Leno nedeljsko popoldne se je prevesilo v večer, moj zmenek na slepo je zašel v povsem slepo ulico, v meni pa je naraščala neka napetost, potreba, da si olajšam dušico …

Ni enostavno oditi na zmenek na slepo. Tipa ne poznaš, pogovarjaš se preko neta, pogledaš si njegove fotke (in on tvoje), ampak ne veš ali so res njegove, ali niso morda stare 20 let, … kdo ve. Kakorkoli, zmenek je padel v vodo, dečko pa se mi je zdel zares seksi in, če bi bil tudi v živo zares takšen …

V ta namen sem oblekla prav zanimivo spodnje perilo, se odišavila z omamnim vonjem, ki neustavljivo mami moške in poskrbela, da bi zaradi globokega dekolteja zelo težko gledal v oči. Kakorkoli, zadeva je padla v vodo in znašla sem se sredi postelje v tistem nadvse zapeljivem perilu ter dišala sama sebi.

Hvala bogu da živim v digitalni dobi!

Spomnila sem se na novo seksi zadevico na Urgenca.com, ki ti omogoča video klice in se šla malo zabavat. Tipčkov malo morje, a izbirčna kot sem, sem porabila nekaj časa, da mi je nekdo zares padel v oči.

“Če si v resnici takšen, …” sem si rekla in mu poslala sporočilo.

Njegov profil mi je bil všeč. Videlo se je, da je fant pismen, da ve kaj je telovadba, pa tudi sramežljiv ni bil. Vsaj tako sem si razlagala po fotki njegovega premoženja. V nekaj minutah mi je odgovoril, potem pa sva se malce zaklepetala. Najin pogovor se je razvlekel na pravo pravcato vročo zgodbico in postajala sem zares potrebna. Tudi on se mi je zdel podobno razpoložen, bil je dober z besedami in me resnično vzburil. Ker sem bila tisti dan malo razpizdena, sem šla korak dalje in mu povedala, da se razočarana valjam po postelji v spodnjem perilu, ki bi ga ta dan moral nekdo sleči.

“Hmmm … rad bi videl ta prizor,” je rekel in prilepil sto smeškov vseh vrst.

“No pa ga boš,” sem odvrnila in kliknila na Video klic.

Nekaj časa je trajalo, da je dojel kaj se dogaja, potem pa se je končno oglasil. OMG, res je bil tak kot na fotki. Khmm, samo malo bolj oblečen, a vedela sem da znam to hitro rešiti. Za začetek sem mu dovolila samo pogled na moj obraz in malo vratu. Bil je videti malce v zadregi in to je le še bolj vzpodbudilo moja dejanja.

via GIPHY

vroca zgodba avdio video sex
Avdio/Video sex na Urgenca.com

Počasi sem sem obrnila telefon tako, da je zdaj lahko videl še moji joški zapakirani v seksi modrček. Na sebi sem imela zares samo to, tange in hlačne nogavice. Ajaaa pa petke sem pozabila. Prava mala kurbica sem bila videti hahaha!

Njegov obraz je okrasil širok nasmešek in končno so iz njegovih ust prišle prve besede. Ker sva se že pred tem malce “kurila” s tekstovnimi sporočili, sem zgolj nadaljevala kjer sem ostala.

“Ti je všeč kar vidiš ljubček?” sem ga vprašala z naivnim pogledom v kamero.

“Pa še kako!” je takoj odvrnil in pristavil dokaz v obliki nabrekline v kratkih hlačah.

“Dobro je, nisi preveč oblečen,” sem se pošalila.

Uvodno kurjenje je trajalo nekaj minut, potem sem prestavila v višjo prestavo. Z roko sem si segla v hlačke in pokomentirala stanje vlažnosti moje potrebnice. Tudi sam je pokomentiral stanje pri sebi in to nesramežljivo podprl z dokazom. Zdaj je bil že brez kratkih hlač in je ob strani iz svojih bokserk potegnil tiča na plano. Imel je res lep primerek moškega ponosa, ki bi bil kadarkoli dobrodošel v moji postelji. A tisti dan ni bil namenjen za to.

“Mmmm, čudovitega kurca imaš. O Moj Bog! Res je lep, velik, trd, …”

“In potreben,” je nadaljeval med rahlim drkanjem svojega ponosa. “Zdaj bi ga imel raje v tebi kot v roki,” je rekel.

“Mmm, dobra misel mišek, ampak danes seksava virtualno hehe!”

“Časom primerno,” se je zarežal z mislijo na korono.

Med opazovanjem njegovega drkanja, se mi je v ustih nabrala slina, pičkica je poplavila preko bregov in hlačke so odletele z mene kot s frače. Hm, zanimivo da ji včasih res rečem “frača” hehe!

Božala sem vlažne sramne ustnice, mu pokazala kako hudo nabrekel ščegetavček se pritožuje tam spodaj in si želi tistega čudovitega kosa mesa v njegovi roki. Dečko je imel pogleg velikega tiča tudi zares lepo izklesano postavo, pa še tisti seksi pogled, ki me je vsake toliko prestreli skozi možgane … uhhh!

Res mi je bilo vroče in res sem si zaželela, da bi mu lahko sedla v naročje in potopila tistega velikega kurca globoko vase. Tako dolgo bi ga stiskala in gnetla vsebi, ga naskakovala in drgnila, da bi me s svojim orgazmom napolnil do skrajnosti. A tisti trenutek sva lahko upala zgolj na prava orgazma na daljavo.

Avdio video sex zmenki na Urgenci

“Mmm kako paše pogled na tole lepoto …,” sem zapredla. “Ti prihaja, ljubček?”

“Mhm, tebi?”

“Tu sem, tik za tabo, …” sem mu odvrnila in pospešila z vtikanjem prstov v svojo mednožno poplavo.

Verjetno je lahko slišal kako glasno in mokro cmoka moja potrebna pička, kako zelo si želi, da bi bil tisti trenutek njegov kurac tam namesto mojih prstov.

“Počakaj še malo,” sem rekla in se prevalila na rob postelje, segla podnjo in zgrabila svojega roza dilda.

Zabava se je nadaljevala in zdaj sem v muco tlačila najboljši nadomestek moškega kurca kar jih obstaja tam zunaj. Dečko je bi videti zares vzburjen in pripravljen iti do konca. Bila sem blizu, zares blizu.

“Ahhh ljubček, tako hudo mi bo prišlo, … mmmm, daj mi ga, pošpricaj me po joških, daj mi ga v usta, …” sem bledla tja v tri dni in šopala dilda v poplavljeno pičko.

Te besede so ga dokončno “odpeljale” in skozi priprte oči sem vseeno uzrla njegov izbruh. Salve sperme so brizgale k višku in padale na njegov kamnit trebuh, pri tem mu je levica besno drgnila tiča iz katerega kar ni in ni nehalo špricati. Pridružila sem se mu in špricnila tudi sama. Trenutek za zgodovino! Tako mi res še ni nikoli prišlo. Moj bog ljudje! Kakšen orgazem. Sesul me je v prah, potem pa sem si kmalu zaželela še. Še več tistega kurca, še več vsega.


DELI
Prejšnji članekTehnološko napredne erotične igračke 2020
Naslednji članekŠeškanje v kabinetu
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.