Kaja je bila enostavno preveč nemirnega duha, da bi na zadnji dan starega leta posedala doma. V roke je prijela telefon in svojemu vročemu prijatelju napovedala obisk.

Že od jutra je čutila, da bo težko zdržala doma, zato je skakljala po sobi, iz omare vlačila najrazličnejše cunjice, jih oblačila in se afnala pred ogledalom. Pod prsti se ji je znašel sila vroč kompletek, ki ga je dva meseca nazaj v dar za rojstni dan dobila od svojega zapeljivega ljubimca. Oblekla ga je zgolj enkrat in zdelo se ji je, da je napočil trenutek za ponovitev. Zares je bila videti nepredstavljivo seksi. Celo tako zelo, da se je zdela še sama sebi tako privlačna, da je z roko segla med svoje noge in pobožala, tistega jutra sveže urejeno češpljico.

“Aaa aaa, tako pa ne bo šlo. Zapacali bova sveže spodnjice in potem jih ne bom mogla imeti na sebi popoldne,” se je nakremžila proti ogledalu.

eroticna zgodba vse najboljse dragi

Potem je šla v kopalnico in se lotila svojih las in makeupa. Bila je zares izurjena in v pol ure je bila videti kot iz škatlice. Na postelji je imela še nekaj predlogov kar se oblačil tiče in izbrala seksi srajčko, za spodaj pa oprijete bele hlače. Tiste, skozi katere si lahko vedno videl kakšne spodnjice nosi, in ali jih sploh nosi. Tako tesno so objemale njeno ritko in to ji je bilo neznansko všeč.

December je bil že tako skop s soncem, tisti dan pa je bilo mračno že zares zgodaj. Ni bilo tako pozno kot je bilo videti na prvi pogled, ko je parkirala pred ogromno večstanovanjsko hišo. Kot srnica se je urno povzpela po stopnicah, pa čeprav bi lahko šla z dvigalom. Do 3. nadstropja bo pa ja šla peš, si je rekla. Morda pa vmes sreča še kakšnega hudega tipčka. Nasmehnila se je ob drzni ideji, da bi ga povabila poleg na svoj vroč obisk. Srečala je zgolj nekaj neprivlačnih pohotnežev, ki so se brez sramu ozirali za njeno zadnjico. Njen nasmešek je izdal, da ji pozornost godi.

Končno je bila pred pravimi vrati, ki so bila že priprta.

“Čakal si me?” je dejala z velikim nasmeškom na ustnicah.

“Mhm, videl sem, da si parkirala spodaj in odprl. Sleci se, natočil nama bom pijačko.”

“Žeeee?!” je izkoristila njegov dvoumen stavek.

“Ahhh trapa, sleci jakno, hahaha!”

Z veseljem se je rešila debele jakne, ki je skrivala njene precej razgaljene prsi pred mrazom zunaj. Njena srajčka je bila “nevarno” odpeta in je bolj malo prepuščala domišljiji posameznika. Opazila je kako jo je premeril od glave do pet in se ustavil na njeni zadnjici, ko se je obrnila.

“Kam pa gledaš?” ga je podražila.

“V tole seksi ritko, madona!” je vzkliknil ko je z dlanjo počil po napeti ritnici in se predal njenemu poljubu.

Nekaj časa sta se zibala sredi prostora, se strastno zalizovala in zdelo se ji je, da ga je v nekaj sekundah pripravila do stanja, ko je bila pijačka odveč. Kljub temu sta sedla za mizo in nazdravila. Spila sta pijačo ali dve, vmes pokramljala o nepomembnih rečeh in pasla svoje poglede drug na drugem. Prekrižala je noge in si morala priznati, da jo prav prijetno ščemi med njimi. Tudi on je bil videti razvnet od njenih pohujšljivih idej in zabavnih pripomb katerih nikoli ni manjkalo. V resnici je imel trdega od kar je prišla.

Prižgal je TV, da je glasba videospota nekoliko omehčala trenutek. Kaja je takrat vstala in pod vplivom znanega komada zazibala svoje boke okoli mize, vse do njegovega naročja. Sedla je vanj in mu roke ovila okoli vratu. Poljubila ga je na usta, poiskala njegov, od alkohola prepojen jezik in ga strastno poljubila.

Ko partner reče ne seks

“Saj ti nisem polomila tiča, ne?” se je pošalila.

Vedela je, da ima trdega. Vedno ga je imel, kadar je govoril z njo. Tudi tokrat ga je čutila utripati pod stegnom, zato je vedela, da si lahko kadarkoli postreže. A najprej se je želela še malce igrati z njim. Njegova dlan se je sprehajala po njeni nogi, od kolena navzgor in nazaj, vse dokler si njegovi prsti niso premislili in se sprehodili po vmesni poti. Rade volje je nekoliko razmaknila noge in mu omogočila prost dostop. Pod prsti je takoj začutil kako zelo vroče je tam spodaj pod tistimi tesnimi hlačami.

Njene ustnice so se v trenutku še bolj razživele, posamezne dihe je jemala kar iz njegovih ust in njen jezik se je razplamtel v njegovih ustih kot živahen plamen. Iz trenutka v trenutek je bila bolj potrebna, zato je bila še kako vesela, ko ji je pričel odpenjati zadrgo. Njegovi prsti so se izgubili za razpetimi hlačami in segli globoko pod njeno mednožje. Toplo, nežno, vlažno in potem čedalje bolj vroče je bilo tam spodaj. Prsti so se mu skupaj z njenimi hlačkami pogrezali v voljno češpljo, ki se je vlažila kot nora.

