter pripravkov za marsikaj. Slekla je vse kar je imela na sebi in zmetala v izpraznjen spodnji del. Potem je šla pod prho in se vrnila vsa sveža in dišeča, ter se postavila nazaj pred odprto omaro.

S kazalcem na ustnicah je razmišljala kaj bi nadela in pričela jemati perilo kos za kosom, ga pomerjati in tuhtati o najboljšem izboru. Sklenila je poslušati svoje notranje občutke in segla po črni čipki, ki je tako lepo sedla na njeno zadnjico, pred tem pa poskrbela še za drobno presenečenje. Ritnici sta objeli sramežljiv in nežen košček tkanine, nakar je nase navlekla še vroče mrežaste nogavice. V resnici je bilo to že dovolj, vseeno pa je želela še seksi nedrček, ki ji je padel v oči.

Nato je zgrabila nekaj reči z desne strani in se prestavila v veliko belo in svežo posteljo. Okvir postelje je bil nadvse pripraven za vklepanje lisic, ki jih je odnesla s seboj. Udobno se je namestila, še prej pa s pogledom ošvrknila veliko stensko uro. Še nekaj minut je manjkalo.

V ključavnici je škrtnilo in vhodna vrata so se odprla. Slišala je moške korake, ki so se za hip ustavili na hodniku, kot bi nekdo poslušal kaj se dogaja v stanovanju. Namenoma nastavljene spodnjice in vonj omamnega parfuma sta naredila svoje. Vedel je, da ni sam, a pričakoval je vendarle ni. Potem so se počasi odprla vrata spalnice in njegov pogled je zastal na omamno napeti zadnjici, ki ga je vabila k sebi, da se ujame v tisto mrežo, ki jo je objemala.

“Pizda …!” je nekoliko presenečeno zarobantil. “Sem ti rekel, da mi predhodno javiš? Kaj, če bi imel koga s seboj?” je bil slišati kot bi mu dvignilo pritisk.

Sexy ritka

Ni je zanimalo. Vedela je, da je vesel tiste potrebne ritke v svoji postelji. Glavo je obrnila nazaj in mu poslala pohoten nasmešek, ki je poskrbel, da se je pritisk usmeril zgolj v eno samo točko v njegovem telesu. Hitro je opazila izboklino v njegovih direktorskih hlačah. Napeta srajca se je še bolj napela, njegov prediren pogled pa je povzročil, da jo je tam spodaj pošteno zaščemelo. Potem je glavo znova obrnila naprej in z obrazom zarila v vzglavnik.

Z boki je nežno suvala v levo in desno, ter mu pred očmi zapeljivo plesala s svojo ritko. Njegov pritisk je tako narasel, da si je moral odpeti hlače in ga izpustiti iz njih. Slišala je njegove korake, ki so se povsem približali postelji in kar čutila ga je tam za seboj. Dlani je naslonil na njeno zadnjico in jo pobožal tik preden jo je brez opozorila udaril po desni strani. Tako, malo za kazen. Prijalo ji je in to mu je dala precej glasno vedeti.

Erotični oglasiŠe bolj zapeljivo je pričela uvijati boke in ga dražiti. Povzpel se je na posteljo in nenadoma je bilo njeno telo polno njegovih rok.

Čutila je kako s svojim nabreklim tičem sili med njena stegna in drgne po mokrih tangicah, ki so se močno zažrle med njeni ritnici.

Že prej je bila precej potrebna, zdaj pa se ji je mešalo od tistega čvrstega kurca, ki si ga je tako želela v sebi. A najprej ga je morala videti. Rada ga je gledala in se igrala z njim.

Obrnila se je k njemu.

“Živijo ljubček,” je rekla bolj tiču kot njemu. “Mmmm, kako smo trdi danes.”

Njegovi prsti so zarili v njene lase medtem, ko je z ustnicami božala njegov nabrekel ponos. Presenečenje je poskrbelo, da je bil še bolj trd kot bi bil že tako ali tako. Poljubljala ga je in z vrhom jezika vlekla nevidne črte po njem vse od gladkih jajc do vrha nabrekle glavice. Tako mamljive, rožnate, da jo je morala posesati v svoja krasna usta. Pogledala ga je navzgor s prodorno modrim pogledom in z usti krenila na pot vse do napetega trebuha.

Za hip je prenehal z dihanjem, ona pa je nekaj trenutkov ostala tam. Oboževala je fafanje tistega kurca, ki je bil vedno pripravljen potopiti se v njeno globoko grlo. Z obraza mu je brala kako zelo je zadovoljen. Še prste druge roke ji je zakopal v lase in jo povlekel k sebi. Tako zelo si je želel vsega kar mu je imela dati, da bi v trenutku naredil vse, če bi lahko. Tako rad ga je imel v njenih ustih …

Nekaj minut ga je tako obdelovala, nato pa ga povsem mokrega spustila iz ust. Z vrha tiča je kapljala njena slina in zdaj si ga je želela v sebi. Globoko v sebi. Znova mu je obrnila hrbet in svojo ritko naperila proti njemu. Še višje in še bolj mamljivo. Planil je po njej z rokama in usti, jo grizljal in s prsti rinil pod mrežast vzorec njenih nogavic. Pičko je imela tako mokro, da se je komaj ločila od hlačk, ki jih je skupaj z mrežo počasi slačil z nje. Potem pa ga je tam čakalo še presenečenje.

seksi ritka

Kot, da ne bi bilo že dovolj, da je bila tam v njegovi postelji brez obvestila, je sklenila, da mu še bolj nabije pritisk. Razgalil je njeno ritko in med razprtima ritnicama ugledal sijoč rubin, ki je krasil enega izmed analnih čepov v njuni zbirki. Ostal je brez besed medtem, ko je ona prav zapeljivo, tiho zaječala in mu pomigala z zadnjico.

S prsti ji je šel preko nabreklih sramnih ustnic in se s prsti potopil v poplavljeno češpljico. Potem je prste zamenjal z jezikom in jo z dva dni staro bradico popraskal po notranji strani stegen, da jo je prijetno zmrazilo po celem telesu. Z rokama je objel ritnici pred seboj in se končno dvignil nad njo. Pri korenu je objel žilastega tiča in ga zaril v poplavo med njenimi nogami. Tako sladko je zaječala, da si jo je želel slišati še.

Krepko jo je prijel za boke in z vrha opazoval njen upognjen hrbet ter tiča, ki je vse hitreje polnil njeno mokro češpljo. Njenemu ječanju se je pridružilo še sladko, mokro cmokanje kar je le še pospešilo procese v njegovih možganih kjer je vriskalo od želje po orgazmu.

erotika in erotični oglasi

Pogled na rdeč okrasek v njeni ritki je vse skupaj le še pospešil in vedel je, da ne bo časa, da bi ga odstranil in se poigral še z njo. Še bo čas, si je mislil, ko je štel zadnje divje udarce ob njeni sanjsko tresoči ritnici.

“Ohhh jaaa, daj me … mmmmm … dajme fak …!!!” je vzklikala.

Nenadoma se je znašla pred njim in se zagledala v utripajočo nabreklo žilo, ki je na vso silo brizgala vrelo seme naravnost v njena srčasta usta in po obrazu ter čvrstih joških. Potem ga je vzela v usta in počasi sesala sokove iz njega. Bil je ožet do zadnje kaplje, a vedela je, da ne bo minilo prav dosti časa, ko bo zanjo zopet trd in pripravljen.

DELI
Prejšnji članekObsedenost z ženskim orgazmom
Naslednji članekPrijatelja za seks ali prijateljstvo z dodatkom?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.