Vroča poletna avantura

poletna_avantura_seks_na_morju

Mamljivo in nesramežljivo golo telo je kot umetnina tiste plaže, ležalo na veliki brisači. Zgolj nepomemben trakec bele tkanine, ki sta ga prežvečila njena prelepa in zagorela hlebca, je bil edini del garderobe na njej.

Občudovali so jo vsi. Gostje bližnjega lokala so se trli na terasi, da bi imeli najlepši razgled na njene zapeljive obline. Seveda se je sončila tudi na hrbtu. Zgoraj brez, da ne bo pomote. Ni marala tistih belih lis.

erotične zgodbe na morju

Velika večina gostov lokala je bila moških, ki so se dobrikavo smehljali drug drugemu in namigovali proti plaži. Tisto poletje se je prodalo precej več piva kot sicer. Občasno so poletno idilo dalmatinskega otoka skazili zgolj vzkliki in kisli obrazi dam, ki so prihajale po svoje vinjene može in fante. Ti se niso dali in so imeli čedalje več izgovorov, zakaj so tam. Vročina, opekline, žeja in celo sladoled.

“Pizda ti materina!” je vpila slabovoljna rdečelaska zoprnih ustnic in daljših joškov. Doma te v življenju nisem videla žreti sladoleda! Namaži jo po tistih hudičevih joških pa ga z nje liži!” je vreščala.

“Za njene bi rabil liter točenega,” se je zasmejal nekdo v ozadju in sledil je glasen krohot.

Ženska je debelo pogledala v množico in se skorajda izstrelila nazaj od koder je prišla. Dogodek je požel salve smeha, pri čemer pa večini ni ušlo, da se je iskreno nasmejala tudi glavna akterka zgodbe. Nejeverno je zmajevala z glavo, ko si je nameščala bel nedrček. Potem je vstala, si nataknila tista ogromna črna očala in se sprehodila mimo “gledališča” Vsi trdokurčni so polnih ust sline zijali za njo. Šlo je za prav komičen trenutek.

Preden je zavila na ulico od koder je vsak dan prihajala s svojo veliko blazino, je obrnila glavo in preko desnega ramena namenila pogled ter blag nasmešek nekomu, ki je nato postal tarča zavistnih pogledov. Vrnil ji je samozavesten pogled, se nasmehnil še sam in celo pomežiknil. Spravilo jo je v smeh, a je vseeno nadaljevala svojo pot.

Srce mu je noro razbijalo, medtem ko se je množica počasi razšla kot s tribune po končani nogometni tekmi. Počutili so se kot domači navijači, katerim je gostujoče moštvo v zadnji sekundi sodnikovega podaljška zabilo gol. In to od zadaj, na vso moč.

Hitro je plačal pijačo, pustil pol piva na mizi in krenil proti ulici, kamor je izginila lepotička. Imel je občutek, da ga je povabila, čeprav je bilo povsem mogoče, da se je motil. Ujel jo je nekaj hiš naprej, se naslajal nad zagorelo ritko, ki je žvečila ubog bikini, a jo na koncu vendarle dohitel in prehitel. Pozdravil je s svojim šarmantnim glasom in pristopom. Na srečo je znal biti tudi zabaven in inovativen, zato se je glasno nasmejala njegovi opazki, da je gledališče do nadaljnjega zaprto in je šel raje na sprehod.

Že nekaj dni sta se spogledovala, zato je vendarle gojil nekaj več upanja kot bi morda smel. Nekako je imel občutek, da je pričela ona, a zdaj to tako ali tako sploh ni bilo pomembno. Bolj je bilo pomembno, da ga ni napodila. Ves čas se je zapeljivo nasmihala, ga gledala v oči in mu dajala občutek, da ga ocenjuje. V tistih 100 metrih ga je preskenirala kot rentgen na letališču in se naposled ustavila pri beli hiši z veliko palmo na vogalu. Že se je hotel posloviti, ko ga je presenetila.

“Pod tuš grem,” je mirno dejala in potegnila z očmi od njegovih nog pa vse do glave. “Bi mi umil hrbet?”

Čeprav pogumen, da je stopil za njo in prej tudi flirtal, je sedaj dobil mehka kolena in mrtve možgane. Je slišal prav? Ga je pravkar povabila na fuk pod prho? Tista lepotica na katero so si ga ob večerih metali vsi, ki so jo čez dan videli. Nekateri celo že prej, v zavetju stranišča lokala.

Tega v resnici ni pričakoval, čeprav si je želel. Le kdo si ne bi. A fantazija in sanjarjenje pri belem dnevu je nekaj povsem drugega kot realnost in zanj je bil to precejšen šok. Šok, ki pa na srečo ni pustil trajnih posledic. Kot bi ga zadela drobna kap, a je bila napoved popolnega okrevanja zanesljiva.

Prebudil se je, potegnil svojo levo obrv k višku kot je znal in povsem umirjeno skomignil z rameni.

“Zakaj pa ne, sol je trepa spraviti s kože, sicer postane neprijetno.”