Njena usta so bila zdaj dobesedno prisesana na njegova, nekako je uspela prestaviti nogo tako, da je sedela v njegovem naročju kot se spodobi, le njegove roke ni bilo več tam. S svojim mednožjem je v izzivalnem ritmu božala otrdlino pod seboj, sesala jezik iz njegovih ust in mu dovolila, da ji je odpel in slekel srajčko. Z obrazom je zabredel v njene prsi, segel za hrbet in odpel še modrček. Potem se je s svojimi vrelimi usti lotil njenih nabreklih bradavic, ki so bile kot dva ultra občutljiva senzorja za temperaturo.

V glavi ji je odmevalo od potrebe, on pa je grizljal, sesal in obdeloval zreli jagodi vrh njenih prsi s svojim spretnim jezikom. Potem je v nekem trenutku vstal. Skupaj z njo v naročju. Noge mu je ovila okoli hrbta, ko jo je nesel preko prostora in odložil na veliko, udobno posteljo. Tam sta nadaljevala in zdaj ji je lahko končno slekel še hlače. Potem se je z usti spustil do njenih kolen in nato vse do njenega poplavljenega mednožja. Ko ji je šel s poljubi po notranjem delu stena se ji je dokončno zmešalo.

erotična zgodba sanjam o tebi

S prsti je segla k potrebni češplji in pod njimi poiskala nabrekel ščegetavček, Kmalu je njene prste izpodrinil njegov jezik, ki se je, tako kot nemalokrat pred tem, lotil prijetno raznežene potrebnice. Zaječala je od ugodja in glavo potisnila daleč nazaj, ter prste zakopala v njegove sicer brezhibne lase. Rad se je takole igral z njeno muco in ona je imela to najraje na celem svetu. Točno to je bilo tisto kar je pogrešala še ko je bila doma in stala pred ogledalom. Ves vmesni čas in pot do njega sta bila zanjo zgolj zelo dolga predigra.

Ko se je požar iz njegovih ust počasi preselil na čvrst trebušček in preko popka krenil proti vzburjenim joškom, je znova odprla oči. Videla je skuštrano glavo svojega ljubimca, kako se ji približuje. Vzpenjal se je nad njo kot v sanjah in s seboj prinašal tako zelo oboževan objekt poželenja. Večkrat ga je sanjala ponoči. Tistega čvrstega tiča, ki ji je prinesel že nič koliko užitkov in lepih trenutkov. Orgazem ob njem nikoli ni bil problem. Celo zaporedni ne, medtem, ko v preteklosti sploh ni verjela, da bo kakšnega doživela. Vse dokler ni srečala njega. Boga za njene orgazme. Od takrat dalje ga pogreša vsakokrat, ko ni z njim.

Ustnice je prislonil k njenim in v istem trenutku z vrhom nabreklega uda dobesedno “zaplužil” po njeni vzburjeni češplji. Boke ji je dvignilo proti njemu, ritka je obstala v zraku in svojo vlažno princesko mu je ponudila kot na pladnju. Da si jo vzame, se je polasti in jo obdela s svojim božanskim tičem. Hotela je, da jo nasadi nanj kot še nikoli, jo zgrabi za boke in pritisne ob posteljo, ki je tako godila njenemu hrbtu. V naslednjem trenutku je bila polna. Polna njegovega ponosa, polna tistega trdega kurca, ki se je zaril vanjo kot za šalo in ni obmiroval vse dokler se njegova moda niso spustila ob njeno ritko.

seks iz navade

V njegovih očeh je opazila besen pogled. Pogled sestradane zveri, ki se ne bo zadovoljila z malim koščkom ponujenega, pač pa bo potrgala kar ima pred seboj in vse vzela zase. Zvok mokrega tleskanja je vse pogosteje prihajal do njenih ušes, medtem ko se je utapljala v valu ugodja, ki je objel njeno pregrešno, pohotno telo. Znašla se je v nekem krču, ki kar ni želel popustiti in spraševala se je ali ji mar ne prihaja ves ta čas. Bila ga je tako potrebna, da ga ne bi dala za nič na tem svetu. Bil je samo njen in na razpolago kadar si je zaželela trdega tiča v sebi. V rokah, pički, v ustih, nepomembno. Samo da ga je imela.

Rada je imela čvrst fuk. Takšnega, ko moški ve kaj je njegovo delo in tega opravi v dobro obeh. Potem je znala biti tudi nežna. Se vrteti v njegovem naročju in obdelovati tisto zverino do sladkega konca. Tako kot takrat, ko je končno padel na hrbet in se je povzpela nanj. Nasadila se je nanj pa čeprav je vedela, da bo še občutljiv. Ni mogla čakati. Hotela ga je imeti globoko v sebi. In tisti razgled, ko je lahko opazovala grimase svojega ljubimca, glede na to odrejala ritem in tako oba popeljala do vesoljnega orgazma, … božansko!

Proti večeru jo je pospremil proti vratom.

“Res ne bi ostala?”

“Ne morem,” je žalostno zavzdihnila. “Moram k mami in očetu na novoletno večerjo in odštevanje.” se je kislo nasmehnila in ga poljubila na usta.

“Lahko pa me pospremiš do avta,” je nagajivo pristavila. “Pa tokrat bova šla z dvigalom. Dolgo že nisem,” je še rekla in ga z desnico zgrabila za mednožje.

Z jezikom je ob tem močno pritisnila ob notranjo stran svojega lica, in mu nakazala, da vseh novoletnih daril vendarle še ni prejel.

DELI
Prejšnji članekZa novo leto osamljeni?
Naslednji članekPraznično in sexy!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.