Veliko ljudi prisega na to, da vreme vpliva na njihovo počutje. Kaj pa seks? Zagotovo ima določen vpliv. Morda celo kot zdravilo?

Mark je svoji zdravnici potožil, da ga boli glava, je nenormalno utrujen in brez vsake prave volje do dela. Urejena gospa srednjih let, ki je bil videti zelo privlačna, se mu je nasmehnila.

“Dečko, tako mlad pa te že vreme heca kaj?” je postavila diagnozo.

Nato mu je predpisala nekaj vitaminov in terapijo s sončnimi žarki ter kakšnim pivom. Zdravnice, ki piše takšne recepte bi si želel vsak. In ne le to.

“Seksa je kaj?” je vprašala s pogledom izpod očal.

Mark se je pogreznil sam vase in ni vedel, ali mu je nerodno zaradi neposrednega vprašanja, ali zato, ker v resnici že dolgo ni seksal.

“Nič posebnega,” je bilo vse kar je lahko izdavil med čakanjem na recept.

“Mhm, …” je zamomljala in mu podala pokracan papir. “Naši Sabini si všeč veš?”

Sabina je bila medicinska sestra, ki je delala pri njej. Tudi ona je bila njemu všeč, ampak da mu je to sporočila zdravnica …

Svetlolaska za pisalno mizo se mu je nasmehnila, ko je vnašala podatke v računalnik. Obvladala je slepo tipkanje zato je lahko večkrat pogledala proti njemu in se mu nasmehnila.

via GIPHY

“Kaj hujšega?” se je naredila nevedno, kot ne bi imela vsega napisanega pred seboj.

“Nič takšnega, malo vitaminov in baje da mi seksa manjka,” je bil pogumen.

Ropotanje tipkovnice z globokim ugrezom tipk je za hip potihnilo, preko obraza se ji je razlezel nasmešek, nato je zaropotalo naprej.

“Takole, pa upoštevaj navodila zdravnice, če hočeš, da ti bo kaj bolje,” je rekla in se nagajivo nasmehnila.

“Pa bi imela kaj časa popoldne za terapijo s sončnimi žarki in pivom?” se je opogumil.

Presenetil ga je njen odziv. Niti trznila ni. Še naprej se je smehljala, le da zdaj malenkost drugače. Nekaj sekund si je vzela za obvezno dramo in napeto pričakovanje.

“Jaa, seveda, zakaj pa ne. Ob 16h končam, me pobereš?”

Skušal je ostati zbran, odločen in je samo dvignil palec, ker se je bal, da se mu bo glas zatresel od vzburjenja.

erotika in erotični oglasi

Popoldne sta poskrbela, da so reči z recepta (pisnega in ustnega) pristale na mizi. Dobesedno. Najprej dve pivi, doza sonca, kasneje pa je ona sedela na mizi pri njemu doma in ga objemala s svojimi dolgimi nogami, ter mu slačila majico z napetega telesa. To je bila terapija po njegovem okusu in ko mu je odpela še zadrgo, ter mrzlično segla v spodnjice, je vedel da bo kmalu zdrav.

Že tisti hip je čutil kako se mu vračajo moči in kako veliko željo ima po ustvarjanju. Slekel ji je majico in jo poljubljal na razgaljene prsi in vrat, ki mu ga je tako rada ponujala v vroče poljube. Nedrček je pristal na drugem koncu mize, njeni nabrekli bradavički pa sta klicali po njegovih ustnicah in jeziku.

Dejstvo, da je imela oblečeno kratko krilo ga je veselilo, saj je z rokami hitro končal na njenih stegnih in ritki s katere je kmalu vlekel njene potne hlačke. Potem jo je prijel za boke in potegnil na rob mize, nakar je z dolgim in navdušenim stokom končala na njegovem nabreklem udu, ki se ji je nesramežljivo ponujal. Dolge noge je prekrižala za njegovim hrbtom in se z rokama oklenila njegovega vratu.

Čeprav je bila miza ravno prav visoka, pa je jo v navalu strasti dvignil z nje, jo ponesel proti steni in jo s hrbtom naslonil nanjo. Tudi tam nista zdržala dolgo in se kmalu znašla v sobi, ter lepo zapolnila velik trosed. Zdaj je razklenila noge, desno poveznila preko naslona, z levo pa končala na tleh. Oprl se je na roke, se dvignil nad njo in se ji zazrl v globoke modre oči, ki so božale njegov obraz.

Ritmično se je zibal v bokih in noro užival v njeni tesni in vroči muci, ki je objemala njegovega korenjaka in se tudi sama vse pogosteje zaganjala proti njemu. Potem je za hip zastal in pustil, da ga je obdelovala ona. Tako zelo seksi se mu je zdelo, da ga je po desni pričel prehitevati orgazem katerega še ni pričakoval. Je pa bil zato toliko slajši in v ravno pravem trenutku, saj sta se skupaj predala sladkim krčem in se izgubila v vročih poljubih.

Terapija je uspela, pozabil pa je zdravnico vprašati koliko časa mora vztrajati pri njej.

DELI
Prejšnji članekJe seks s prostitutko varanje? | ANKETA
Naslednji članekSexy ozadja za telefon | Eva
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.