Prho je imela kar zunaj za hišo. K sreči zakrito s preprosto kabino, a vendarle dovolj, da sosedje niso imeli vpogleda vanjo. Si jih pa lahko slišal, kako se sprehajajo nekaj metrov stran za nizkim zidom in govorijo. Nekoliko hladnejša voda je bila kot blagoslov tistemu vročemu popoldnevu. Na srečo je še pravi trenutek odvrgel telefon, za majico pa mu je bilo vseeno. Vse skupaj se je zgodilo prehitro, da bi kaj dosti razmišljal. Obrnila mu je hrbet, si odpela nedrček in dovolila, da ji ga je slekel. Pri tem je z neskončnim zadovoljstvom objel njeni dojki, ki sta bili tako pohujšljivo lepi, da je vsaj dvakrat že onaniral nanje.

evine erotične zgodbe

Nedolgo nazaj je s svojim super modernim S24 od daleč posnel zavidljivo lepe fotke njenih joškov, ki si jih je doma v postelji z zadovoljstvom ogledoval. Pomislil je, kako zanimivo, da so na otip popolnoma takšne kot so se mu zdele v mislih. Od zadaj se je prilepil na njeno vroče telo in ji z nabreklim korenjakom pobožal ritko. Tisto tako zelo vročo ritko. Z usti se ji je prisesal na vrat, v levi roki pestoval golo joškico, z desnico pa krenil navzdol po popolnem telesu. Dišala je za popizdit po tisti kremi za sončenje. S konicami prstov desne roke je prešel rob minimalističnih kopalk in zaril med njena stegna. Zgrabil je češpljico in pobožal nabrekle sramne ustnice ter užival v njenih zapeljivih vzdihih.

“Kaj bo pa žena rekla?” mu je dejala.

“Ni žene”

“Punca?”

“Tudi ne, samo frendica,” je vendarle dodal, saj je vedel, da ga je videla s Petro.

In Petra je bila res frendica. Morda le malce bolj živahna in odprta.

S prsti ji je šel pod kopalke in spoznal gladko urejeno gospodično, ki je bila dejansko edino, česar drugi na plaži še niso videli. Voda je pršila po njunih telesih in nekako se je uspel znebiti majice in kopalnih hlač. Ko se je ponovno vzravnal, je klečala pod njim in s svojimi lepimi ustnicami že krenila proti vrhu popolnoma nabreklega tiča. Objela ga je z vročimi usti, zapeljivo zapeljala vrh jezika po njem, se umaknila nazaj, da je med ustnicami ostala zgolj še napeta glavica junaka in se je lotila s svojim spretnim jezikom.

Odprtih oči je sanjal sanje marsikoga na tistem otoku. Popravil ji je mokre lase, ki so ji silili na obraz, naredil čop na vrhu njene glave in si privoščil malce več drznosti. Počasi jo je nabijal na tiča, medtem ko ga je zapeljivo gledala v oči. Prava mala pokvarjenka je bila in prav nič se ni zmotil, ko je tam s terase ustvarjal njen profil in določal karakter. Redkokdaj se je motil in tokrat zagotovo ne.

V naslednjem trenutku se je z obrazom znašla pred njim, mu jezik potisnila globoko v usta in mu na prsni koš pritisnila svoje vzburjene prsi. Čutil je noro nabrekli bradavici na svoji koži. Z dolgimi nohti je grebla po njegovem hrbtu in mu jih na koncu zapičila v postavno zadnjico.

“Mmmm…” ji je ušlo. “Lepa ritka.”

Prijel jo je za boke, jo sunkovito obrnil in prijel za vrat.

“Rada praskaš?” je grozeče vprašal, ko ga je zapeklo po ritnicah.

Kasneje je doma ugotovil, da ga je do krvi in se je še nekaj naslednjih dni nasmihal, ko je opazoval dolge rdeče črte v ogledalu.

“Mhmmm,” je zamomljala in naperila ritko proti njemu.

Prijel je za tiča in ga namestil pod vročično muco ter počasi zarinil vanjo, da jo je poneslo na nožne prste. Stisk njegovih prstov okoli vratu se je povečal, z drugo roko pa je prijel za njeno levo zapestje in ji roko potegnil daleč nazaj za njen hrbet. Hitro je ugotovil kakšen seks ima rada, kar mu je dala dobro vedeti s svojim vzdihovanjem in ječanjem.

“Ooo jaaa, ooo jaaa, daj me…”

Počutil se je kot kralj tistega otoka. Želel bi si, da bi jo takole fukal na plaži, ostali pa bi s terase nemočno in osuplo opazovali, a verjetno tega ne bo izvedel nihče. Niti tega, da ji je prišlo v le nekaj minutah in je izrazila željo, da pride po njenem obrazu. Fukal jo je od zadaj kolikor je mogel, se zaletaval v atletsko grajeni ritnici in jo naposled obrnil in grobo potisnil proti tlom, da se je v trenutku znašla na kolenih.

Z levico jo je držal za lase, z desnico pa divje mlatil mastnega tiča tik pred njenim obrazom. Imela je odprta usta, iztegnjen jezik in pogled poln pričakovanja. Žal ni videl vsega. Prvi brizg je končal nekje v njenih laseh, drugi na čelu in nosu, potem pa se mu je zameglil pogled. Vse dokler se ni prebudil iz orgazmične zasanjanosti in jo opazoval pri zadovoljnem sesanju potešenega tiča katerega je izpraznila vse do poslednje kapljice.

Ko se je nekoliko omotičen opotekal po ulici proti svojemu apartmaju, je srečal Petro.

“O, od kod pa ti?” se je čudila.

“Amm, gor sem šel pogledat do parkinga,” je bil neprepričljiv.

“In si vmes nekje padel v bazen?”

DELI
Prejšnji članek7 nasvetov, kako na prvem zmenku predstaviti svoje fantazije
Naslednji članekKaj oblika prsi pove o ženskem karakterju?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.