Od vseh impulzov, ki jih proizvajajo naša čutila, vonj najhitreje pride do možganov

Če, denimo, zavohate neko pomladansko-cvetlično dišavo, se bodo vaši občutki s tem poistovetili: zaželeli si boste bolj intimnega in nežnega seksa.

Nežno in romantično

Če si boste želeli sladkega ljubljenja, vam bo pri tem pomagal vonj po vanilji. Lahko se z njim nadišavite (v obliki parfuma), segrejete eterično olje, ga (jo) zmasirate s kremo, ki vsebuje izvlečke te rastline, ali pa spečete vaniljine piškote. Za popoln večer ustvarite še romantično vzdušje: sveče, primerna glasba in kozarec (penečega) vina.

erotika in erotični oglasi

Zabavno in igrivo

Po besedah seksologov takšen seks najmanjkrat prakticiramo. Če bi radi to spremenili, namenite svojemu in partnerjevemu nosu sadni vonj. Ta ga bo navdal z energijo in obenem v njem prebudil pozitivne, vesele občutke. Skakanje po postelji, žgečkanje in pretep z vzglavniki bo dober uvod v še boljši seks. Vonj po sadju pa vaju bo spomnil na hrano, zato si boste verjetno zaželeli grizljanja, lizanja in drugačnega okušanja.

zapeljivo sexy banana jagode cokolada

Vroče in erotično

Če bi radi na plano spustili svojo strast, bo dišava Musk kot nalašč za vas. Mistično vzdušje lahko pričarate tudi s kadili z vonjem po amberju in pačuliju. Pri predigri uporabita masažno olje z vonjem po jasminu in nežno peresce, ki bo iz najbolj skritih kotičkov vašega telesa izvabilo do sedaj zatrto poželenje.

DELI
Prejšnji članekPriklenjena
Naslednji članekSladka Sanja in njene skrivnosti
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.