Precej zgodbic o “plačevanju najemnine” sem že slišala, ampak tale … tale je pa resnična!

Ko se je Martin oglasil na telefonski klic in je na drugi strani zaslišal opojen in sladek glas mlade ženske, si niti v sanjah ni predstavljal v kakšne težave ga bo spravila. Ne glede na to, da je imel tisti dan kar nekaj klicev in najav za oglede stanovanja, ki ga je oddajal v centru, pa ga je mladenka s sladkim glasom nadvse prepričala.

Ostale je zavrnil, oziroma prestavil in se najprej dogovoril z njo. Ni se motil. Že samo po njenem glasu si jo je narisal v mislih in bila je dokaj podobna njegovim fantazijam. Visoka, dolgonoga, lepih prsi in obraza, ter s tistim pogledom, ki je od prvega kontakta pravil, da je pečen. Kot bi ga uročila, je popustil pri ceni najemnine, ji celo dal možnost prijave stalnega naslova (čeprav si je rekel, da tega ne da nikomur), ter ubogljivo krenil za njo, ko ga je povabila ven na kavo, da zapečatita zadevo.

Sedela je nasproti njega in razkazovala svoje lepe dolge noge, ki so skoraj v celoti kukale izpod seksi mini krila. Bila je zares lepa, stara blizu 30 in skrajno prepričljiva v vsem kar je povedala. Kasneje ji je celo pomagal pri vselitvi, ji nosil reči in ji za nameček odstopil še svoje parkirišče pred vhodom, svoj avto pa prestavil na ulico.

Dan za dnem je s svojo pojavo metala uroke nadenj in ga spremenila v kimajočega in pohlevnega fantka. Izzivala ga je na vsakem koraku, mu pravila precej nečedne reči, ter ga vsak dan “morila” s kakšno malenkostjo v stanovanju. Toliko, da sta se videla in mu je lahko prodala naslednjo v vrsti svojih prevar.

Potem pa je prišel dan plačila prve najemnine. Povabila ga je k sebi, na mizo nastavila dva kozarčka viskija z ledom, ter se izzivalno namestila na kavč. Krilo ji je zlezlo tako visoko, da se je videl rob njenih hlačnih nogavic, majico pa je imela že na prvi pogled prekratko, saj sta pod njenim spodnjim robom na plano kukali njeni dojki. Modrčka ni nosila, in to je opazil že prvi dan na ogledu. Kljub temu so ji joški pošastno lepo stali.

vroca zgodba najemodajalec-min

Nazdravila sta in seveda mu na kraj pameti ni padlo, da bi vprašal za najemnino. Povsem ga je zapeljala in speljala na svoj mlin. Po nekaj kozarčkih so bile glave razgrete in ne da bi vedel kdaj, se je znašel pri njej na kavču. Poljubljala ga je in mu odpenjala zadrgo kot bi bila par že vrsto let. Motnih misli, otopel od alkohola je lahko zgolj opazoval, kako mu iz hlač vleče njegovo nabreklino in jo jemlje zase. Malo v roko, malo v usta, potem pa se mu je presedla v naročje in še nekoliko potegnila krilo navzgor.

Vrh tiča se mu je razlila prijetna vročica in ga počasi zajela celega. Tudi spodaj ni nosila ničesar. Bila je tako voljna, prijetno vroča in tesna, da je ostal brez pameti. Njeno počasno obdelovanje ga je odpeljalo daleč stran od prvih misli in skrbi o tem kako bo plačal stroške hiše, ki so čakali na plačilo že drugi mesec. Bil je prepričan, da bo nov najemnik rešil te težave, a se je izkazalo, da jih bo imel še več.

via GIPHY

500€ za nekaj trenutkov vroče muce, čutnega fafanja, nedolžnih pogledov in vsakodnevnega zapeljevanja … “Aahhh k vragu!” je šinilo skozi njegove možgane, ko jo je prijel za napeto rit. Zdaj je pospešila, ga naskakovala kot v kvalifikacijah za olimpijske igre in mu dovolila, da se je v celoti izpraznil globoko vanjo. Bil je sesut in prazen kot še nikoli. Počasi je občutek neskončnega zadovoljstva pričel zamenjevati moralni maček in strah pred tem kako bo reševal finančne težave. Ona je svoje že. Vsaj za en mesec. Pa tudi v naslednjem se ji bo zelo težko uprl.


DELI
Prejšnji članekDobiva se na plaži!
Naslednji članekBi seksali z nekom, ki bi ga spoznali na spletu?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.