Karlo je živel sam v veliki hiši in prišel na idejo, da bi bilo dobro imeti hišno pomočnico

eroticne zgodbe hisna pomocnica

Na oglas so se javile same zanimive ženske, saj je iskal postavno mlado žensko za opravljanje hišnih del s šaljivim pripisom “Drzne imajo prednost”. Verjetno je svoje dodala tudi ponujena plača, ki je namigovala na to, da znanje iz gospodinjskih del vsekakor ni prioriteta.

Delo je dobila Sabina, seksi samohranilka, ki že na videz ni delovala kot gospodinja. Urejena od glave do pet je bila prej videti kot bi prišla na avdicijo za pornofilm. Že prvi dnevi na novem delovnem mestu pa so ji dali vedeti, da prav daleč od tega res ne bo. Karlo je bil premožen pohotnež, star okoli 50 let. Vitke postave, privlačnega videza in nesramno bogat.

Sabina je v oglasu videla svojo priložnost, na licu mesta pa je začutila, da bi lahko ob delu tudi uživala. Bila je rojena za to, da bi bila seksi, rada je ugajala nasprotnemu spolu, kar jo je nenazadnje pripeljalo tudi do ločitve. Z bivšim sta nekajkrat poizkusila trojček, a ji je bilo tudi to premalo. Želela si je intimnih izzivov iz dneva v dan, zdaj pa je naletela na sanjsko službo pri kateri je bil prvi pogoj, da si lahko “šef” cedi sline ob pogledu nanjo.

Trudila se je kolikor je zmogla in znala. Brisala prah, pomivala tla in ogromno stopnišče, pri tem pa radodarno razkazovala svoje spodnje perilo in zadnjico, ki je ves čas kukala izpod prekratke uniforme. Karlo je želel, da nosi posebno oblekico za sobarice, ki je bila prej del kakšnega pustnega kostuma kot resne opreme. Ni je motilo pa še dobro je zaslužila. Včasih je v steklenih površinah opazovala Karla kako se samozadovoljuje nekje v daljavi prostrane hiše in se samo nagajivo nasmihala.

erotika in erotični oglasi

V tistih trenutkih se je njena muca vedno navlažila in želela si je, da bi si ga Karlo prenehal drkati in jo raje nasadil tam sredi stopnišča. Kot bi slišal njene misli, se je nekega dne nenadoma znašel tik za njo in rekel:

“Sabina, tako seksi rit imaš, da ne morem več gledati stran.”

“Misliš, drkati kurca za dolgo zaveso tam spodaj?” je bila predrzna tudi ona.

Nasmehnil se je in stopil še stopnico višje, da je začutila prisotnost njegovega telesa tik za seboj. Pretvarjala se je, da ni nič in sesala dalje. Z mednožjem se je vse nesramneje drgnil ob njeno napeto zadnjico katero je ona nalašč še bolj potiskala nazaj. Možaku se je snelo in jo je prijel za boke, ter potegnil nazaj.

Kriknila je od presenečenja, ko ji je cev sesalca padla po tleh. Nič drugega ni storila, le sklonila se je naprej, da bi jo pobrala. V tistem trenutku ji je Karlo dvignil krilo, zasadil prste za spodnjice in jih potegnil navzdol vse do kolen. Ni se branila. Z rokama se je uprla v tla nekaj stopnic višje in se predala nestrpnemu pričakovanju. Karlo je kmalu spustil svoje elegantne hlače vse do gležnjev, nato pa z nabreklim tičem nekajkrat zaokrožil po njeni mastni češplji.

“Mmm, pripravljena? Takšne imam rad!” se je zadovoljno pridušal.

Potem je z roko popeljal svoje orodje na pravo mesto, jo prijel za boke in jih sunkovito potegnil nazaj. Nasadila se je nanj čisto do konca in za nekaj trenutkov med rezkim krikom izgubila sapo. Z rokami je lovila oporo medtem, ko se jo je on že lotil po svoje. Nekaj takšnega si je predstavljala, ko ga je opazovala med samozadovoljevanjem in je morala svojo potrebno mucko “nahraniti” kasneje v razkošni kopalnici potrebnega gospoda. Gospoda, ki je imel velikega in zelo trdega tiča.

Sabina je ječala sredi stopnišča medtem, ko jo je Karlo nabijal od zadaj. Pomislila je, da bo verjetno dobila povišico za to čeprav mu v tem ni ugodila zaradi denarja. Enostavno rajcalo jo je. Ko je Karlo pričel vzdihovati, da mu bo bo kmalu prišlo, se je sklonil preko nje, jo zgrabil za joški, ki sta pokukali izza pretesne uniforme in ji rekel na uho:

“Rad bi ti prišel po tvojem lepem obrazu.”

Sabina je za hip zastala, potem pa svojo zadnjico potegnila iz njegovega naročja, se obrnila proti njemu in sestopila nekaj stopnic. V tisti “razmontirani” uniformi se mu je zdela noro seksi. Obrnil se je za njo s tičem kot bajalico, ki išče svoj cilj. Sabina je poklenila k njegovim nogam, da je zrla naravnost v vrh utripajočega tiča, ga prijela v roko in pričela strumno obdelovati. Odprla je usta in stegovala jezik po njem, vmes pa ga rotila, naj jo dobro zalije. Prošnje niso bile potrebne kajti Karlo je eksplodiral kot Etna in svojo vrelo lavo kar lep čas brizgal po njenem brezhibno urejenem obrazu. Prišlo mu je kot še nikoli in ona je bila videti kar nekoliko v šoku.

“Ja Karlo koliko pa imaš tega tam notri?”

“Dovolj še za nekaj rund hehe, dovolj draga!”

DELI
Prejšnji članekJe samozadovoljevanje v 2022 še vedno tabu?
Naslednji članekFantje, bi ji kupili vibrator?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.